17 / 05 / 2024

Sarp Tiryakioğlu nereli

Sarp Tiryakioğlu nereli

Beyoğlu A.Ş. ve Galata A.Ş. kurucularından olan Sarp Tiryakioğlu kimdir? Sarp Tiryakioğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Sarp Tiryakioğlu 'nun biyografisi...

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Çiftçiler hububat alım fiyatlarından memnun! Buğdayda ekim alanları arttı: 20 milyon ton buğday üretimi hedefleniyor!

TİM Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, buğday üretimi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tiryakioğlu, 2023'te 20 milyon ton buğday üretimi hedeflendiğini belirtti. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Hububat alım fiyatları ne zaman açıklanacak? Çiftçiler dikkat! TMO fiyatları erken duyuracak mı?

TİM Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, TMO’nun 2023 dönem hububat alım fiyatları ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki hububat alım fiyatları ne zaman açıklanacak?

Sertac Fuad Karaağaoğlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Genel Müdürü Sertac Fuad Karaağaoğlu kimdir? Sertac Fuad Karaağaoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Sertac Fuad Karaağaoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?   İşte Sertac Fuad Karaağaoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Tahıl koridoru buğday fiyatlarını düşürdü mü? Buğday, arpa, mısır fiyatları kaç TL oldu? 7 Eylül 2022 fiyat listesi..

TİM Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, buğday fiyatlarıyla ilgili konuştu. Peki buğday, arpa ve mısır fiyatları bugün hangi borsada kaç TL'den satışta? Buğday, arpa ve mısır fiyatları bugün ne kadar oldu, yükseldi mi? İşte 7 Eylül 2022 buğday, mısır

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da Mehmet Tiryakioğlu, Süleyman Tiryakioğlu, Ahmet Tiryakioğlu ve Fatih Tiryakioğlu ortaklığında kuruldu.

Sarp Tiryakioğlu nereli Haberi

Sarp Tiryakioğlu nereli

Sarp Tiryakioğlu kimdir?

Sarp Tiryakioğlu, 1994 yılında Boston College Tarih ve Ekonomi çift anadal lisans programından mezun oldu.


George Washington Üniversitesi'nde ise Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden yüksek lisans derecesini tamamladı. 


Sarp Tiryakioğlu, 1996-1998 yılları arasında Türk Enka Invest ve İngiliz şirketi Filigran de gayrimenkul pazarlama alanında çalıştı. 


1998 yılında, Sarp Tiryakioğlu, Colliers International Türkiye'nin kurucuları arasında yer aldı ve gayrimenkul danışmanlığı ve pazarlama direktörü olarak çalıştı. 


Sarp Tiryakioğlu; Beyoğlu A.Ş. ve Galata A.Ş. kurucularındandır. 


Galata A.Ş.

Galata AŞ, özellikle tarihi yapiların renovasyonu üzerine uzmanlaşan bir gayrimenkul geliştirme ve yatırım şirketidir.  

Uluslararası gayrimenkul piyasalarında 16 yıllık deneyimi olan Sarp Tiryakioğlu tarafından yönetilen şirketin finansman ortağı, İngiltere'nin büyük gayrimenkul yatırım şirketlerinden biri olan The William Pears Group.  Galata AŞ geliştirdiği projeler ile Türkiye gayrimenkul piyasasında öncü adımlar atmaya devam...