16 / 05 / 2024

Şanlıurfa yeni açılan yollar

Şanlıurfa yeni açılan yollar

Şehir merkezi ve ilçelerde yeni yollar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda deforme olan yollarda da yeni asfaltlama çalışmaları yapıyor.

6 Şubat depremlerinden sonra Şanlıurfa'dan korkutan rakam! Tam 6 bin 736 bina yıkıldı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, ağır hasarlı 7 bin 829 bağımsız bölümden 6 bin 736'sının yıkımı yapıldı.

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

TOKİ'den Şanlıurfa'nın o ilçesine 1.453 konutluk 3 yeni proje! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

81 ilde 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 1.453 konutluk 3 yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 409 konutluk yeni proje müjdesi! 

81 ilde yeni konutlar inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 409 konut ve 5 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

TOKİ'den Şanlıurfa'nın o ilçesine 441 konutluk yeni proje! Sakın kaçırmayın!

81 ilde 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 441 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 konut ve 23 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'da hastane arazisi üzerine konut mu inşa edilecek?

Şanlıurfa'da kamu hastanesi inşa edilmesi için ayrılan 53 dönümlük hazine arazisi Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’yle konut alanına çevrildi. 

TOKİ Şanlıurfa Birecik'te 400 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa İli, Birecik ilçesinde 400 yeni konut hayata geçirecek.

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Şanlıurfa Haliliye'de metruk yapılar tek tek yıkılıyor!

Şanlıurfa Haliliye'nin Bahçelievler mahallesinde bulunan metruk yapılar tek tek yıkılıyor. Yıkılan binaların yerine yeni binalar inşa ediliyor.

Şanlıurfa yeni açılan yollar Haberi

Şanlıurfa yeni açılan yollar


Şehrin önemli yol ağlarından olan ve şehri Eyyübiye, Harran ve Akçakale İlçelerine bağlayan 6 Km lik ana cadde de asfalt onarım çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt kazı işleminden sonra yeni sıcak asfalt serimini yaparak yolu yeniledi.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler Akçakale yolundaki çalışmaların yanı sıra Haliliye ilçesi İmam Bakır Mahallesinde bulunan ŞUTİM Caddesinde ve Zafer Caddesi ile Mevlana Caddesi bağlantı yolunda asfalt serim çalışmasını tamamladı.


YOLLAR YENİLENİYOR


Sürücüler daha konforlu ve güvenilir bir şekilde seyahat etmelerini hedefleyen Büyükşehir Belediyesi bu bağlamda çalışmalarını Eyyübiye ve Haliliye ilçelerini bir birine bağlayan Mevlana Caddesinde asfalt serim çalışmasını tamamlayarak sürücülerin takdirini topladı.


Öte yandan şehir merkezinde üç ilçe'de de çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesinde Meteoroloji, Behçet Arabi, Zafer, Adalet, Şani...