13 / 05 / 2024

Sarot Grup son durum

Sarot Grup son durum

Bolu Mudurnu’da hayata geçirdiği şato tipi villaları ile gündeme gelen Sarot Grup, mahkemeye yaptığı konkordato başvurusunda bu defa olumlu sonuç aldı. Gruba bağlı olan üç şirket için de 1 yıllık kesin mühlet kararı verildi.

Son dakika! AK Parti'den emeklilere ek zam açıklaması!

Emeklilerin merakla beklediği yeni zamlarla ilgili olarak AK Parti'den son dakika açıklaması geldi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Etki analizleri, bütçe imkanları değerlendiriliyor" ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den son dakika açıklaması: Kasımdaki ara tatil kalkıyor mu?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AKP TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin ara tatile ilişkin sorduğu soruları yanıtladı. Peki ara tatil kalkıyor mu? İşte Bakan Tekin'den son dakika ara tatil açıklaması...

Narlı Bahçe Evleri'nde yüzde 30 peşinat 72 ay vade avantajıyla! Hemen alın! Son fırsatlar!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri yüzde 30 peşinat 72 ay vade seçenekleriyle satışa devam ediyor. Son fırsat daireleri kaçırmayın. Peki Narlı Bahçe Evleri'nin fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Narlı Bahçe Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Son dakika! Emekli bayram ikramiyesi 2 bin TL oldu!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş yaptığı açıklamada emekliye bayram ikramiyesinin 1.100 TL'den 2 bin TL'ye yükseltildiğini duyurdu. İşte son dakika detayları...

SON DAKİKA… AK Parti'den EYT ve sözleşmeli personel ile kritik açıklama!

Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği EYT ve sözleşmeli personelin kadroya alınması konusunda son dakika gelişmesi var. AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, EYT ve sözleşmeli personelin kadroya alınması ilgili düzenlemelerin 2023 yılı başında yasalaşacağını açıkladı.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Sarot Grup'a 1 yıllık kesin mühlet verildi!

Bolu Mudurnu’da hayata geçirdiği şato tipi villaları ile gündeme gelen Sarot Grup, mahkemeye yaptığı konkordato başvurusunda bu defa olumlu sonuç aldı. Gruba bağlı olan üç şirket için de 1 yıllık kesin mühlet kararı verildi.

Sarot Grup, yeniden konkordato başvurusu yaptı!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, sadece Arap müşterilere satışı yapılan ve şatoları andıran mimari yapısıyla gündeme gelen 'Burj Al Babas' projesinin sahibi şirket, yeniden konkordato başvurusu yaptı.

Konutta son 15 yılın en karlı dönemi!

Etnik Grup Yönetim Kurulu Başkanı Onur Aydın, inşaat sektörünün koronavirüs salgını sonrası sıçrama gösterdiğini ve konut sektörünün teşvikler ve krediler ile birlikte hızlı bir toparlanma yaşadığını belirtti. Aydın, "Konut almak isteyenler için de son 15 yılın en karlı günlerindeyiz" dedi...

Emin Üstün son yolculuğuna uğurlandı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Emin Üstün son yolculuğuna uğurlandı. Üstün'ün cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Sarot Grup’un iflas kararı kaldırıldı!

Bolu’da inşaatı başladığından beri gündem yaratan Burj El Babas’la ilgili yeni bir gelişme yaşandı. ''Şato'' müteahhidinin iflas kararı kaldırıldı.

3. İstanbul Başakşehir’in son etabı 30 Ekim’de satışta!

3. İstanbul Başakşehir’in son etabı 30 Ekim’de satışa çıkıyor. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal ve Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık projenin yeni etabını basın toplantısı ile tanıtacak...

Sarot Grup son durum Haberi

Sarot Grup son durum

Bolu’da hayata geçirdiği şato tipi villaları ile bir süredir gündemde olan Sarot Grup, iki yıl içinde 2’inci kez yaptığı konkordato başvurusunda olumlu sonuç aldı. Hürriyet'te yer alan habere göre, inşa ettiği 600’e yakın villanın yüzde 90’ını, Kuveyt başta olmak üzere Körfez ülkelerinde yaşayayan kişilere satan grup iki sene önce mali darboğaza girdi. Sarot Turizm AŞ, Burj Al Babas Termal ve Bolu-E Enerji şirketleri için İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne yapılan konkordato başvurusu olumsuz şekilde sonuçlanmıştı. Mahkeme üç şirket için de Ekim 2018 tarihinde iflas kararı verdi. Şirket avukatları da bu karara itiraz etti. İtirazı değerlendiren İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 17. Hukuk Dairesi, bu şirketlerin borca batık olmadığını tespit ederek, yerel mahkemenin kararını kaldırdı. İstinaf mahkemesinin kararını da Yargıtay onadı.

400...