07 / 05 / 2024

Sansaryan Han ihalesi

Sansaryan Han ihalesi

Ermeni çocukların okutulması için bağışlanan ve bir dönem emniyet müdürlüğü olarak kullanılan ünlü Sansaryan Han, restorasyon karşılığı yeniden 35 yıllığına kiralama ihalesine çıkarıldı...

Sansaryan Han'ın iadesi talebine mahkemeden onay çıkmadı!

İstanbul Sirkeci'deki Sansaryan Han'ın iadesi talebine mahkemeden onay çıkmadı. Vakıflar Genel Müdürlüğü ile patrikhane arasında iki yıldan beri İstanbul 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde süren davada, iade talebi reddedildi...

Sansaryan Han 5 yıldızlı otele dönüşüyor!

Mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde olan tarihi bina, Vakıflar İstanbul 1. Bölge Müdürlügü'nce yapişlet-devret modeliyle ihaleye çıkarıldı. İhaleyi kazanan şirket binayı restore ederek 5 yıldızlı otel yapma kararı aldı..

Sezgin Tanrıkulu Sansaryan Han ihalesini TBMM'ye taşıdı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Sansaryan Han’ın otel yapılması amacıyla ihale yapılacağı iddiasını TBMM gündemine taşıdı. Sezgin Tanrıkulu, TBMM Başkanlığı'na konu ile ilgili soru önergesi verdi...

Ankara Altındağ'da 10 katlı iş hanı satılıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakalar Mahallesi'nde yer alan 3 bodrum, zemin, 5 normal, 1 çatı katı olmak üzere toplam 10 katlı iş hanını satıyor...

TOKİ Malatya 79 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Tarihi Türkiye Han icradan satışa çıktı!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Fatih'te bulunan tarihi Türkiye Hanı'nı satışa çıkardı. 9 Eylül'de ihalesi gerçekleşecek tarihi han için 42 milyon lira isteniyor...

Sansaryan Han, hukuki süreç devam ederken ihaleye çıkmamalı! 

İstanbul'daki Sansaryan Han için 28 ocak günü yapılacak olan ihale tartışmalara sebep oldu. Ermeni Patrikhanesi avukatlar binanın Ermeni cemaatine verilmesini istedi...

Sansaryan Han ihaleye çıktı!

Ermeni çocukların okutulması için bağışlanan ve bir dönem emniyet müdürlüğü olarak kullanılan ünlü Sansaryan Han, restorasyon karşılığı yeniden 35 yıllığına kiralama ihalesine çıkarıldı...

Fatih Kargir 1. Vakıf Han'ın kiralama ihalesi 17 Eylül'de!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Fatih İlçesi, Hoybar Mahallesi'ndeki Kargir 1. Vakıf Han'ın restorasyon ve onarım karşılığı kiralama işini ihale ediyor. 

Beyoğlu'nda 6.6 milyon TL'ye icradan satılık iş hanı!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beyoğlu Piri Mehmet Paşa mahallesinde bulunan kargir iş hanının 1/2 hissesini satışa çıkardı. 30 Ocak'ta ihalesi gerçekleşecek iş hanının satış bedeli 6 milyon 672 bin 600 TL olarak belirlendi.

THK'dan Trabzon'da satılık işhanı binası!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Trabzon ortahisar'da bulunan işhanını satışa çıkardı. İşhanı binasının ihalesi 14 Kasım 2016 Pazartesi günü saat: 14.00’da kapalı teklif açık arttırma usulüyle ihale edilecekt.

THK'dan Mersin'de satılık 5 katlı işhanı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Mersin'de bulunan işhanı binasını satışa çıkardı. Altında 7 dükkanı olan 5 katlı kargir apartman nitelikli işhanının ihalesi 3 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Nallıhan 173 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Ankara’nın Nallıhan İlçesi Çayırhan Mahallesi’nde 173 konutun ihalesi yapıldı. 22 Eylül, Perşembe günü gerçekleşen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

TOKİ Ankara Nallıhan 173 konut ihalesi 25 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'da yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor. TOKİ'den Ankara Nallıhan'a 173 yeni konut geliyor.

TOKİ Ankara Nallıhan'da 96 adet konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Ankara Nallıhan'da 96 adet konut, (+2 kapıcı dairesi) ve 1 adet büfe inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün 14:30'da yapılacak.

Sansaryan Han ihalesi Haberi

Sansaryan Han ihalesi

İstanbul'un Sirkeci bölgesinde yoksul Ermeni çocukların okutulması için bağışlanan, bir dönem Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Adliyesi olarak da kullanılan halk arasında Sansaryan olarak bilinen Sanasaryan Han, restorasyon karşılığı 35 yıllık kiralama ihalesine çıkarıldı.

Sansaryan Han'da “Tabutluk” olarak da bilinen ve Hikmet Kıvılcımlı, Nâzım Hikmet, Ahmed Arif, Ruhi Su, Aziz Nesin, Mihri Belli, Alparslan Türkeş, Nihal Atsız, Deniz Gezmiş gibi hem sol hem de sağ kesimin simge isimlerinin tutuklanıp sorguya çekildi. Sansaryan Han daha önce 5 yıldızlı otel olarak işletilmek üzere ihaleye çıkmış, ancak açılan davalar nedeniyle ihale iptal edilmişti. Hürriyet'ten Aysel Alp'in haberine göre; Hukuki sürecin Vakıflar Genel Müdürlüğü lehine sonuçlanmasının ardından han, dün Resmi Gazete’de yayımlanan ilanla yeniden ihaleye çıktı.

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü’nün 2013 yılında yaptığı ihaleyi 5...