04 / 05 / 2024

saray mahallesinde imar planı askıda

saray mahallesinde imar planı askıda

Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Pursaklar'da 8093 ada 5 parsellere yönelik 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayınlandı...

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Yeşilyurt Belediyesi, 81 mahallesinde hayata geçirdiği yatırımlarla Malatya’nın yeniden imar ve inşa sürecine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Depremlerin ardından nüfusun arttığı Kuyulu Mahallesinde 40 km'lik yol yatırımına imza atıldı. 

Tuzla Aydınlı Mahallesi imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesinde yer alan 8570 ada, 1 parsel sayılı taşınmaza ilişkin 3194 sayılı İmar Kanunun 18. Maddesine istinaden uygulama imar planına uygun olarak hazırlanan imar uygulaması askıya çıktı.

Mehmet Sait Başdaş'tan imar planı tepkisi!

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, yaklaşık olarak 11 senede 61 bin kişinin İzmir'in merkezindeki Konak ilçesini terk ettiğini söyledi. Başdaş, "111 mahallesi bulunan Konak'ın 75 Mahallesinde doğal gaz yok. Çünkü imar planları yok" dedi.

Tuzla Konaşlı'da imar planı tartışması!

CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Eren Bingöl, Konaşlı Mahallesinde gecekondu alanında imar planı olmamasına karşı 2017'de TOKİ’nin imar planı çıkarttırarak vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. Bingöl, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Bursa Demetevler mahallesinde yıkım tedirginliği!

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Demetevler mahallesinde, yeni imar yapılanması gündeme geldi. Bölgede vatandaşların evlerinin yıkılacağı söyleniyor.

Karaman Belediye Meclisi'nde imar görüşülecek!

Karaman Belediye Meclisi, 6 Eylül Cuma günü saat 15:00'te Belediye Sarayı Meclis Salonunda olağan olarak toplantı düzenleyecek Toplantıda imar planları görüşülecek.

ÖİB Muğla'daki gayrimenkulün imar planını onayladı!

Muğla ili Bodrum ilçesi Bitez mahallesinde yer alan 349 ada, 2 parsele ilişkin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı.

ÖİB Antalya'daki gayrimenkulün  imar planı onayladı!

Antalya ili Kemer ilçesi Kemer mahallesinde yer alan 283 ada, 8 ve 9 parsellere ilişkin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı.

Alarko Holding'den imar planı değişikliği açıklaması!

Alarko Holding, bağlı ortaklığı Alarko Konut Projeleri Geliştirme A.Ş'de kayıtlı Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesinde bulunan sekiz adet parselin imar planı değişikliği hakkında açıklama yaptı...

Kars Bülbül Mahallesi'ne imar talebi!

Kars Bülbül Mahallesi sakinleri, geçtiğimiz yıllarda bir kısmı Şehitler Mahallesine bağlanan kısmını geri istiyor. Bülbül Mahallesi muhtarı Cüneyt Kaya, ''Şehitler Mahallesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında imar var ama Bülbül Mahallesinde yok'' dedi.

Gebze Yenikent'teki arazinin imar planı TBMM gündeminde!

Gebze Yenikent mahallesinde bulunan bir arazinin imar planı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kemerburgaz Mimarsinan Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi'ne bağlı Kemerburgaz Mevkii, Mimar sinan Mahallesinde Emniyet Hizmet Alanı Düzenlenmesine ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

saray mahallesinde imar planı askıda Haberi

saray mahallesinde imar planı askıda

Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden:


Pursaklar Belediye Meclisinin 05/12/2015 gün ve 247 sayılı kararı ile uygun görülen ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 10/03/2016 gün ve 425 sayılı kararı ile onaylanan ''Pursaklar Saray 98091 ada 1 parsel ve 98093 ada 5 parsellere yönelik 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği'', 3194 sayılı İmar Kanununun 8/b maddesi gereği, Belediyemiz İlan Panosunda 30 gün süreyle askıya çıkartılmıştır.

İlanen ilgililere...