15 / 05 / 2024

Şanlıurfa Hilvan cami projesi

Şanlıurfa Hilvan cami projesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'daki 2017 yılı hizmet yatırımları çerçevesinde camii, taziye evi, kültür merkezi ve yeşil alan yapmak için kolları sıvadı.

Şanlıurfalılara müjdeli haber geldi! Şanlıurfa'da köy konutları mart ayında teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde depremzedeler için yapılan konutların mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde inşaat çalışmaları süren Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatında sona gelindi.

Şanlıurfa'daki depremde bazı evlerde çatlaklar oluştu!

Şanlıurfa'da merkez üssü Hilvan olan 4,1 büyüklüğündeki deprem sebebiyle bazı evlerde çatlaklar meydana geldi.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 314 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli, Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi 314 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Şanlıurfa'da inşaattaki iskeleden düşen işçi yaralandı!

Şanlıurfa Hilvan'da inşaata çalışan bir işçi, üzerinde çalıştığı iskelenin kayması sonucu 5. kattan düşerek ağır yaralandı...

Şanlıurfa Döşeme Camisi ibadete açıldı!

Şanlıurfa Balıklıgöl’de bulunan ve 5 yıldır kapalı olan Tarihi Döşeme Camisi’nin restorasyonu tamamlandı.  8 asırlık cami uzun süren çalışmalarının ardından ibadete açıldı...

Şanlıurfa Eyüpnebi’deki cami ve külliye inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Viranşehir Belediyesi işbirliğinde Eyüpnebi’de temeli atılan cami ve külliye inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi bin 400 metrekare alana yapılıyor!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Eyyüp Nebi'de Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Valiliği işbirliğinde yapılan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatı devam ediyor. Cami ve külliye bin 400 metrekarelik alana yapılıyor...

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Viranşehir Belediyesi işbirliğinde Viranşehir Eyyüp Nebi’de temeli atılan camii ve külliye inşaatı sürüyor.

Şanlıurfa Hilvan'a yeni kütüphane inşa ediliyor!

Eğitime ve gençliğe önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan’da temelini attığı İlçe Kütüphanesinin çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Hilvan TOKİ 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Hilvan projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Şanlıurfa Hilvan cami projesi Haberi

Şanlıurfa Hilvan cami projesi


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'daki 2017 yılı hizmet yatırımları çerçevesinde Hilvan Toprak Mahsulleri Ofisi'nin yerini satın alarak alanda camii, taziye evi, kültür merkezi ve yeşil alan yapmak için kolları sıvadı. İlçe temasları sırasında değerlendirme yapan Başkan Nihat Çiftçi, 'Hilvan'a hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Hilvan'da bir dizi gezi ve temaslarda bulunarak ilçede devam eden çalışmaları inceledi. Temaslarına ilk olarak Kaymakamlık ziyareti ile başlayan Başkan Çiftçi, ardından Hilvan İlçe Belediyesine geçerek burada Başkan Aslan Ali Bayık'la görüştü.


Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Çiftçi, ilçede 2016 yılında olduğu gibi 2017 yılında da çok güzel hizmetlerin halka kazandırılacağını söyledi.


2016 yılı içerisinde yapımı tamamlanan prestij caddesi, altyapı revizyonları, atık su ve içme suyu tesislerinin halkın hizmetine sunulduğunu...