14 / 05 / 2024

Sao Paulo stadyumu

Sao Paulo stadyumu

Brezilya'nın resmi haber ajansı Agencia Brasil haberine göre Brezilya'nın Amazon bölgesindeki Manaus kentinde, 2014 Dünya Kupası için inşa edilen stadyumun çatısının çökmesi sonucu bir işçi öldü

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde emlak ofislerinin açılmasına izin verildi!

Brezilya'nın Sao Paulo eyalet yönetimi, 10 Haziran 2020 tarihinden itibaren sokaklarda yer alan mağazalar ve emlak ofislerinin yoğun saatler dışında olmak koşuluyla günde 4 saat açılmalarına izin verdi.

Pacaembu Stadyumu hastaneye dönüştürüldü!

Brezilya'da tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında Sao Paulo kentindeki Pacaembu Stadyumu hastaneye dönüştürüldü

İBB meclis üyeleri Latin Amerika'da kentsel dönüşümü inceleyecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Latin Amerika turuna çıkıyor. 7 AKP’li, 2 CHP’li meclis üyesi 18 Şubat’ta Brezilya Arjantin ve Şili yolcusu heyet Rio, Sao Paulo, Buenos Aires ile Santiago’da kentsel dönüşümü inceleyecek.

İzmir Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'na yenileme kararı!

İZMİR Büyükşehir Belediye Meclisi, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nun yenilenmesi kapsamında belediyeye ait 1406 metrekarenin stat ve otopark tesislerinin yapılabilmesi için muvafakat verdi.

Antalya Stadyumu yeni sezona yetişemeyecek!

Antalyasporlu taraftarların dört gözle beklediği Yeni Antalya Stadyumu Spor Toto Süper Lig'e yetişmiyor. Stadyum en erken 27 Eylül'de futbol oynamaya uygun hale gelecek.

Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu'nda bakım çalışması başladı!

Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu'nun 2015-2016 sezonuna hazırlanmasıyla ilgili çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu bakıma alındı!

Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu'nun 2015-2016 sezonuna hazırlanmasıyla ilgili çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu yeni sezona yetişecek mi?

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda başlayan çim ve alt yapı yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Erdoğan Bektaş, stadın önümüzdeki sezonun ilk maçına yetişmeyebileceğini söyledi.

İzmir Doğanlar stadyumu'nda çim tohumlar ekildi!

Bornova Belediyesi’nin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapımını tamamlama aşamasına getirdiği Doğanlar Stadyumu’nda önemli bir aşama daha kaydedildi.

Bursa Büyükşehir stadyumu ne zaman açılacak?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: "220 milyon liralık bütçeyle belediye tarihinin en büyük yatırımı olan Büyükşehir Stadyumu, 22 Ağustos'ta açılacak" dedi.

Alsancak Stadyumu yenileme çalışmaları başladı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, Alsancak Stadyumu'nda başlayan yenileme çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kemal Köksal Stadyumu'nda yıkım sürüyor!

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman yıkım kararı verilmesiyle kapalı tribün yıkım işlemleri devam eden Kemal Köksal Stadyumu’nda incelemelerde bulundu.

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu yıkılıyor!

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda kapalı tribünler için nihayet somut adım atıldı. Kapalı tribünlerde bulunan malzemelerin tahliye çalışmaları başlarken, işi alan yüklenici firmanın dozerleri getirmesiyle yıkım başlayacak.

Sao Paulo stadyumu Haberi

Sao Paulo stadyumu

Brezilya'nın Amazon bölgesindeki Manaus kentinde, 2014 Dünya Kupası için inşa edilen stadyumun çatısının çökmesi sonucu bir işçi öldü.


Brezilya'nın resmi haber ajansı Agencia Brasil, 35 metreden düşen işçinin kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiğini duyurdu.


Ülkenin farklı kentlerindeki stadyum inşaatları sırasında meydana gelen kazalarda bugüne dek 5 işçi öldü.


Son olarak geçen ay Sao Paulo kentinde inşaat halindeki stadyumun kısmen çökmesi sonucu 2 işçi yaşamını...