29 / 04 / 2024

Şanlıurfa Fuar Merkezi son durum

Şanlıurfa Fuar Merkezi son durum

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği fuar merkezinin inşaatı hızla yükseliyor. Fuar alanında incelemeler yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Peygamberler şehrimiz Şanlıurfa'mız Allah'ın izni ile bölgenin bir numaralı şehri olacaktır" dedi.

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanılan fuar merkezi inşaatı hızla yükseliyor. Fuar alanını inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Fuar merkezi Şanlıurfa'ya bir canlılık getirecek ve ekonomiye büyük bir katkı sunacak" dedi.

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, fuar merkezinin yüzde 25'ini tamamladı.

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin yüzde 25'i tamam!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin yapımı devam ediyor. İnşaat halinde olan fuar merkezinin yüzde 25'i tamamlandı.

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

Şanlıurfa Gençlik Merkezi yıkıldı!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler mahallesinde bulunan Şanlıurfa Gençlik Merkezi'nin yıkım çalışmalarına başlandı. Yıkılan gençlik merkezinin yerine yenisi yapılacak. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 314 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli, Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi 314 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü 620 konut ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa 620 konut ihalesi 14 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Karaköprü Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, eski hal pazarında TOKİ tarafından hayata geçirilen ticaret merkezini inceledi.

Şanlıurfa Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi inşaatını tamamladığı Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Şanlıurfa Haliliye'ye kadın yaşam merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kadınların sosyal hayata katılımlarını, çocukları ile aynı mekanda eğitim almalarını sağlayacak olan Çocuk ve Kadın Yaşam Merkezi ile Yaşlı Bakımevi inşaatında incelemeler yaptı.

Şanlıurfa Bilim ve Teknoloji Merkezi'nin detayları belli oldu!

Şanlıurfa Bilim ve Teknoloji Merkezinin proje ayrıntıları belli oldu. Bilim ve teknolojide her türlü ayrıntıya yer verilen merkezin fiziki çalışmalarına da başlanırken, yapılan çalışmalar Türkiye'de yine örnek bir projeyi oluşturacak.

Şanlıurfa Bahçelievler Kadın Yaşam Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçelievler Kadın Destek ve Yaşam Merkezi'nde sona gelindi. Kadınlara yönelik inşa edilen proje açılışa hazırlanıyor. 

2018 Şanlıurfa Harran'ın yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran’da hayata geçirilen kültür merkezi, otogar, semt pazarı ve otopark projelerinde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Bilim Merkezi'nde çalışmalar başlıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bilim merkezi projesi için çalışmalara başlıyor.

Şanlıurfa Fuar Merkezi son durum Haberi

Şanlıurfa Fuar Merkezi son durum

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Nihat Çiftçi’nin hassasiyetle üzerinde durduğu ve Şanlıurfa ekonomisinin ihtiyaç duyduğu fuar merkezi Büyükşehir Belediyesinin mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarıyla 11 Nisan Şanlıurfa'nın kurtuluş gününde açılacak.

İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiği fuar merkezi inşaatında incelemeler yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, teknik ekipten bilgi alarak işçilerle konuştu. Şanlıurfa'ya büyük bir yatırım olan Fuar Merkezinin hızla yapımının sürdüğünü dile getiren Başkan Çiftçi: "Şanlıurfa'nın fuar alanında büyük bir eksikliğini gideriyoruz" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa'nın ticaretinin gelişmesi ve tanıtılması için büyük bir projeye imza attıkları belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'nın evlatları olan Mimarları ve teknik kadroları kendi şehirlerinin en önemli projelerinden birinin yapılması için mesai kavramı tanımadan çalışmalarını sürdürüyor. Ticaret ve sektörlerdeki tüm yeniliklerin izlenebilmesi...