11 / 05 / 2024

Sanem Çelik Yalıkavaktaki yeni dükkanı

Sanem Çelik Yalıkavaktaki yeni dükkanı

Bodrum’da görüntülendiği erkek arkadaşıyla beach işletmeciliğine giren Sanem Çelik, Yalıkavak’taki mekanı için yoğun mesai harcıyor. Sanem Çelik mekanın tadilat halinde olduğunu söyledi.

İhracatçılar açıkladı! Demir çelik sektörü 2024 yılına hedef koyamıyor

Türk demir çelik ve demirdışı metaller sektörünün dünyadaki rekabet gücünü kaybettiğini belirten Ege Demir ve Demirdışı Metallar İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ertan, ihracatta Avrupa’nın payının yüzde 43’ten yüzde 31’e gerilediğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Ym Demir Çelik Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ym Demir Çelik Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökdemir ve Yalçın Tan ortaklığında kuruldu.

Nef Yalıkavak'tan anne-babalara Bodrum müjdesi!

Nef, yaz tatilini Bodrum'da geçirecek anne-babaların hayatını kolaylaştırmak için Le Petit 100 ile anlaştı. Nef İcra Kurulu Üyesi Çelik, Nef Reserve Yalıkavak projesinde ilk teslimleri yaz bitmeden gerçekleştirmeye hazırlandıklarını söyledi...

Duruev İnşaat İnşaat Malzemeleri İzolasyon Ve Yalıtım Malz.Kimyevi Madde Eml.Müş.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Duruev İnşaat İnşaat Malzemeleri İzolasyon Ve Yalıtım Malz.Kimyevi Madde Eml.Müş.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Özçelik ve Aziz Uzunhan ortaklığında kuruldu.

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

Fsd Yapısal Çelik İmalatları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fsd Yapısal Çelik İmalatları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gayrettepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Alaaddin Yalçın ve Özcan Tüfekçi ortaklığında kuruldu. 

Ömer Faruk Çelik 13 milyon dolara yalı aldı!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik Kuzguncuk'ta muhteşem bir yalı satın aldı. Çelik yalı için 13 milyon dolar ödeyecek... 

Dekay Mühendislik İnşaat Çelik Konstrüksiyon Otomotiv Emlak Şirketi kuruldu!

Dekay Mühendislik İnşaat Çelik Konstrüksiyon Otomotiv Emlak Kuy. Tem.Yem.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti Bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Kaya tarafından kuruldu.

Sur Çelik Kapı 2016 trendlerini açıkladı!

Çelik kapıdaki son trendleri açıklayan Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, artık eskinin alışılagelmiş renk ve motiflerinin günümüzde pek tercih edilmediğini söyledi.

Sur Çelik Kapı 2016’nın ilk yarısında proje sayısını yüzde 15 arttırdı!

Kaliteli hizmet anlayışını prensip edinen, kullandığı son teknoloji sistemleriyle rakiplerinden sıyrılan Sur Çelik Kapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, başarı anahtarlarını anlattı.

Sur Çelik Kapı 2016’da proje sayısını yüzde 15 arttırdı!

Kaliteli hizmet anlayışını prensip edinen, kullandığı son teknoloji sistemleriyle rakiplerinden sıyrılan Sur Çelik Kapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, başarı anahtarlarını anlattı

Daf Yalıtım Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daf Yalıtım Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Deniz Çelik ve Mehmet Özçağın tarafından kuruldu.

Kocaeli Kirazlıyalı'daki köprü inşaatı tamamlandı!

Körfez’de E-5 karayolunda hızlanan trafikte yayaların karşıdan karşıya geçişini güvenli bir hale getirmek amacı ile Kirazlıyalı bölgesinde çelik kondisyonlar ile inşa edilen yaya köprüsü tamamlandı.

Sanem Çelik Yalıkavaktaki yeni dükkanı Haberi

Sanem Çelik Yalıkavaktaki yeni dükkanı

Sevgilisiyle mekanı sezona yetiştirmeye çalışan Çelik, objektifleri görünce içeri kaçtı. Oyuncu, “Tadilat halinde beni çekmeyin. Açıldığı zaman size poz vereyim. Bu halde rezil görüntü vermek istemiyorum”...