06 / 07 / 2024

şanlıurfa siverek satılık gayrimenkul

şanlıurfa siverek satılık gayrimenkul

Siverek İcra Dairesi, Şanlıurfa İli, Siverek İlçesi'nde bulunan 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 2 milyon 726 bin 485 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa'da satılık 53 arsa! 48 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa ilinde yer alan 53 adet arsayı 48 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İstanbul'da kiralık ve satılık konut fiyatları uçtu!

İstanbul'da kiralık ev bulmak için bir konut tutmak için en az 4-5 bin TL bütçe ayrılması gerekiyor. Satılık evlerin fiyatları ise neredeyse anlık değişmeye başladı.

Şanlıurfa Haliliye'de 12.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa 1. Satış Memurluğu Şanlıurfa Haliliye'de yer alan arsayı 12 milyon 513 bin 879 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa’da arsa kavgası: 3 ölü!

Şanlıurfa Siverek Taşlı Mahallesi’nde 2 aile arasında yaşanan arazi kavgasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa Halfeti'de 7.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Halfeti İcra Dairesi Müdürlüğü, Şanlıurfa İli, Halfeti İlçesi, Özmüş Mahallesi 656 parselde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 183 bin 325 TL'ye icradan satıyor...

Şanlıurfa Siverek OSB'de 21.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Şanlıurfa Siverek Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, 100 hektarlık alanına ait altyapı yapım işini 21 milyon 974 bin TL'ye ihale edecek.

Şanlıurfa'da 7.6 milyon TL'te icradan satılık fabrika!

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Koçören Mahallesi'nde yer alan yağ fabrikası 7 milyon 648 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika için ilk ihale tarihi 28 Ağustos 2018 olarak belirlendi.

Şanlıurfa'da satılık 2 arsa 38,5 milyon TL'ye!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yenişehir ve Ertuğrulgazi Mahalleleri'nde yer alan arsaları satışa sunuyor. Arsaların toplam muhammen bedeli 38 milyon 545 bin 440 TL olarak açıklandı. 

Şanlıurfa'da 10 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi'nde yer alan iplik fabrikası ve arsası 10 milyon 140 bin 998 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Şanlıurfa'da satılık 40 arsa 117,9 milyon TL'ye!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Seyrantepe ve Ertuğrulgazi Mahalleleri'nde yer alan 40 arsayı satışa sunuyor. İhaleleri 21 ve 28 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacak arsaların toplam muhammen bedeli 117 milyon 956 bin 215 TL.

Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Her İlçeye Kültür Merkezi' projeleri hayat bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Şanlıurfa Siverek'teki arsa satılmasın diye tabela dikildi!

Şanlıurfa Siverek'te bulunan hisseli arsanın sahiplerinden birkaçı arsanın satılmaması için tarlaya tabela dikti. Tabelaya hissedarlar tarafından "Bu tarla satılamaz, kavgalıdır" yazısı yazıldı.

Şanlıurfa Siverek'te 3 katlı bina görenleri şaşırtıyor!

Şanlıurfa Siverek'te 3 katlı ince bina görenlerde şaşkınlık yaratıyor. Selahattin Gül'e ait bina farkıyla dikkat çekiyor.

şanlıurfa siverek satılık gayrimenkul Haberi

şanlıurfa siverek satılık gayrimenkul

Şanlıurfa İli, Siverek İlçesi'nde bulunan 2 gayrimenkul, Siverek İcra Dairesi tarafından açık artırma usulüyle satışa çıkarıldı. Taşınmazların toplam bedeli 2 milyon 726 bin 485 TL olarak belirlendi.


T.C. SİVEREK İCRA DAİRESİ 


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri :Satışa konu mal, Siverek ilçesi, Camikcbir Mah, 264 Ada, 25 Parsele kain taşınmaz üzerindeki yapının 1.katındaki 3 nolu bağımsız bölüm meskendir. Söz konusu mesken 4 oda, mutfak, wc, banyo, balkon tertibindedir. Oda zeminleri laminant parke, duvarları ve tavanları boyalı, pençeleri ahşap doğrama, iç kapıları ahşap, ıslak zeminleri seramik kaplama, dış cephesi sıvasız ve boyasız, Söz konusu yapının asönsörü ve kalorifer sistemi yoktur. Taşınmaz şehir merkezine yakın olup tüm belediye hizmetlerinden faylanmaktadır. Su, elektrik ve kanalizasyon...