19 / 05 / 2024

Sarıçamlar Turizm

Sarıçamlar Turizm

Sarıçamlar Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Atakan Sarıçam Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Kasım'da Bağcılar, Demirkapı Mahallesi, Velioğlu Caddesi'nde kuruldu.

Veysel Sarı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Veysel Sarı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Sarı tarafından kuruldu.

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'inin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

Kilyos Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Kilyos Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğurhan Dumral tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Sar Enterprıse Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sar Enterprıse Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İBRAHİM Halil Sarıkamış tarafından kuruldu.

Kvk Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kvk Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cihangir Coşkun Kubilay ve Mustafa Kefeli ortaklığında kuruldu.

Shaks Tutma Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Shaks Tutma Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Parvın Mohammadnasırı Shehn, Shapour Jafarıanı ve Soroosh Jafarıyanı ortaklığında kuruldu.

Altılı Gıda İnşaat Turizm Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altılı Gıda İnşaat Turizm Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asiye Sarımehmet tarafından kuruldu.

Huan Yu Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Huan Yu Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Baohan Su tarafından kuruldu.

Klk Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Klk Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kalkavan tarafından kuruldu.

Canmay Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canmay Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Emre Aygün tarafından kuruldu.

Sarıçamlar Turizm Haberi

Sarıçamlar Turizm

Sarıçamlar Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Atakan Sarıçam Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da kuruldu. 


Sarıçamlar Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Tur operatörü faaliyetleri (turların düzenlenmesi) 


Sarıçamlar Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Bağcılar, Demirkapı Mahallesi, Velioğlu Caddesi,...