14 / 05 / 2024

Sapakpınar yolları

Sapakpınar yolları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, imar planlan kapsamında yol çalışmaları gerçekleştiriyor. İmara açılan bölgelerde yeni yollar açan Biiyükşehir Belediyesi, parseller arasında ulaşımı mümkün kılıyor. Sapakpınar Köyü'nde yeni yollar açıldı...

Van Gürpınar'da imar yolları açılıyor!

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan yol çalışmaları kapsamında mahallelerde yeni imar yolları açılıyor.

Kayapınar'da yeni imar yolları açılıyor!

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Viranşehir ve Ceylanpınar'ın yolları yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerindeki kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak devam ediyor.

Manisa Kabaçınar'ın yolları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yollarda sürdürdüğü çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesi Kabaçınar Mahallesi’nin yollarında yenileme çalışmaları devam ediyor.

Ordu Çatalpınar sıcak asfalta kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Çatalpınar ilçe merkezi ve mahalle grup yollarındaki sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Konya Karapınar'da yollar asfaltlanıyor!

Karapınar'da mahallelerde, Konya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesince yapılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Manisa Üçpınar'da kent çalışmaları devam ediyor!

Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt ve parke taşı çalışmalarıyla yolların kalitesini ve güvenliğini arttıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tekeller ve Üçpınar gurup yolunda iyileştirme çalışmasına başladı.

Malatya Darende'nin yolları genişletiliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Darende ilçesinin en önemli grup yollarından biri olan ve Hekimhan’a bağlanan Başkaya-Üçpınar-Sakarya grup yolunda asfaltlama çalışmalarında sona yaklaştı.

Antalya Elmalı yayla yolları yenileniyor!

Yeni yollarla Antalya’da ulaşım sıkıntısını çözmeye devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı’nın Yuva, Kızılpınar, Ören Kildenli ve Girdev yaylalarının yolları yenileme çalışmalarına başladı.

Manisa Akçapınar'ın yolları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Akçapınar Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının ardından, yolları yenilemek için kilit parke taşı döşeme işlemlerine başladı. Mahalleye 30 bin metrekarelik kilit parke taşı döşenecek.

Odunpazarı Karapınar'da yollar genişletiliyor!

Odunpazarı Belediyesi son olarak Karapınar Mahallesi’nde bulunan Şensoylar Sokak’ta imar planına göre yol açma işlemine başladı.

Eskişehir Bektaşpınar'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi görev ve sorumlulukları çerçevesinde kırsal kesimde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekipler son olarak Tepebaşı İlçesi’ne bağlı Bektaşpınar Mahallesi’nde çalışmalarına hız verdi.

Diyarbakır'da kırsal mahalle yolları asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı çalışma programı doğrultusunda, Yenişehir’in kırsal mahalle yollarında işin yüzde 80’ini, Kayapınar’ın kırsal mahalle yollarında işin yüzde 50’isini tamamladı.

Sapakpınar yolları Haberi

Sapakpınar yolları


Alt yapısı tamamlanan bölgelerde yeni açılan yollar parke kaplanarak, modern hale getirilecek. 


PARSELLER ARASI BAĞLANTI 


İmara açılan İzmit Sapakpınar Köyü'ndeki Yeni Mahalle'de çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, imarda yol olarak görülen bölgelerde yol açım çalışmaları yaptı. Başlatılan bu çalışmalar ile parseller arasında yollar stabilize yapılarak, kullanıma hazır hale...