05 / 05 / 2024

şanlıurfa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı

şanlıurfa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı

Şanlıurfa 5. Yapı-İnşaat ve Dekorasyon Fuarı gerçekleşti. Fuarı, 3 günde yaklaşık 18 bin kişinin ziyaret etti.

Şanlıurfa'daki kalıcı konutlar için ilk kazma bugün vuruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Şanlıurfa'nın Birecik ve Eyyübiye ilçelerinde kalıcı konutların yapımına başlandığını açıkladı.

Anl Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anl Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Koç tarafından kuruldu.

Şanlıteks İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Reklam Temizlik Gıda Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlıteks İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Reklam Temizlik Gıda Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Kavaklı tarafından kuruldu.

TOKİ’den Şanlıurfa Haliliye ve Eyyübiye’ye millet bahçesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Şanlıurfa’nın Haliliye ve Eyyübiye ilçesinde yapılacak millet bahçelerinin ihalesi gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki tapu ve mülkiyet sorunları mecliste!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki tapu ve mülkiyet sorunları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde inşaat çalışmaları süren Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatında sona gelindi.

Şanlıurfa'da inşaatın 3. katından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde çalıştığı inşaatın 3. kattaki penceresinden düşen işçi yaşamını yitirdi...

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da AVM'ler açıldı!

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süre kapatılan alışveriş merkezleri (AVM), gerekli önlemleri alarak kapılarını açtı.

Şanlıurfa Eyüpnebi’deki cami ve külliye inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Viranşehir Belediyesi işbirliğinde Eyüpnebi’de temeli atılan cami ve külliye inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi bin 400 metrekare alana yapılıyor!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Eyyüp Nebi'de Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Valiliği işbirliğinde yapılan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatı devam ediyor. Cami ve külliye bin 400 metrekarelik alana yapılıyor...

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Viranşehir Belediyesi işbirliğinde Viranşehir Eyyüp Nebi’de temeli atılan camii ve külliye inşaatı sürüyor.

Şanlıurfa'da inşaat iskelesi çöktü: 4 yaralı!

Şanlıurfa'nın Eyübiye ilçesinde inşaat iskelesinin çökmesi sonucu 4 işçi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa Vergili İlk ve Ortaokulu hizmete açıldı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Vergili Mahallesinde inşaatı tamamlanan 12 derslikli Vergili İlk ve Ortaokulu açıldı.

şanlıurfa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı Haberi

şanlıurfa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı

Şanlıurfa Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şube Başkanı Sadık Sade, Şanlıurfa 5. Yapı-İnşaat ve Dekorasyon Fuarı'nı 3 günde yaklaşık 18 bin kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.Sade, TÜMSİAD öncülüğünde bu yıl merkez Eyyübiye ilçesindeki eski hal pazarında 5'incisi düzenlenen fuarda, sektör temsilcilerinin, yeni ürünlerini katılımcılara tanıtma imkanı bulduğunu söyledi. 


Fuar sayesinde katılımcılara iş bağlantıları kurma olanağı sunulduğunu belirten Sade, Batı'daki bazı firmaların Güneydoğu'da bayilik için anlaşması gerçekleştirdiğine dikkati çekti. 


Sade, fuara katılımcı sayısının her geçen yıl arttığını vurgulayarak, "Fuarımız çok başarılı bir şekilde tamamlandı. Fuarımızı 3 günde yaklaşık 18 bin kişi ziyaret etti, bu rakam bölgemiz açısından sevindiricidir. Türkiye'nin birçok ili ve bölgesinde fuarlar iptal olurken bu rakamlara ulaşmak bölgemiz adına son derece sevindirici. Organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah...