05 / 05 / 2024

Şanlıurfa Haliliyede çok amaçlı kültür evi inşaat çalışmaları incelendi

Şanlıurfa Haliliyede çok amaçlı kültür evi inşaat çalışmaları incelendi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Mamuca kırsal Mahallesi'nde yapımı devam eden çok amaçlı kültür evinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Şanlıurfa'da bir sitenin istinat duvarı çöktü!

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bulunan bir sitenin istinat duvarında aşırı yağış nedeniyle çökme yaşandı. Çökme nedeniyle birçok vatandaş evlerini tahliye etti. 

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi ile nefes alacak!

Şanlıurfa Eyyübiye’de son dönemde birçok yeni projeyi hayata  geçiren Eyyyübiye Belediyesi, Millet Bahçesi projesi için çalışmalara başladı.

Birikimevim Şanlıurfa'da şube açtı!

Sadece Türkiye için değil insanlık tarihi için de çok önemli olan Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin incisi Şanlıurfa, Birikimevim’in yeni şubesine de ev sahipliği yapıyor.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm projeleri belirlendi!

Projeler için Urfa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Şanlıurfa'ya müjdeleri verdi Bakan Kurum'un Urfa'da yapılacak kentsel dönüşüm projeleri, tapu sorunlarının çözümü, Büyükşehir'e yapılacak yeni hizmet binası ile birçok yenilik hakkında açıklamalar yaptı...

Murat Kurum, Şanlıurfa kentsel dönüşüm alanını inceledi!

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, kenti ilgilendiren birçok önemli karar aldıklarını söyledi...

Suriyeli iş adamları Şanlıurfa'da 20 fabrika kuracak!

İç savaş nedeniyle ülkelerinden ayrılıp Türkiye'ye sığınan Suriyeliler ülkemizde yaptıkları yatırımlarla birçok kişiye istihdam sağlıyor. Suriyeli iş adamları en çok İstanbul, Gaziantep, Mersin, Bursa ve Şanlıurfa'ya yatırım yapıyor.

Şanlıurfa Birecik'deki cephe yenileme çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa’nın tarihine ve turizmine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı cephe iyileştirme çalışmalarını bir çok ilçede olduğu gibi Birecik’te de tamamladı.

Şanlıurfa Barutçu Hanı restore edildi!

Şanlıurfa'da, ülkede sadece 3 ilde bulunan çok katlı hanlardan birisi olan tarihi yapının, turizme kazandırılması çalışmaları kapsamında restorasyonu tamamlandı.

Şanlıurfa Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi tarafından inşa edilecek Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi'nin temeli atıldı. Seyrantepe'de yükselecek proje vatandaşların birçok ihtiyacını karşılayacak.

Şanlıurfa Şelale Kavşağı'nın inşaatı başladı!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde yaşanan trafik yoğunluğunu asgariye indirmek amacıyla birçok çalışmaya imza atan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Abide - Havaalanı yolunda şelale kavşağını açmak için start verdi.

Şanlıurfa Süleymaniye'nin yolları genişletiliyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde yaşanan trafik yoğunluğunu asgariye indirmek amacıyla birçok çalışmaya imza atan Büyükşehir Belediyesi, Süleymaniye yol sorunu çözmek için hummalı çalışmasını sürdürüyor.

Şanlıurfa Haliliye'ye yeni köprü!

Şanlıurfa'nın en büyük sorunlarından biri olan trafik yoğunluğuna kalıcı çözümler üretmek adına Şehir Merkezinde bir çok önemli projeye imza atan Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesini Karaköprü'ye bağlayacak olan Çelik köprülerin yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şanlıurfa Kale Eteği Projesi tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Kale Eteği Projesi'ni değerlendiren Başkan Nihat Çiftçi, "Kazı çalışmalarında çok önemli mozaiklere rastlandı. Medeniyetler şehri Şanlıurfa'da mirasa sahip çıkıyoruz" dedi.

Şanlıurfa Haliliyede çok amaçlı kültür evi inşaat çalışmaları incelendi Haberi

Şanlıurfa Haliliyede çok amaçlı kültür evi inşaat çalışmaları incelendi

Çok amaçlı salonun Mamuca sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Demirkol, seçim öncesi temel atma törenini yaptıkları kültür evlerinin yapım çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.


Başkan Fevzi Demirkol, pazar mesaisinde Mamuca kırsal Mahallesi'ni ziyaret etti. Belediye Meclis Başkanvekili Abdurrahman Beyaz ve Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Bağış'ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Demirkol, mahalle sakinleriyle görüştü. Çalışmalar hakkında mahalle sakinleriyle görüş alışverişinde bulunan Başkan Demirkol, daha sonra 1 Kasım seçimlerinden önce temel atma törenini gerçekleştirdikleri çok amaçlı kültür evinin inşaat çalışmalarını inceledi. Çalışmalar hakkında işçilerden bilgi alan Başkan Demirkol, sosyal donatı alanının Mamuca halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Demirkol, incelemeleriyle ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Haliliye Belediyesi olarak 300 nüfusa kadar olan kırsal mahallelerimizde, çok amaçlı salon şeklinde dizayn ettiğimiz tüm inşaatlarımıza...