17 / 05 / 2024

Sapanca Feyzioğlu Caddesi yenileme çalışmaları

Sapanca Feyzioğlu Caddesi yenileme çalışmaları

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ,Yeni Mahalle’de bulunan Feyzioğlu Caddesi'ni tamamiyle yeniliyor. Caddede altyapı çalışmaları tamamlanıp, cadde boydan boya asfaltlanacak.

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

Giresun Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Önallar İnşaat tarafından Giresun, Çeçelioğlu Caddesi'nde  yükselen Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte Giresun Erikli Liman ile ilgili detaylar...

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Metin Feyzioğlu: Tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmeli!

Avukatlık mesleği için yapılanları ve planlananları anlatan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi (11-B) İbrahim Hayırlıoğlu Caddesi İle TEM Otoyolu Arasında Kalan 38,25 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Metin Feyzioğlu gayrimenkul alım-satımlarının avukat eşliğinde yapılmasını önerdi!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamada gayrimenkul alım ve satımlarının avukat eşliğinde yapılmasının, alıcı ve satıcıları hukuken korumaya alacağını söyledi.

Metin Feyzioğlu'ndan gayrimenkul alım satımı açıklaması!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamada, "Tapuda gayrimenkul alım satımlarında avukatın da orada olmasını istiyoruz" dedi.

Ankara'nın yeni adliyesi için çalışmalar başladı!

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet yeni adliye binası için toplantı düzenledi. Feyzioğlu, yeni adliye binası için çalışmaların başladığını açıkladı.

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'ndeki Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak!

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmalarında son noktaya gelindi. Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak.

Pendik sahiline yeni bağlantı yolu!

Pendik sahiline yeni bağlantı yolu geliyor, yapımını İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sürdürdüğü Çavuşoğlu Caddesi tamamlanıyor.

Osmaniye Yaveriye TOKİ yolu genişletildi!

Osmaniye'deki Yeşilyurt Mahallesi ve Yaverpaşa mahallerini birbirinden ayıran ve Yaveriye Toki yolu olarak da kullanılan 4 kilometre uzunluğundaki Divlimoğlu Caddesi genişletilerek asfaltlandı.

Osmaniye Divlimoğlu Caddesi yenilendi!

Osmaniye Vatan Mahallesi Yaveriye TOKİ yolu olarak da bilinen Divitmoğlu Caddesi yapılan çalışmalar İle bulvar haline geliyor.

Çayırova Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi genişliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Çayırova Şekerpınar’da yer alan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ni genişletme çalışmaları kapsamında 2x2 duble yol haline getiriyor.

Sapanca Feyzioğlu Caddesi yenileme çalışmaları Haberi

Sapanca Feyzioğlu Caddesi yenileme çalışmaları

Sapanca İlçesi’nin ilk kurulan mahallerinden biri olan Yeni Mahalle’de bulunan Feyzioğlu Caddesi tamamıyla elden geçiriliyor.


Caddenin ilk etapta 800 metre uzunluğundaki kesiminde yol genişletme çalışmalarını bitiren Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde boyunca ihtiyaç bulunan noktalarda taştan istinat duvarlarını da örmeye başladı. Yapılan bu çalışmaların ardından cadde boyunca yağmur suyu çalışması ile birlikte diğer altyapı çalışmaları tamamlanıp, cadde boydan boya asfaltlanacak.

Taş duvar çalışmaları toplamının ilk etapta 200 metre uzunluğunda olacağını belirten ve her çalışmayı yerinde incelemeye zaman ayıran Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Yeni Mahalle’de gerçekleştirdikleri çalışmaları diğer mahallelerin de en uzak noktalarına taşıyacaklarını ve her mahallede yol düzenleme çalışmalarından önce mevcut yolları, genişletme çalışmasıyla yeterli genişliğe kavuşturmayı ilk amaç olarak hayata geçirdiklerini...