26 / 06 / 2024

Saniye Tosmur

Saniye Tosmur

M101 İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Saniye Tosmur tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Aralık 'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi, Küçükbebek Caddesi, Küçükbebek Apartmanı' nda kuruldu.

Konutta kredi muslukları açılacak! Bir saniye bile nasıl ev alırım stresine kapılmayın!

Konuta yatırım yapacaklar ve yeni ev alacaklar piyasanın nasıl bir seyit izleyeceğini merak ediyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından konut piyasası ile ilgili paylaşım yaptı ve "Bir saniye bile nasıl konut alırım stresine kapılmayın' dedi. İşte o paylaşım ve yorumlar...

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Saniye Yiğit, Selçuk Kılıç ve Serkan Aras ortaklığında kuruldu.

Bursa'da uçan çatı müstakil evin üstüne kondu! Görenler gözlerine inanamadı

Bursa'da saatteki hızı 84 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle 3 katlı binanın çatısı, tek katlı müstakil evin üstüne düştü. Olayda can kaybı yaşanmazken çatının düşme anı saniye saniye görüntülendi.

Demet Özdemir'in kazancı ağızları açık bıraktı: 15 saniye 200 bin TL

Oğuzhan Koç ile evliliğini sonlandıran Demet Özdemir bir süre sonra gönlünü DJ Sergio'ya kaptırmıştı. Güzel oyuncu, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir'in, 15 saniyelik bir story (hikaye) için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.

Her gün 252 bin yeni internet sitesi açılıyor!

Dünya çapında 1 milyardan fazla internet sitesinin kullanımda olduğu sanal alemde, günde 252 bin, her saniye 3 yeni internet sitesi hizmete giriyor. Dünya nüfusunun yüzde 64,9'u (5,18 milyar) internet kullanırken yüzde 59,9'u da (4,8 milyar) sosyal medya kullanıyor.

İslam Memiş çarşamba ve cuma gününü işaret etti! Altın borcu olanlar bir saniye bile beklemeyin

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına seslenerek çarşamba ve cuma gününü işaret etti.  Altın borcu olanlar bir saniye bile beklemeyin...

Beklenen büyük İstanbul depreminde vakit daraldı! Bakan tek tek açıkladı! İstanbullular dikkat!

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, söz konusu açıklamasında "Marmara'da süresi dolmuş olan fay kırıkları hareketli bir vaziyette bizi bekliyor. 10 saniye sonra mı olur 10 sene sonra mı olur bilemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Güvenlik söz konusu olduğunda Honda Civic size yeter! Honda Civic Nisan ayı fiyat listesi merak ediliyor

Tüm modellerde, motor kapatıldıktan 15 saniye sonra etkinleşen bir otomatik kapanma zamanlayıcısı bulunur.  Ön LED sis farları ve spor tipi sis lambası süslemesi Honda City için mevcuttur, İşte 03 Nisan 2023 fiyat listesi

Erken uyarı depremde hayat kurtarıyor! Erken uyarı sistemleri depremi 10-15 saniye öncesinden haber veriyor!

Günümüzde hızlanan dijitalleşme yatırımlarıyla birlikte etkin afet yönetiminde yapay zeka teknolojilerinin de önemi artıyor. Uzmanlara göre gelişen yeni teknolojiler afet yönetimini de kökten değiştirecek.

50 saniye sonrasında Hatay depremi! Prof. Dr. Tuncay Taymaz tek tek inceledi! Perde arkasını açıkladı!

İstanbul Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Tuncay Taymaz başkanlığında toplanan ve aralarında Kocaeli Üniversitesi Doç. Dr. Serkan Irmak’ın da bulunduğu ekip Hatay'da kırılan fayın yıkıcı etkisini inceledi...

Bosch Blender VitaPower Serie kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Kullanıcıları için 450 wattlık güçlü motoru ile çalışan Blender VitaPower Serie,paslanmaz bıçakları istenilen sonuca 30 saniye içinde ulaşılmasını sağlar.Blender buz kırma, doğrama ve smoothie yapma özellikleri ile dikkat çeker.

Aman dikkat 3 saniye yetiyor! İyiye mi kullanılır kötüye mi bilinmez ama ses klonlayan yapay zeka geliştirildi

Microsoft, VALL-E isimli metinden konuşmaya yapay zeka modelini ilan etti. Yapay zeka, 3 saniyede sesinizi klonlayabilecek.

Kış gelmeden UFO’ya içinizi ısıtacak fiyatlarla sahip olun! İşte 19 Eylül 2022 UFO fiyat listesi.

Kış aylarında tüm evi ısıtmak yerine 27 saniye içinde bulunduğu bölgeyi ısıtmayı tercih edenler için infrared teknolojili UFO’da Eylül fiyatları açıklandı. Stoklar tükenmeden almakta fayda var. İşte 19 eylül 2022 UFO fiyat listesi

Saniye Tosmur Haberi

Saniye Tosmur

M101 İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Saniye Tosmur tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi, Küçükbebek Caddesi, Küçükbebek Apartmanı'nda kuruldu. 


 M101 İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-1-)Yurtiçi ve yurtdışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması yurt içinde ve yurt dışında her türlü mesken, işyeri, fabrika, tatil köyü, otel, motel, okul, banka, hastane, otogar, benzinlik, iş hanı, iş merkezi, plaza, villa, köşk, yalı, apartman ,üniversite ve bilumum inşaatları yapmak ve yaptırmak, almak, satmak kiraya vermek, inşaat işleriyle ilgili olarak  arsa ve kat karşılığı arsalar almak, satmak, kiralamak, bu arsalarda gerekli parselasyon ve diğer resmi işlemleri yapmak, toplu konut, ve diğer her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarının yapılması, projelendirilmesi, onaylatılması...