28 / 07 / 2024

şarköy cadde projeleri

şarköy cadde projeleri

Mesaisine sabahın erken saatlerinde Şarköy ilçesinde başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bazı incelemelerde bulundu.

Bu ilçede kişi başına iki ev düşüyor! Belediye başkanı yeni düzenleme istedi! 

Tekirdağ Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, ilçede yaşanan konut sorunu ile ilgili konuştu ve yeni düzenleme önerisini gündeme taşıdı. İşte ayrıntılar... 

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Çengelköy Cadde'de 3+1'ler 20 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çengelköy Cadde projesinde inşaat tamamlandı. Proje şu an oturuma hazır durumda ve hemen teslim fırsatıyla satışta. Peki Çengelköy Cadde'de konut fiyatları ne kadar? Çengelköy Cadde'de vadeli ödeme var mı? İşte Çengelköy Cadde ile ilgili merak edilenler...

Bakanlığın o kararından sonra şikayetler yağmur gibi yağdı! Sonunda çok konuşulacak o haber geldi!

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyası ile alakalı yeni bir gelişme yaşandı. Bazı bankaların kredi için büyük projeleri adres olarak göstermesi sonrası bakanlık yeni bir adım attı. İşte detaylar...

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

Murat Kurum'dan CHP'ye Kanal İstanbul çıkışı!

Çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Neymiş, Kanal İstanbul'u, büyük projeleri yapan firmalara para ödemeyeceklermiş. Projeleri durduracaklarmış. İşte CHP budur." dedi.

TOKİ'nin son 10 yıldaki projeleri TBMM gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre, yurt dışı çıkış harçlarından TOKİ'ye aktarılan tutara ve TOKİ'nin projelerine ilişkin soru önergesi verdi. 

Sedimega İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

Sedimega İnşaat, 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin vurduğu ve Kovid-19 sebebiyle yapı tercihlerinde değişimlerin yaşandığı İzmir'de yatırım değeri yüksek projeleri hayata geçiriyor. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, yeni projelerini açıkladı.

Tekirdağ'da 2.4 milyona restore edilen Şarköy-Güzelköy Camisi Mart'ta açılacak!

Tekirdağ'da restore edilen Osmanlı yapısı 600 yıllık Şarköy-Güzelköy Camisi'nin Mart'ta ibadete açılacağı açıklandı.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutlar teslim edildi!

Melikgazi Belediyesi en büyük projeleri arasında yer alan Kâzım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 daire sahiplerine teslim edildi.

Ahmet Ercan'dan dikkat çeken Marmara depremi açıklaması!

Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün merkez üssü Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi açıkları olan 4.1 büyüklüğündeki depremle ilgili konuştu. Ercan, depremler 'Yapılarınızı bir an önce kentsel yapı haline getirin' diyor dedi.

Bartın'da baraj yapımı nedeniyle bazı mahalleler taşınacak!

Bartın'da baraj yapımı sebebiyle Şarköy köyüne bağlı bazı mahallelerin belirlenen yerlere nakledilmesi ve yerleşimin sağlanmasına karar verildi.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

şarköy cadde projeleri Haberi

şarköy cadde projeleri


Mesaisine sabahın erken saatlerinde Şarköy ilçesinde başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bazı incelemelerde bulundu.


 Şarköy'de yapılan  Prestij caddesini gezerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Albayrak, prestij caddesinin Şarköy'e hayırlı olmasını diledi.


Mürefte'de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Atatürk Caddesi ve Meydan Projesinde de incelemeler yapan Başkan Albayrak vatandaşlarla sohbet etti.


Hoşköy, Güzelköy  ve Uçmakdere Mahallerini de ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak vatandaşlar sohbet etti ve isteklerini dinledi.



Tekirdağ Büyükşehir...