15 / 05 / 2024

Sarp Turanlıgil biyografi

Sarp Turanlıgil biyografi

Dün akşam Göltürkbükü Beldesi’nde yaşanan bir olay sonrası karakola götürülmek istenen ve o sırada kalp krizi nedeni ile vefat ettiği öne sürülen Sarp Turanlıgil kimdir?

Sarp Turanlıgil kimdir?

Dün akşam Göltürkbükü Beldesi’nde yaşanan bir olay sonrası karakola götürülmek istenen ve o sırada kalp krizi nedeni ile vefat ettiği öne sürülen Sarp Turanlıgil kimdir?

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil ne iş yapıyor?

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil'in eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil'in kim olduğu ve Hakan Binbaşgil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Turan tarafından kuruldu.

Sarpen Sarp Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Sarpen Sarp Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Bakırköy’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile İlgin Eray tarafından kuruldu.

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Gökhan Karacık ve Baber Shahzad Chatha ortaklığında kuruldu.

Tisan İnşaat'ın acı günü! Makbule Aşcıgil vefat etti!

Tisan İnşaat'ın kurucu ortağı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yüksek Mimar-Mühendis merhum İbrahim Aşcıgil'in eşi Makbule Aşcıgil hayatını kaybetti.

Sarp İnşaat'ın acı günü! Sarpay Ekşioğlu vefat etti!

Sarp İnşaat Mobilya San. ve Tic. A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu hayatını kaybetti. Sarp İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Akiş GYO Uşaklıgil gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 parsele ilişkin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Aslan Ve Sarp İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Ve Sarp İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Ünal tarafından kuruldu.

Uzay Turanlı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Turanlı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Temel Uzay Turanlı tarafından kuruldu. 

Akiş GYO Uşaklıgil 3206 ada 14 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 Parsel'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Fatma Girik mal varlığını yeğeni Ahu Turanlı’ya bırakacak!

Yeşilçam oyuncusu Fatma Girik’in vasiyetnamesini hazırladığı ve mal varlığının büyük kısmını yeğeni Ahu Turanlı’ya bırakacağı iddia edildi.

Sarp Turanlıgil biyografi Haberi

Sarp Turanlıgil biyografi

Sarp Turanlıgil kimdir?

2008'de patronlar kulübü TÜSİAD'a üye olan 48 kişiden biri olan 42 yaşındaki Sarp Turanlıgil, inşaat ve turizm alanında faaliyet gösteren Elegan Yapı Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı.


Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'nin Erbil'deki başkanlık sarayı, Konuk evi ve Erbil Uluslararası Havaalanı'nın VIP ve CIP salonlarını inşa eden Elegan Group Yönetim Kurulu Başkanı mimar İstemi Turanlıgil'in oğlu olan Sarp Turanlıgil, Burcu Turanlıgil evli ve 14 yaşında Tayfun adında bir çocuğu var.


ABD'li emlak devi Muhammed Hadid, Los Angeles'taki dev malikanesini Sarp Turanlıgil'e satmıştı. Evi şirketi adına satın aldığı ve 4.500 metrekarelik 11 yatak odalı malikaneye en az 50 milyon dolar ödediği iddia edilen Turanlıgil, ‘ABD'de o sene içinde yapılan en pahalı emlak satışına' da imza atmıştı.


Sarp Turanlıgil'in...