04 / 05 / 2024

şanlıurfa 6 bin yen konut

şanlıurfa 6 bin yen konut

ANADOLU Aslanları İşadamları Derneği tarafından hazırlanan raporda, Şanlıurfa'nın konut ihtiyacının karşılanması için 6 bin konuta ihtiyaç duyulduğu ve bunun TOKİ tarafından yapılması önerisinde bulunuldu.

6 Şubat depremlerinden sonra Şanlıurfa'dan korkutan rakam! Tam 6 bin 736 bina yıkıldı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, ağır hasarlı 7 bin 829 bağımsız bölümden 6 bin 736'sının yıkımı yapıldı.

Şanlıurfa Halfeti'de 6 adet arsa satılıyor! 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Şanlıurfa Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi, Bitek Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Halfeti'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar? İşte o ihale ile ilgili merak edilenler...

Şanlıurfa'daki 4 bin 562 deprem konutunun inşası tam gaz!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenmişolan Şanlıurfa'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) temeli atılan 4 bin 562 kalıcı konutun inşası hız kesmeden sürüyor.

Şanlıurfa Birecik'te depremzedeler için yapılan bloklardan 13'ünün kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından temeli atılan 4 bin 469 konutun yapımı sürüyor.

Şanlıurfa'daki deprem konutları 6 ay sonra teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temeli atılan kalıcı afet konutları 6 ay sonra teslim edilecek.

3 bin 500 TL ile 6 bin lira arasında destek ödemesi yapılacak! Yalnızca bir kez verilecek! Sakın kaçırmayın!

Devlet tarafından vatandaşlara ödenen destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. Adana, Adıyaman, Elazığ, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde iç sularda balık avcılığı yapan gemilere 3 bin 500 TL ile 6 bin lira arasında destek ödemesi yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Birecik’te 2+1 608 bin liraya!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarı ile resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Birecik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa Halfeti'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut imarlı arsa fırsatı!

Şanlıurfa Halfeti'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla 26 arsa satılıyor. Peki Şanlıurfa'daki arsaalrın fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte Şanlıurfa Halfeti'de satışı yapılacak arsalarla ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Şanlıurfa'da 77 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ve Karaköprü ilçelerinde yer alan 20 arsayı 77 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Şanlıurfa'da satılık 53 arsa! 48 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa ilinde yer alan 53 adet arsayı 48 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Şanlıurfa Eyyübiye'de 18.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Şanlıurfa 1. İcra Dairesi, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Koçören Mahallesi, 215 ada 62 parselde yer alan fabrika ve arsasını 18 milyon 670 bin 740 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa Büyükşehir'den 6 yeni fabrika atağı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yatırımcıları şehre çekmek için kolları sıvadı. 6 fabrikanın kurulması için gerçekleştirdiği projeyle 4 bin 500 kişinin istihdam edilmesini planlıyor.

Şanlıurfa'da 6 fabrika inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 32 bin metrekare alan üzerinde 6 adet fabrika inşa ediyor. 

şanlıurfa 6 bin yen konut Haberi

şanlıurfa 6 bin yen konut

Anadolu Aslanları Şanlıurfa Şubesi, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin kentte yapacağı konutlarla ilgili ön rapor hazırladı. Emekliler için Şanlıurfa’da yapılacak olan 312 konut için 15 bin müracaatın olduğu belirtilen raporda en az 6 bin konutun daha yapılması gerektiği ve yapılacak olan konutların tefe ve tüfe’den muaf tutulması istendi. ASKON Şanlıurfa Şubesi Kentsel Dönüşüm Birim Sorumlusu Harita Mühendisi Ömer Faruk Şahin, hazırlanan raporu Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergün Turan’a teslim etti. Suriyeli mültecilerin kente yerleşmesiyle birlikte Şanlıurfa’da konut sıkıntısı yaşandığını ifade eden Harita Mühendisi Ömer Faruk Şahin, “Şanlıurfa büyükşehir belediyesi ile koordinasyon sağlanarak kentsel dönüşüm alanı olarak ilan edilen bölgelerde 2+1 ve 3+1 dairelerin acilen inşaatına başlanması gerekiyor. Emekliler için yapılacak olan 312 konut için 15 bin müracaat bulunmakta...