29 / 04 / 2024

Şanlıurfa Belediyesi istinat duvarı

Şanlıurfa Belediyesi istinat duvarı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe Mahallesi’nde yürüttüğü yol genişletme çalışmalarının ardından bölgeye estetik bir görünüme kazandırmak için yol boyunca Şanlıurfa'nın mimarisine uygun istinat duvarı inşa ediyor.

Şanlıurfa Belediyesi'nden satılık 50 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Şanlıurfa ilinde yer alan 50 taşınmaz satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 2 Eylül ve 9 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa'da bir sitenin istinat duvarı çöktü!

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bulunan bir sitenin istinat duvarında aşırı yağış nedeniyle çökme yaşandı. Çökme nedeniyle birçok vatandaş evlerini tahliye etti. 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa'da 455 milyonluk raylı sistem ihalesi skandalı!

Sayıştay, Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapılmasına karar verilen 455 milyon TL'lik şehir içi raylı toplu ulaşım ihalesindeki skandalı ortaya çıkardı.

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi'nden imar planı açıklaması!

Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediyesi ilçedeki imar planları ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Şanlıurfa Belediyesi'nden 38.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Şanlıurfa İli Yenişehir ve Ertuğrulgazi Mahalleleri'nde yer alan 2 adet arsayı toplamda 38 milyon 545 bin 440 TL bedel ile satışa çıkardı.

Şanlıurfa Belediyesi'nden 5.8 milyon TL'ye satılık 3 otogar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karaköprü, Viranşehir ve Siverek ilçelerindeki 3 otogarı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 5 milyon 880 bin TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi yükseliyor!

Kent genelinde gençlerin ve sporseverlerin daha sağlıklı ve steril ortamda spor yapmasını sağlamak için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi “Spor Kompleksi”nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisi meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisinin kapatıldığı ve bu hizmetin özel bir şirketten alındığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şanlıurfa Belediyesi'nden satılık 8 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı; 8 adet gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Şanlıurfa'daki arazilerin fiyatları 5 milyon 596 bin TL'den başlıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yatırımcıların önünü açıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, SU-KAY Park ve Çelik Köprüler ile cazibe merkezi haline gelen GAP Vadisi bölgesindeki imarda yer alan 50 metrelik yeni yolları açarak halkın hizmetine sunmayı planlıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi tarafından kiralanan taşınmaz TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi tarafından kiralanan bir taşınmaza ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını İçişleri Bakanı Bursa Milletvekili Efkan Ala'ya iletti.

Şanlıurfa Belediyesi istinat duvarı Haberi

Şanlıurfa Belediyesi istinat duvarı


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe Mahallesi’nde yürüttüğü yol genişletme çalışmalarının ardından bölgeye estetik bir görünüme kazandırmak için yol boyunca Şanlıurfa'nın mimarisine uygun istinat duvarı inşa ediyor.


Şanlıurfa Müzesi, Mozaik Müzesi, Beyazsaray, Balıklıgöl Yerleşkesi, Urfa Kalesi gibi tarihi mekanlara giden 11 Nisan Caddesi üzerinde revizyon çalışmalarını bitiren Büyükşehir ekipleri,  söz konusu yolda görüntü kirliliğini kaldırmak için başlatmış olduğu çalışma vatandaşlardan olumlu tepki alıyor


Çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden vatandaşlar, bu tür çalışmaların bölgeye farklı bir ahenk katacağını söylediler.


“Eski Urfa” olarak bilinen tarihi bölgelerde Urfa taşının kullanılmasını memnuniyetle karşıladıklarını kaydeden Haleplibahçe Mahallesi Sakini Şemsi Akkuş, “Urfa taşıyla yapılan bu duvar daha güzel bir görüntü oluşturuyor. En azından kötü görüntü ortadan kalkmış olur. Kentimiz Peygamberler Şehri. Yerli ve yabancı turistlerin çok ziyaret ettiği...