04 / 05 / 2024

sarıyer 21 dönüm arazi imam hatip

sarıyer 21 dönüm arazi imam hatip

Sarıyer'deki 21 dönümlük arazinin imarı 2018 yılında değiştirildi. Tamamı ağaçlarla çevrili Hazine arazisinin imar planlarında, imam hatip ve uygulama camisi yapılması talep edildi...

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Red Diamond Madencilik Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Red Diamond Madencilik Geri Dönüşüm Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Durmuş Baltacı tarafından kuruldu.

İBB İmar Daire Başkanlığı açıkladı: İstanbul'daki 164 bin hektarlık alanda kentsel dönüşüm var!

İBB İmar Daire Başkanlığı yaptığı açıklamada İstanbul’un her iki yakasında yer alan 15 ilçede toplam 164 bin 58 hektar alanı kapsayan 21 proje alanında kentsel dönüşüm proje çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Edirne'de su basan 21 ev kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa edilecek!

Edirne'de her yağmurda sular altında kalan evleri kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan 21  aileye konteyner evler tahsis edildi.

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

İzmir’de kentsel dönüşüm müjdesi! 60 konut sahiplerine teslim edildi!

İzmir’in Aliağa ilçesinde  “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu heyecanı yaşandı. Bu kapsamda, Aliağa’da Kentsel dönüşümle 60 konut sahiplerine teslim edildi.

KİPTAŞ, Sarıyer'de dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Sarıyer'de kentsel dönüşüme giriyor. Yüzde 100 ön uzlaşı sağlanan KİPTAŞ Sarıyer projesi için hak sahipleri, sözleşmeleri imzalamaya başladı.

Design4theplanet İleri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Design4theplanet İleri Dönüşüm Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pelin Cezayirli ve Zeynep Defne Arsel ortaklığında kuruldu.

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Sarıyer Ayazağa'daki kentsel dönüşüm mağduriyetine çözüm: 63 bin metrekarelik alanda hak sahiplerine tapuları verilecek!

Sarıyer Ayazağa’da 14 senedir çözüm bekleyen kentsel dönüşümün önündeki engeli kaldıracak karar, İBB Meclisi’nde oybirliği ile kabul edildi. 63 bin metrekare büyüklükteki alanda hak sahiplerine parsellerin satışı gerçekleştirilerek tapuları verilecek. İşte ayrıntılar...

Resource Otomotiv Geri Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Resource Otomotiv Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Sarıyer'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Loıc Bey-Rozet tarafından kuruldu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi Ataşehir'de Ercan Sapmaz tarafından kuruldu.

sarıyer 21 dönüm arazi imam hatip Haberi

sarıyer 21 dönüm arazi imam hatip

İstanbul Sarıyer İstinye'de Boğaziçi sit etkilenme alanı sınırları içindeki hazineye ait 21 dönümlük ağaçlarla kaplı arazinin imarı, geçtiğimiz yıl değiştirildi. Hazine arazisi imar planlarında “eğitim tesisi” olarak işaretlenmiş durumdaydı.

Sözcü’den Özlem Güvemli’nin haberine göre, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü'nün isteği sonrasında “İmam Hatip Ortaokulu-Lisesi, Yurt ve Uygulama Camisi” yapılmak üzere arazinin imarı “meslek ve teknik öğretim tesisi” şeklinde değiştirilmişti. Mahalle sakinleri ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından itiraz edilince, karar reddedildi. Ağaçlar yapılacak yurt binası alanına denk geldiği için taşınacak ve yerinde...