10 / 05 / 2024

sarıyer Kısırkaya Hayvan Bakımevi

sarıyer Kısırkaya Hayvan Bakımevi

İBB tarafından yapımı tamamlanan Kısırkaya Hayvan Bakımevi tamamlanma aşamasına geldi. İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki tüm ilçe belediyelerine hizmet vermek üzere planlanan merkezde sokak hayvanları için her şey düşünülmüş

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sarıyer Marmaracık Tabiat Parkı koruma altına alındı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Rumeli Feneri Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Marmaracık Tabiat Parkı Doğal Sit Alanı kapsamına giren alanlar kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

Murat Kurum: Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmar Barışı Yasası ile ilgili bilgilendirme için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum “Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözeceğiz" dedi.

Sarıyer'de “Yapı Kayıt Belgesi” alan yapılar yıkılmayacak!

Sarıyer Belediyesi tarafından yapılan uyarılar karşısında yanlıştan dönen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, “Yapı Kayıt Belgesi” alan kaçak ve ruhsatsız yapıların yıkılmayacağını söyledi. 

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi, 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1. Etap 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Sarıyer Gümüşdere ve Kısırkaya'da imara açılan araziler mecliste!

İstanbul'un Sarıyer ilçesi Gümüşdere ve Kısırkaya köylerinde imara açılan ve özelleştirme kapsamına alınan araziler meclis gündemine taşındı...

Sarıyer Balıkçı Barınağı için imar planı askıya çıktı!

İstanbul'un Sarıyer İlçesi'nin Kısırkaya Mahallesi'nde yapılması planlanan Balıkçı Barınağı için imar planı bugün askıya çıkarıldı..

Sarıyer’deki Avcılık Atıcılık Kulübü arazisine Spor Hastanesi geliyor!

Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park tarafından inşa edilecek olan özel spor hastanesinin 2016 yılından beri tartışma konusu olan imar planları koruma kurulu tarafından da onaylandı.

Sarıyer'de 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Rumeli Feneri Köyü, Çamaşırderesi Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 3 milyon 850 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Burcu Şendir Sarıyer’deki evinin kapısını açtı!

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Burcu Şendir, oğlu ve kızı ile birlikte yaşadığı Sarıyer’deki evinin kapılarını açtı. 

Nidapark İstinye Sarıyer daire fiyatları Aralık listesi!

Nidapark İstinye Sarıyer daire fiyatları Aralık listesi haberimizde yer alıyor. Projede 2+1’den 5+2’ye kadar daire seçeneği bulunuyor. 

Sarıyer'de 11 milyon TL'ye icradan satılık 9 villa!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy Köyü ve Sarıyer-Merkez Mahallesi'nde yer alan 9 adet villa toplamda 11 milyon 11 bin 656 TL bedel ile icradan satışa sunuldu.

Olive Sarıyer Evleri'nde teslimler Aralık'ta!

Yapıdem Gayrimenkul imzası ile Sarıyer Maden Mahallesi’nde hayata geçirilen Olive Sarıyer Evleri'nde daireler Aralık ayında teslim edilecek..

sarıyer Kısırkaya Hayvan Bakımevi Haberi

sarıyer Kısırkaya Hayvan Bakımevi


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kısırkaya Hayvan Bakımevi tamamlanma aşamasına geldi. İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki tüm ilçe belediyelerine hizmet vermek üzere planlanan merkezde sokak hayvanları için her şey düşünülmüş… Alttan ısıtmalı yavru hayvan bölümlerinden en ileri teknoloji ile donatılmış ameliyathanelere kadar merkezde veteriner hizmetleri açısından ihtiyaç duyulabilecek tüm donanım mevcut durumda.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gıda Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanı Bayram Ali Çakıroğlu, Sarıyer Kısırkaya’daki Hayvan Bakımevinde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Çakıroğlu, yapımı tamamlanma aşamasına gelen bakımevinin İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki tüm ilçe belediyelerine hizmet vereceğini açıkladı.


Kısırkaya Bakımevinin en zor ameliyatların yapılabilmesine imkan veren teknolojilerle donatıldığını belirten Çakıroğlu kamuoyundaki yanlış algılara da değindi. Bakımevinde aynı anda 20 bin hayvanın barınmasının söz konusu olmadığını belirten Çakıroğlu 20 bin sayısının merkezin bir yılda yapabileceği...