05 / 05 / 2024

Sarıyer Büyükdere Vapur İskelesi iletişim

Sarıyer Büyükdere Vapur İskelesi iletişim

Sarıyer Eski Büyükdere Vapur İskelesi Binasının 36 yıl süreyle 3 milyon 970 bin dolar bedelle en yüksek teklifi veren Atikler Turizme işletme hakkının verilmesi karara bağlandı...

Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi!

Sarıyer’in Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde onaylandı. Yapılan değişiklikle Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi...

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

Sarıyer'de servet değerindeki turizm arazisi 21 yıllığına kiralandı! İstanbul'un en değerlilerinden...

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul’un en değerli bölgeleri arasında yer alan Sarıyer’deki 9 dönümlük araziyi kiralamak için 31 Ağustos 2023 tarihinde ihale düzenledi ve o isme 21 yıllığına kiraya verildi. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Sarıyer projesinde yüzde 100 uzlaşı sağlandı! Vatandaştan tepki yağdı: Sarıyer depremden en son etkilenecek yer!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı. Ancak KİPTAŞ'ın Sarıyer'de dönüşüme girmesine vatandaşlardan da tepki yağdı...

Denizkoru Sarıyer'de 1.99 faiz 48 ay vade avantajıyla!

IC Holding tarafından Boğaz’ın gözdesi, Sarıyer'de yükselen Denizkoru Sarıyer'de 1,99 faiz 48 ay vade avandajıyla satışlar devam ediyor. Peki  Denizkoru Sarıyer'de  daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Sarıyer'de uzlaşı oranı yüzde 93'ü geçti! Vatandaştan yanıt gecikmedi: Hep rantın yüksek olduğu yerdesiniz!

Yeni projeler için start veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için uzlaşı oranı yüzde 93,39'a ulaştı.  

Denizkoru Sarıyer yüzde 40 peşin 48 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Denizkoru Sarıyer, IC Holding tarafından Boğaz’ın gözdesi, güncel deprem raporlarında şehrin zemin açısından en güvenli ilçeleri arasında yer alan Sarıyer'de yükseliyor.

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Sarıyer'de 22 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Yeniköy'de yer alan gayrimenkulü 22 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Seda Sayan'ın aylık kira geliri 500 bin TL!

Kazandığını gayrimenkule yatıran Seda Sayan son olarak Sarıyer Büyükdere'de villa satın aldı. Çok sayıda gayrimenkulünü kiraya veren Sayan'ın aylık kazancı 500 bin TL.

Seda Sayan Sarıyer'den 4 milyon dolara villa satın aldı!

Emlak zengini sanatçılardan Seda Sayan Sarıyer Büyükdere'den 4 milyon dolara villa satın aldı. Gayrettepe'den Boğaz'a taşınacak olan Sayan şimdilerde yeni evini tamir ettiriyor.

Sarıyer'deki milyon dolarlık villa için soruşturma açıldı!

Sarıyer Zekeriyaköy’de  yaşayan Katarlı iş insanı Mohd Abdulla Alsiddiqi Alemadi, komşusu  Mehmet Ünal hakkında kaçak yapı inşa ettiğini öne sürerek şikayette bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu villa hakkında soruşturma başlattı. 

Sarıyer Büyükdere Vapur İskelesi iletişim Haberi

Sarıyer Büyükdere Vapur İskelesi iletişim

İstanbul Sarıyer Eski Büyükdere Vapur İskelesi Binası'nın 36 yıl süreyle 3 milyon 970 bin dolar bedelle en yüksek teklifi veren Atikler Turizm Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine işletme hakkının verilmesi karara bağlandı. 


Özelleştirme İdaresi Başkanlığının (ÖİB) çeşitli kurumlara ait olan bazı taşınmazların özelleştirilmesi ve imar değişikliklerine ilişkin 9 tebliği Resmi Gazete'de yayımlandı.Buna göre, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne (KGM) ait İzmir'in, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi'ndeki 8 bin 181 metrekare yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazın özelleştirme kapsam ve programına alınmasına karar verildi.


Karara göre, söz konusu taşınmaz satış yöntemiyle özelleştirilecek ve satış varlık satışı suretiyle gerçekleşecek. Özelleştirme işlemleri 2 yıl içinde tamamlanacak.ÖİB, mülkiyeti Tütün, Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri AŞ'ye (GAYRİMENKUL AŞ) ait Tokat'ın, Merkez İlçesi, Kaleardı Mahallesi sınırları içerisinde yer...