06 / 05 / 2024

şantiyeler kapatıldı mı

şantiyeler kapatıldı mı

Şantiyelerde koronavirüse karşı alınacak önlemler belirlendi. Buna göre, şantiyelerde salgın sorumlusu bulunması, servislerde sosyal mesafe düzeni uygulanması, toplantıların ertelenmesi gibi kararlar alındı...

Şantiyelerde koronavirüs tedbirleri artırıldı!

Koronavirüs bir çok sektörde işleri durma noktasına getirirken inşaat sektöründe çarklar dönmeye devam ediyor. Türkiye genelinde 12 şantiyesi bulunan Yapı&Yapı'da önlemler alındı, maskeler, eldivenler takıldı, projeler aksamadan sürüyor.

İnşaat işçileri koronavirüse karşı nasıl önlem almalı?

Koronavirüs salgını nedeniyle çalışma hayatı eve taşındı. Şantiyelerde ise çalışma hayatı devam ediyor. Agra Dönüşüm Yönetim Kurulu Başkanı ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen, koronavirüse karşı nasıl önlem alınması gerektiğiyle ilgili bilgiler verdi.

Şantiyelere karonavirüs önlemi!

Türkiye'de 1 milyon 200 bin işçinin çalıştığı inşaat şantiyelerinde bazı işçiler, koronavirüs salgını döneminde sağlıksız koşullarda çalışmak zorunda kaldıkları gerekçesiyle istifa etmeye başladı.Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un konuyla ilgili genelge yayımladığı öğrenildi...

Şantiyelerde 'koronavirüs' riski!

Koronavirüs önlemleri kapsamında "Evde kal" çağrıları devam ediyor. Ancak sosyal izolasyon kuralı sayıları 1 milyon 200 bini bulan inşaat işçileri faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

İnşaat şirketleri faaliyetlerine devam ediyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi, faaliyetleri süren şantiyelerde koronavirüse karşı bazı önlemler alınması yönünde çağrı yaptı.

İstanbul'da bu yollar trafiğe kapatıldı! Yola çıkacaklar dikkat! İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

İstanbul'da İstanbul'u Koşuyorum etkinliği ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar mitingi sebebiyle bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı? İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

Tarımsal destek ödemeleri yapıldı mı? 14 Mayıs 2022 tarihinde Bakan Kirişçi'den açıklama geldi

Tarımsal destek ödemeleri vatandaşların araştırma konusu haline gelmeye devam ediyor. Yaz dönemine yaklaştığımız bu günlerde hasat öncesi tarımsal destekleme ödemeleri çiftçilerin hesaplarına aktarılması bekleniyor. Peki Tarımsal destek ödemeleri yapıldı mı? Bakan Vahit Kirişci detayları paylaştı...

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak açıklaması yapıldı mı, Bayram ne zaman başlıyor?

Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala milyonlarca insan bayram ziyareti ve tatil planı yapmaya başladı. Bayram tatilinin 9 gün olmasını bekleyenler 'Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak' açıklaması yapıldı mı sorusunu soruyor. İşte detaylar..

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı! Sürücüler dikkat! İşte trafiğe kapatılan o yollar...

İstanbul'da, 57'inci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun son etabı bugün gerçeleştiirliyor. Bu nedenle megakent İstanbul'da bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatıldı? İşte trafiğe kapatılan o yollar...

Evergrande hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Borç krizinde olan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen Çinli gayrimenkul şirketi Evergrande hisseleri Hong Kong borsası tarafından işleme kapatıldı.

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong Borsası'nda işleme kapatıldı!

Mali krizdeki Çin'in en büyük gayrimenkul şirketlerinden olan Evergrande'nin hisselerinin, Hong Kong Borsası'nda işleme kapatıldığı açıklandı. Hisselerin neden işleme kapatıldığıyla ilgili ise bir açıklama gelmedi.

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Çinli emlak şirketi Evergrande'nin borçlarının yeniden yapılandırılması çerçevesinde çalışmalar devam ederken şirketin hisseleri bugün Hong Kong borsasında işleme kapatıldı.

Çinli emlak şirketi Evergrande’nin tahvilleri işleme kapatıldı!

Çin’de borç problemleriyle gündeme gelen gayrimenkul şirketi Evergrande’nin bazı tahvillerinin işleme kapatıldığı belirtildi.

İran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı!

İran Tahran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı...

Kripto para piyasasında 24 saatte 9 milyar dolarlık pozisyon kapatıldı!

Dün kripto para borsalarında ciddi bir dalgalanma yaşandı. Bu dalgalanma sert düşüşlere neden oldu. 24 saatte 9 milyar dolarlık pozisyon kapatıldı.

Vergi affı uzatıldı mı?

Vergi ödeme tarihlerini kaçıran emlak vergisi mükellefleri için müjde geldi. Peki emlak vergisi cezası 2021 ne kadar? Emlak vergisi ceza affı var mı? Vergi affı uzatıldı mı? İşte tüm merak edilenler...

Esnafa kira ve gelir kaybı desteği uzatıldı mı?

Gelir kaybı desteği ne zaman yatar? Esnafa kira ve gelir kaybı desteği uzatıldı mı? Milyonlarca kişi bu soruların cevaplarını araştırıyor...

şantiyeler kapatıldı mı Haberi

şantiyeler kapatıldı mı

Koronavirüs salgınına karşı verdiği mücadelede normalleşme sürecine geçen Türkiye, yaşamın her alanında yeni sürece ilişkin adımlar atmayı sürdürüyor. Şantiyelerde de normalleşme adımları atılırken, yeni çalışma dönemiyle ilgili detaylar paylaşıldı.

Yeni Şafak'tan Fazlı Şahan'ın haberine göre; şantiyelerde koronavirüse karşı alınacak önlemler belirlendi. Buna göre, şantiyelerde salgın sorumlusu bulunacak. İş yerinde koronavirüs salgını kontrolü için sorumlu bir görevli olacak. Bu kişinin İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu tarafından belirlenen tercihen hekim veya sağlık personeli olma koşulu mevcut. Bu koşulun sağlanamadığı durumlarda işveren veya temsilcisi tarafından belirlenen bir çalışan, koronavirüs salgını konusunda bilgilendirilecek ve görevlendirilecek. Çalışanlar arasında koronavirüs bulaşmasını engellemek için servis araçları gibi özellikle sık temas edilen yüzeyler sık sık temizlenecek. 

SERVİSE SOSYAL MESAFE DÜZENİ

Servis araçlarının girişinde el antiseptiği olacak. Araçların taşıma kapasiteleri sosyal...