07 / 05 / 2024

sarıyer belediyesi yıkım

sarıyer belediyesi yıkım

Sarıyer’de bir ev sahibinin seçim öncesi evine çıktığı bir kat, seçimin hemen ardından belediye ekipleri tarafından yıkıldı. İddiaya göre çatısını yapmak için belediyeden izin alan vatandaş hem çatı yaptı hem de bir kat daha çıktı...

Sarıyer Belediyesi'nden 3 milyarlık arazi için geri adım! Önce verdi, sonra geri aldı...

Sarıyer Belediyesi, Polis Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis ettiği İstinye’deki 3 milyar lira değerindeki, 15 bin 605 metrekarelik parselin tahsis kararını belediyeye ait SAGEM yapılmak istenmesi üzerine iptal etti.

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıl kiraya veriyor! 19 Ocak'taki ihaleyi kaçırmayın!

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıllığına kiraya vereceğini duyurdu. 19 Ocak 2023’teki ihalenin bedeli 19 milyon 200 bin TL.

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Ümraniye'de yıkım gerginliği!

İstanbul'un Ümraniye Belediyesi yıkım yapılacak mahallelerde bazı dükkanların boşaltılması için tahliye kararı gönderdi. Mahallede faaliyet gösteren esnaf ise bu karara tepki gösterdi. 

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Sarıgöl'de önünden fay hattı geçen okulda yıkım başladı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yer alan 52 yıl boyunca eğitim ve öğretim sunan ve önünden hareketli fay hattı geçtiği tespit edilen 4 Eylül İlkokulu'nun yıkımı başladı.

Didim'de şaibeli yıkım!

'İcradan satılık belediye sarayı' haberleriyle uzun zamandır gündemde yer alan Didim Belediyesi'nde CHP'li Belediye Başkanı Deniz Atabay, belediyeyi icraya veren müteahhite karşılık verdi. CHP'li Atabay, işadamına ait arsada bulunan yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Sular altında kalan Sarıkamış Karakurt köyünde yıkım başladı!

Kars’ın Sarıkamış'ta bağlı baraj suları altında kalan Karakurt köyünde jandarmanın aldığı güvenlik önlemleri altında  iş makinalarıyla yıkım çalışmaları ve mezarlığın taşınmasına geçildi.

Sarıyer Belediyesi, Doğuş GYO Maslak imar planı davasında temyize gitti!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın açtığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin yürütmenin durdurulması ve iptali davasısında Sarıyer Belediyesi temyiz yoluna başvurdu...

Buca'da kaçak villalara yıkım şoku!

İzmir Buca Belediyesi, İzmir’in saklı cenneti arasında yer alan Belenbaşı’nda 50 dönümlük ormanlık hazine arazisi üzerine yapılan villaların yıkımı tamamlandı.

İzmit Belediyesi'nden yıkım açıklaması!

İzmit'teki binanın yıkım süreci ile ilgili açıklama yapan İzmit Belediyesi, basında yer aldığı gibi yıkım araçlarının İzmit Belediyesi tarafından gönderilmediğini, aksine vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için yıkımın İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulduğunu açıkladı.

sarıyer belediyesi yıkım Haberi

sarıyer belediyesi yıkım


Sarıyer’de bir ev sahibinin seçim öncesi evine çıktığı bir kat, seçimin hemen ardından belediye ekipleri tarafından yıkıldı.


Sarıyer Belediyesi seçimlerin sonuçlanmasından 3 gün sonra izinsiz çıkılan katları yıkmaya başladı. İddiaya göre, Sarıyer Ferahevler Mahallesi Yeni Yıldız Sokak’ta müstakil bir binanın sahibi Adem A., çatısını yapmak için belediyeden resmi izin aldı. İzni alan Adem A., yaklaşık 30 bin lira harcayarak evinin çatısını yaptırdı. İddiaya göre Adem A., seçim öncesi olması nedeniyle evine hem çatı yaptı, hem de bir kat daha çıktı. Ancak seçimlerin sonuçlanmasından 3 gün sonra eve fazladan 1 kat çıkıldığı gerekçesiyle belediye ekipleri katı yıkmak istedi. Dün sabah saatlerinde evde kimse yokken binaya gelen zabıta ekipleri, binanın çatısına çıkarak çatıyı sökmeye başladı. Çatının sökülmesinin ardından mahalle sakinleri durumu telefonla...