14 / 05 / 2024

şanlıurfa yatırım değerlendirmesi tobb genç girişimciler

şanlıurfa yatırım değerlendirmesi tobb genç girişimciler

TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu, Şanlıurfa'nın 2023 hedeflerine ulaşmak için tarım ve turizmin stratejik bir öneme sahip olduğu dile getirilerek, katma değeri yüksek potansiyel yatırım fırsatları değerlendirildi..

Güney Koreli şirketler yatırım için Türkiye’ye geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Güney Koreli şirketlerin teknoloji, savunma ve enerji alanında Türkiye'ye yatırımı değerlendirdiklerini açıkladı.

AVM'lerin kira gelirleri döviz borcunun faizine bile yetmiyor! Yatırım değeri 110 milyar dolar geriledi!

Türkiye’de faaliyet gösteren 443 AVM’nin yatırım değerinin 40 milyar dolara düştüğüne dikkat çeken AYD Başkanı Hüseyin Altaş, pek çok AVM'de kira gelirlerinin döviz borcunun faizine bile yetmediğinin altını çizdi.

Türkiye'de yatırım değeri 90 milyar TL olan 300 bin konut dönüşüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sarıyer'de bir otelde gerçekleşen Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) 21. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'na katıldı. Kurum, ülke genelindeki riskli yapılara değinerek kentsel dönüşüm süreçlerini paylaştı.

Yatırım değeri yüksek gayrimenkul nasıl belirlenir?

En temel yatırımlardan biri gayrimenkul almak. Ancak birçok kişi oturmak için ev alırken bunun aslında bir yatırım olduğu göz ardı ederek duygusal kararlar alıyor. Peki yatırım değeri yüksek gayrimenkul nasıl belirlenir? İşte detaylar...

Millet bahçelerinin yatırım değeri 16 milyar TL'ye ulaşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, toplam millet bahçesi rakamının 2021 sonu itibarıyla 278'e ulaşacağına dikkat çekti, yatırım değerinin de 16 milyar Türk Lirasına ulaşacağını duyurdu.

278 millet bahçesinin yatırım değeri 16 milyar TL!

Çevre Bakanı Kurum, 278 millet bahçesinin yatırım değerinin 16 milyar TL olduğunu açıkladı. Bu tutar, aralarında Çevre, İçişleri, Enerji dahil olmak üzere 7 bakanlığın 2021 yılı bütçesinden fazla. 

Türkiye'deki AVM'lerin yatırım değeri ne kadar?

Türkiye'de en fazla AVM 15 milyon 67 bin 724 nüfuslu İstanbul'da bulunuyor.  Peki Türkiye'deki AVM'lerin yatırım değeri ne kadar?

Ağaoğlu 2019’u enerji yatırımıyla kapatıyor!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 125 MW Kurulu güce ve yaklaşık 850 milyon liralık yatırım değerine sahip olan 125 MW’lık Balıkesir RES projesinin ilk fazı devreye girdi. Yatırımın 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Konut yatırımı üretken yatırım değilmiş!

Dr. Nedim Türkmen, 2020-2022 dönemini kapsayan yeni orta vadeli ekonomi programına dair değerlendirmelerde bulundu. Nedim, "Konut yatırımı üretken yatırım değilmiş" dedi...

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

Şanlıurfa'ya 17 yılda 45 katrilyon yatırım yapıldı!

Şanlıurfa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Şanlıurfa'ya 17 yılda 45 katrilyon yatırım yaptık'' dedi.

Şanlıurfa Göbeklitepe'ye otel yatırımı bekleniyor!

UNESCO Dünya Miras Listesi'ne alınan Şanlıurfa'nın Göbeklitepe bölgesinde konaklama sıkıntısı yaşanıyor. Şehre büyük firmaların otel yatırımı yapması bekleniyor.

Spor Toto'dan Şanlıurfa'ya 17 milyon TL'lik yatırım!

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Şanlıurfa'ya son 5 yılda 17 milyon TL'lik yatırım yaptı. 

şanlıurfa yatırım değerlendirmesi tobb genç girişimciler Haberi

şanlıurfa yatırım değerlendirmesi tobb genç girişimciler

TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu (GGK), 3. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nı Cevahir Konukevi'nde gerçekleştirdi. 


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar ve ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin'in konuk olduğu geniş katılımlı toplantıda, Şanlıurfa'nın 2023 hedeflerine ulaşmak için tarım ve turizmin stratejik bir öneme sahip olduğu dile getirilerek, katma değeri yüksek potansiyel yatırım fırsatları değerlendirildi. 


Toplantı öncesinde genel değerlendirme yapan TOBB GGK İcra Kurulu Başkanı Mahmut Barut, "Göreve geldiğimiz günden itibaren ben ve ekip arkadaşlarım, gücümüzle şehrimizin dinamizmini, heyecanını arttırma adına farklı ve ses getiren faaliyetler gerçekleştirme gayretindeyiz. 2 yıllık çalışma planımız tamamlanmak üzere. Tarım turizm alanında yenilikçi yaklaşımlarımız, fikirlerimiz, projelerimiz var. Potansiyeli gittikçe artan şehrimizin büyüme hızına ivme katacak çalışmaları hayata geçiriyoruz. Geçtiğimiz hafta, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığımız...