27 / 04 / 2024

Şanlıurfa yatırım planı

Şanlıurfa yatırım planı

Şanlıurfa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Şanlıurfa'ya 17 yılda 45 katrilyon yatırım yaptık'' dedi.

TSMC, Tayvan'daki yeni yatırım planını açıkladı!

Dünyanın en büyük çip üreticisi TSMC, CNBC'ye yaptığı açıklamada, Tayvan'daki gelişmiş bir çip paketleme tesisine 2,9 milyar dolar yatırım yapmayı planladığını belirtti.

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı ile inşaat ve fabrikalar hareketlenecek!

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı hazırladıklarını dile getiren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, "Yeni üretim bölgeleri belirleyip bu alanlarda yapılacak yatırımın şekline kadar bir plan hazırladık" dedi.

Yatırım tercihleri konuttan yana!

Vatandaş yatırımını konuta yapıyor. 100 metrekare ortalama ikinci el bir konutun fiyatı İstanbul'da 386 bin TL olurken, en ucuz ikinci el konut ise 194 bin TL ile Şanlıurfa'da bulunuyor. 

Halfeti'ye 20 milyon TL'lik yatırım!

Tarihi ve doğal güzellikleriyle her yıl çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayan Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi, yatırım çalışmalarıyla yeni bir çehreye kavuştu.

Herkes şapkasını önüne alıp yatırım planı yapmalı!

Hürriyet yazarlarından Elir Ergu, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile röportaj gerçekleştirdi. Hamdi Akın, yeni gündemi ve yatırımları değerlendirdi ve “Yatırım ortamı giderek iyileşecek." dedi...

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

Şanlıurfa'ya 17 yılda 45 katrilyon yatırım yapıldı!

Şanlıurfa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Şanlıurfa'ya 17 yılda 45 katrilyon yatırım yaptık'' dedi.

Yabancı yatırımcılardan Türkiye'ye 3 milyar dolarlık yatırım planı!

Damsco Group Yönetim Kurulu Başkanı Mühenned El Masri, "Yatırımcılar, Türkiye'de 3 milyar dolar değerinde yaklaşık 150 projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor" diye konuştu.

Yıldırım'da imar planı devrimi!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde uzun vadeli geleceğe yönelik yatırım planı hazırlandı. Bölgede, 3/1 lik imar düzeni 4 yılda tamamlandı.

Şanlıurfa Göbeklitepe'ye otel yatırımı bekleniyor!

UNESCO Dünya Miras Listesi'ne alınan Şanlıurfa'nın Göbeklitepe bölgesinde konaklama sıkıntısı yaşanıyor. Şehre büyük firmaların otel yatırımı yapması bekleniyor.

Spor Toto'dan Şanlıurfa'ya 17 milyon TL'lik yatırım!

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Şanlıurfa'ya son 5 yılda 17 milyon TL'lik yatırım yaptı. 

Limak Yatırım halka arz edilecek!

Limak Holding'e bağlı Limak Yatırım, hisse senedi piyasalarındaki düşüş sonrası 2011'de askıya aldığı halka arz planını hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Şanlıurfa yatırım planı Haberi

Şanlıurfa yatırım planı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa mitinginde önemli açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Şanlıurfa'da hayata geçirilen projeler hakkında konuşan Erdoğan, ''Şanlıurfa'ya 17 yılda 45 katrilyon yatırım yaptık'' diye konuştu.

Şanlıurfa'da 17 yıl önce bir tane olan organize sanayi bölgesi sayısının 5'e yükseldiğini ve istihdamın da 20 bin 180 kişiye ulaştığını kaydeden Erdoğan, Şanlıurfa'da biri gıda ihtisas olmak üzere 2, Birecik, Siverek ve Viranşehir'de birer olmak üzere, 5 organize sanayi bölgesi daha kuracaklarını söyledi.

Tüm parsellerde faaliyet yapıldığında 39 bin kişilik yeni istihdam sağlanacağını söyleyen Erdoğan, Birecik'teki organize sanayi bölgesinin elektrik sorununu da çözdüklerini dile getirdi.

Bölgede ayrıca bir teknopark ile araştırma geliştirme merkezi kurduklarını söyleyen Erdoğan, "Şanlıurfalı iş insanlarımızı, girişimcilerimizi yaklaşık 6,5 katrilyon lira tutarında yatırım teşvikiyle destekleyerek, yaklaşık 54 bin...