29 / 04 / 2024

Sanko Holding ödülü

Sanko Holding ödülü

"Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi-Anadolu Kaplanları" araştırmasının 2014 yılı sonuçlarına göre, Anadolu'nun en büyük şirketi Tosçelik oldu.Tiryaki Agro Gıda, Erbakır, Kroman Çelik ve Sarkuysan Elektrolitik Bakır takip etti.

ÇİMKO'nun üç üretim tesisi çevre ödülü aldı

SANKO Holding firmalarından ÇİMKO Çimento ve Beton’un Kahramanmaraş, Altınşehir ve Osmaniye tesisleri Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 6’ncı ‘Çevre Ödülleri'nde ödül kazandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Ödül İstanbul'da 24 ay vade fırsatı! İlk bloklarda teslimler başladı! 

Özyurtlar Holding imzasıyla Beylikdüzü'nde yükselen Ödül İstanbul'da ilk blokların teslimleri başladı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde 24 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Ödül İstanbul projesinde ilk etap teslimleri başlıyor! 

Özyurtlar Holding'in Beylikdüzü’nde tatil köyü konseptiyle inşa ettiği projesi Ödül İstanbul’un ilk etabında teslimler başlıyor. İşte ayrıntılar...

Tekfen Holding 'Türkiye İklim ve Su Liderleri' ödülünü aldı!

Tekfen Holding, iklim değişikliğinin etkilerini düşürmek ve doğal kaynakların koruması amacıyla iş dünyasının işleyişini değiştirmeyi planlayan CDP İklim Değişikliği ve Su Güvenliği Programlarında ayrı ayrı “A (-)” bandında derecelendirilerek “Türkiye İklim ve Su Liderleri” ödülünün sahibi oldu.

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding, Ekonomist-Capital dergileri tarafından düzenlenen Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 2019 yılında “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülünün sahibi oldu...

Orka Holding yıl sonuna kadar 420 mağazaya ulaşacak!

Erkek giyim markaları Damat, Tween ve D’S Damat ile yurt dışında atağa geçen Orka Holding, yıl sonuna kadar 420 mağaza sayısına ulaşacak.

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

Sanko Holding Anadolu'nun 500 büyük şirketi arasında!

Sanko Holding bünyesindeki 12 şirketin, Ekonomist dergisince 2017 yılı verileri baz alınarak gerçekleştirilen "Ekonomist 500 Büyük Anadolu Şirketi" araştırmasında yer aldığı açıklandı. 

İbrahim Polat’a anlamlı ödül!

İbahim Polat Holding’in yönetim kurulu başkanı İbrahim Polat’a Marriott Hotel Grubu tarafından “Ömür Boyu Başarı Ödülü” verildi.

Ödül İstanbul'dan 'Bizde Her Şey Net' kampanyası!

Bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding, Beylikdüzü’nde inşa ettiği projesi Ödül İstanbul'da 'bizde her şey net' kampanyasıyla ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor..

Ödül İstanbul'da bizde herşey net kampanyası!

Özyurtlar Holding, 'Ödül İstanbul' projesinde 'Bizde Her Şey Net' kampanyasıyla ev sahibi olmayı daha da kolay hale getiriyor.

Türkerler Holding'e İstihdam Özel Ödülü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla başlatılan istihdam seferberliğinde, 2017 yılında toplam 11 bin 241 yeni istihdam yaratan Türkerler Holding İstihdam Özel Ödülü ile ödüllendirildi.

Sanko Holding ödülü Haberi

Sanko Holding ödülü

Ekonomist Dergisi'nce düzenlenen "Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi" araştırması ödül töreni, İstanbul Conrad Otel'de yapıldı SANKO Holding, 7 şirketle listeye en çok şirketi giren gruplar kategorisinde ödül aldı.



Ekonomist dergisinin Türk Ekonomi Bankası (TEB) iş birliğiyle ve Turkcell'in desteğiyle düzenlediği "Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi-Anadolu Kaplanları" araştırmasının ödül töreni gerçekleştirildi.


TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, törende yaptığı konuşmada, geçmişte ekonomik verilerin parlak olmadığı dönemlerde Anadolu'ya gittiklerinde oradan hep moral aldıklarını belirterek, "Bugün eğer Türk bankacılık sektörü kalkındı ve büyüdü ise bu hep sizin bize aşıladığınız moralle oldu" dedi.


TEB ve Turkcell sponsorluğunda gerçekleştirilen Anadolu 500 ödül törenine, TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş, Ekonomist Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu katıldı. 



SANKO...