04 / 05 / 2024

saraybosna belgrad otoyol inşaatı

saraybosna belgrad otoyol inşaatı

Sırbistan İnşaat Ulaşım ve Altyapı Bakanı Zorana Mihajlovic "Otoyol projesinin Sırbistan tarafında bulunan Sremska Raca-Kuzmin bölümünün inşasına haziranda başlanacak" dedi.

Saraybosna-Belgrad Otoyolu'nun bir an önce tamamlanmasını istiyor!

Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Zoran Tegeltija, Türkiye'nin desteklediği Saraybosna-Belgrad Otoyol Projesi'nin bir an önce tamamlanması planlanıyor.

Belgrad-Saraybosna Otoyolu projesine başlıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belgrad-Saraybosna Otoyol projesine ilişkin, "Bu projelerin 15 tanesinin 2018 yılı ve sonrasında hayata geçirilmesi bizim için önemli bir referanstır. Belgrad-Saraybosna Otoyolu projesine başlıyoruz" dedi.

Saraybosna-Belgrad Otoyolu'nun inşası haziranda başlayacak!

Sırbistan İnşaat Ulaşım ve Altyapı Bakanı Zorana Mihajlovic "Otoyol projesinin Sırbistan tarafında bulunan Sremska Raca-Kuzmin bölümünün inşasına haziranda başlanacak" dedi.

Belgrad-Saraybosna Otoyolu için imzalar atıldı!

Belgrad-Saraybosna Otoyolunun Projelendirilmesi ve İnşasına İlişkin Ticari Anlaşma ile ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Türkiye olarak Sırbistan'ı bölgenin istikrarı açısından önemli görüyoruz'' dedi.

Saraybosna-Belgrad Otoyol Projesi için imzalar atıldı!

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna ile Sırbistan'ın başkenti Belgrad arasında iki farklı güzergahtan inşa edilmesi planlanan otoyol projesi için iş birliği anlaşması imzalandı.

Türk müteahhitler rotalarını Belgrad’a çevirdi!

Avrupa’nın gelişen ülkeleri arasında yer alan Sırbistan’ın Başkenti Belgrad, Türk yatırımcısının yeni rotası haline geldi

Kaş-Kalkan Otoyol projesinde yürütmeyi durdurma kararı!

Antalya, 4.İdare Mahkemesi, Kaputaş Kanyonu ve plajının Kaş-Kalkan Otoyol projesinde yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Setup İnşaat'tan Belgrad'a Sky Garden projesi!

Setup İnşaat, New Belgrad bölgesinde 155 milyon Euro bedelle  Sky Garden projesine hazırlanıyor...

Saraybosna-Belgrad Otoyol Projesi'nde ilk adım!

Türkiye'den Karayolları Genel Müdürlüğü heyeti, Bosna Hersek İletişim ve Ulaştırma Bakanı Jusko ile Saraybosna-Belgrad Otoyol Projesi'ni görüştü.

Saraybosna-Belgrad Otoyol Projesi'nde anlaşma sağlandı!

Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna ile Sırbistan’ın başkenti Belgrad arasında Türkiye’nin desteğiyle otoyol inşa edilmesi planlanıyor.

Kemerburgaz Belgrad Life iletişim!

Belgrad Life projesi Metal Yapı Konut tarafından hayata geçirildi. Proje Kemerburgaz'da sekiz blok olarak hayata geçirildi...

Metal Yapı Konut Belgrad Life satışları başladı mı?

Orman manzarasına hakim Belgrad Life projesi 42 adet daireden meydana geliyor. Projede satışların 2 ay sonra başlaması planlanıyor.  Peki Metal Yapı Konut Belgrad Life satışları başladı mı?

Belgrad Life nerede? İşte lokasyon!

Orman manzarasına hakim Belgrad Life projesi 42 adet daireden meydana geliyor. Metal Yapı Konut tarafından inşa edilen proje Kerem Piker KPM Mimarlık tarafından tasarlanıyor. Peki Belgrad Life nerede? İşte lokasyon!

saraybosna belgrad otoyol inşaatı Haberi

saraybosna belgrad otoyol inşaatı

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna ile Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ı birbirine bağlayacak olan ve Türkiye'nin de yapımını desteklediği Saraybosna-Belgrad Otoyolu'nun inşası haziranda başlatılacak. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Sırbistan İnşaat Ulaşım ve Altyapı Bakanı Zorana Mihajlovic, otoyol projesinin Sırbistan'daki tarafları ve Türkiye'den Taşyapı firmasının temsilcileriyle görüştü.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Mihajlovic, otoyol projesinin Sırbistan tarafında bulunan Sremska Raca-Kuzmin bölümünün inşasına haziranda başlanacağını belirttiç 

Otoyol projesinin sadece Sırbistan ve Bosna Hersek için değil, tüm bölge için büyük önem taşıdığını belirten Mihajlovic, "Bizim stratejik hedefimiz, bölgeyle daha iyi bir bağlantı kurmak. Ekonomik ve siyasi istikrar ile altyapının gelişimi vatandaşlarımıza daha iyi yaşam şartları sunacak." diye açıklama...