06 / 05 / 2024

sarıyer park satışları

sarıyer park satışları

Propa İnşaat Sarıyer'de yaşama geçirdiği butik projesi Sarıyer Park Evleri 'nin satışlarını durdurdu

Sarıyer ve Çayırova'da 2 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar ve yatırımcılar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sarıyer ve Kocaeli Çayırova'da yer alan 2 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte o detaylar...

DenizKoru Sarıyer ön satışta! Yeni proje! 

DenizKoru Sarıyer projesinde ön satışlar başladı. Proje, Belgrad Ormanı'nın ve boğazın yanı başında yükseliyor. Peki DenizKoru Sarıyer'de konut büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satışları başlıyor!

Ağaoğlu Çekmeköy projesinin adı "Ağaoğlu Çekmeköy Park" oldu. Ağaoğlu Çekmeköy Park satışları başlıyor. Projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor.

Olive Sarıyer Evleri’nde satışlar başladı!

Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışların başladığı duyuruldu.

Olive Sarıyer Evleri'nde 4+1'ler lansmana özel fiyatlarla satışta!

Yapıdem Gayrimenkul tarafından Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışlar başladı. Dairelerin, Aralık 2017’de tamamlanması hedefleniyor.

Serdal Adalı'nın Sarıyer'deki villasına 10 yıl sonra ortak çıktı!

Sarıyer’de satın aldığı villanın iki tapulu olduğunu ve kendisine sadece bir tapunun devredildiğini 10 yıl sonra ikinci kez para istenmesiyle öğrenen işadamı Serdal Adalı, savcılığa başvurdu

Maritza Loft Sarıyer'de satışlar başladı!

Meriç İnşaat tarafından Sarıyer'de projelendirilen ve inşaatların hızla devam ettiği Maritza Loft Sarıyer projesinde satışlar başladı. Proje 20 bin metrekare arsa içinde 22 blok ve 250 konuttan oluşuyor.

Beliz Sarıyer evinin kapılarını Şamdan Dergisi'ne açtı!

Tasarımcı Derin Sarıyer'in eşi, iç mimar Beliz Sarıyer ailesine ait Bodrum-Yalıkavak'taki evinin kapılarını Şamdan Dergisi'ne açtı. Beliz Sarıyer ''Annem İge Köprülü'ye ait olan bu evi yaz-kış kullanıyoruz'' dedi.

Sarıyer Ali Yılmaz Balıkçılar Parkı açıldı!

Sarıyer Belediyesi’nin baştan aşağı yenileyerek daha modern, işlevsel hale getirdiği ve semt sakinlerinin çok sevdiği bir isim olan Ali Yılmaz’ın adının verildiği Ali Yılmaz Balıkçılar Parkı hizmete açıldı.

Onur Park Life İstanbul'da ilk etap satışları başlıyor!

Onur Park Life İstanbul'da ilk etap satışları başlıyor. Esenyurt'ta yer alan Onur Park Life İstanbul projesinde 718 daire ve 231 ticari ünite olacak...

Bakırköy Central Park İstanbul satışları!

Bakırköy Central Park İstanbul satışları Mart ayında başlıyor. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Central Park İstanbul projesinde 1.200'den fazla daire yer alıyor...

Sarıyer Vadistanbul Park satış ofisi!

Sarıyer Vadistanbul Park satış ofisi iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Sarıyer Ayazağa'da hayata geçirilen projenin 100 bin metrekaresi ofis alanından oluşuyor.

Vadistanbul Park Sarıyer satış ofisi!

Vadistanbul Park Sarıyer satış ofisi ile 444 53 35 telefon numarasından iletişime geçilebiliyor. Toplamda 762 adet daire ve ticari alanların bulunduğu proje 74 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

sarıyer park satışları Haberi

sarıyer park satışları

26 konuttan meydana gelen Sarıyer Park Evleri Propa İnşaat imzasıyla hayata geçirildi. 13 bahçe ve 13 çatı dubleksinden oluşan projede satışlar durduruldu.


Teslimlerin hemen gerçekleştiği Sarıyer Park'ta fiyatlar 850 bin liradan başlıyordu. Projede; çatı dubleksleri 240 metrekare, bahçe dubleksleri ise 200 metrekare alana sahip olarak tasarlandı.


Sarıyer Park konum olarak;  Levent'e 15 dakika, Mecidiyeköy'e 20 dakika, Maslak ve İstinye'ye 10 dakika mesafede yükseliyor.


Sarıyer Park'ın sosyal alanları arasında; çocuk oyun alanları, fitness ve spor alanı, özel açık yüzme havuzu, özel otopark alanları, yeşil alanlar ve güvenlik bulunuyor.


0 (212) 347 02 89 

www.sariyerpark.com    

Ceren...