08 / 05 / 2024

sara avm etkinlikleri

sara avm etkinlikleri

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi'nin yıl sonu "El Sanatları Sergisi" Sarar Alışveriş Merkezi'nde (AVM) törenle açıldı. Birbirinden değerli el sanatlarının görülebileceği serginin 15 Haziran Pazar gününe kadar açık kalacağı öğrenildi.

Atatürk Orman Çiftliği'nde yapılacak rezidans ve AVM'nin imar planları iptal edildi! 

Atatürk Orman Çiftliği’ndeki çimento fabrikası alanına rezidans ve AVM inşa edilmesine imkan sunan imar planı yargıdan döndü. Saraçoğlu Mahallesi ve Büyükesat Vadisi’ndeki yapılaşmaya onay veren imar planları idare mahkemeleri tarafından iptal edildi. 

Sur Yapı Metrogarden AVM'de ara tatil etkinlikleri başlıyor! Ücretsiz eğlence fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı Metrogarden AVM'deki ara tatil etkinliklerinde çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin dışında sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek.

3. havalimanının Outlet AVM'sine büyük talip!

Gürsoy Yatırım Holding adından söz ettirmeye devam ediyor. Gürsoy Holding İcra Kurulu Üyesi ve CFO’su Murat Saraç: ‘’İstanbul 3. havalimanında yapılması düşünülen Outlet AVM ‘ye de talibiz’’ dedi.

Torium AVM'de kiralık son 3 mağaza!

Torium Alışveriş Merkezi, İstanbul'un yükselen merkezlerinden Beylikdüzü ve Avcılar arasında, Haramidere E-5 karayolu üzerinde yer almaktadır. Torium AVM; alışveriş, eğlence, lezzet, sinema ve etkinlikleri bir arada sunan bir yaşam merkezidir.

Arastapark AVM'de 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek!

Yahya Kaptan ’da bulunan Arastapark AVM, bugün19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ’nı bir dizi etkinlikle kutlayacak. Etkinlikler saat 13:30 'da başlayacak.

Vedad Gürgen: Saraçoğlu AVM olursa beni oraya gömün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı, Kentsel Tasarım ve Planlama Grubu Başkanı Vedad Gürgen, Saraçoğlu Projesi için kamuoyunun zorlanması gerektiğini söyledi.

Cevahir AVM'de yeni yılın masal kahramanı siz olun!

Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl dekorları ve birbirinden farklı sürpriz etkinlikleri ile yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi oluyor.Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun...

Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun!

Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl dekorları ve birbirinden farklı sürpriz etkinlikleri ile yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi oluyor.

Saraçoğlu Mahallesi AVM olmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, tarihi Saraçoğlu Mahallesi için kimsenin net bir projesinin olmadığını belirterek, “Saraçoğlu AVM olmayacak. Düşünen her insanın düşüncesine ihtiyacımız var” dedi.

Sera AVM Kütahyalıların buluşma merkezi oldu!

SERA AVM Genel Müdürü Atakan Tahmas, " Kütahya halkına alış-veriş yanı sıra kültür - sanat etkinlikleri de sunuyoruz. Çocuklara ayrı bir önem veriyoruz " dedi...

Final Okulları etkinlikleri Podium AVM'de!

Elif Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından Kırıkkale’de hizmete açılan ve yönetimi MP Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yapılan Podium AVM Kırıkkalelileri ülkemizin önde gelen markalarıyla cazip kampanyalarla buluşturuyor.

Ankara Saraçoğlu Mahallesi yıkılacak mı?

Ankara'nın kalbinde yer alan Saraçoğlu Mahallesi ranta mı kurban edilecek? Konutları, kütüphanesi, ağaçlarıyla SİT kapsamında bulunan, Başkent'in en önemli sembollerinden olan mahalle, imar değişikliğiyle AVM işgaline mi açılacak?

Ankara Saraçoğlu - Namık Kemal Mahallesi mahkemelik oluyor!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara'nın Devlet Mahallesi olarak bilinen Namık Kemal (Saraçoğlu) Mahallesi'nde tahsislerin kaldırılmasını yargıya taşıyor. Öte yandan Saraçoğlu Mahallesi'ne AVM yapılacağını iddia edildi.

sara avm etkinlikleri Haberi

sara avm etkinlikleri


Bozüyük Halk Eğitim Merkezi'nin yıl sonu "El Sanatları Sergisi" Sarar Alışveriş Merkezi'nde (AVM) törenle açıldı. Bozüyük Halk Eğitim Merkezi kursları kapsamında yıl içerisinde düzenlenen Ebru Sanatı, Yağlı Boya, Türk El Nakışı ve Seramik-Cam branşlarındaki kursların sonunda meydana getirilen eserler görücüye çıktı. Düzenlenen sergi ile vatandaşların beğenisine sunulan birbirinden değerli el sanatı ürünler, büyük beğeni topladı. Sarar AVM'de düzenlenen serginin açılış törenine, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı ve davetliler katıldı. Açılış töreninin ardından Başkan Bakıcı ve diğer protokol üyeleri, sergiyi gezerek eserler hakkında bilgi aldı. Açılışın sonunda Başkan Bakıcı'ya tablo hediye edildi. Birbirinden değerli el sanatlarının görülebileceği serginin 15 Haziran Pazar gününe kadar açık kalacağı öğrenildi. 



Eskişehirin Sesi Son...