15 / 05 / 2024

Saruhan Hünel

Saruhan Hünel

Petrodolar milyarderlerine mütekabiliyeti ünlü yıldızlar tanıtacak. Arap ülkelerinde popüler olan Gümüş dizisinin iki yıldızı Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden Arapları komşu olmaya davet edecek

Buca Metrosu'nda tünel kazısı için geri sayım başladı!

Buca Metrosu için çalışmalar hız kazandı. Tünel açma makineleri TBM’lerin girmesine sayılı günler kaldı. Peki hangi istasyonlar olacak? İşte ayrıntılar...

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı Hıdiv Kasrı için devrede!

İstanbul'un birinci grup tescilli yapıları arasında yer alan Hıdiv Kasrı'ndaki tünel kazısıyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı, tarihi binanın orijinal durumuna getirilmesini istedi.

İstanbul’daki çok sayıda otoyol ve tünel projesi tamamlanacak!

Mega kent İstanbul’u dev otoyol, tünel ve köprü projeleriyle taçlandıran AK Parti, megakentin tecrübesiz belediye yönetimi elinde hizmet kaybına uğramaması amacıyla altyapı çalışmalarına hızla devam edecek

Ankara-İstanbul hızlı tren hattı mesafesi 14 dakika kısalıyor!

Adil Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi kapsamında yapımı devam eden Demirköy mevkisindeki T26 Tüneli'nin şantiyesinde inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul YHT hattında Bozüyük-Bilecik arasında bulunan tünel bittiğinde 14 dakikalık bir zaman kazanılacağını belirtti...

Ankara-İstanbul YHT Tünel 26 projesi 2022 açılacak!

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Ankara-İstanbul TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında devam eden ‘Tünel 26’ projesinin 2022 yılında hizmete açılacağını söyledi.

 Gaziosmanpaşa’ya 2 yeni tünel müjdesi!

Gaziosmanpaşa; metro, tünel ve aktarma merkezleriyle İstanbul’un her noktasına artık çok kolay bir şekilde ulaşacak. Yapımı süren metro ve tünel projelerinin yanı sıra Gaziosmanpaşa’ya kazandırılması amaçlanan 2 ayrı tünelle de ulaşım daha hızlı hale gelecek. 

Çin yüksek hızlı tren için deniz altı tüneli inşa edecek!

Yetkilier Çin'in Doğu eyaletlerinden Zhejiang'ın iki kentini yüksek hızlı trenle (YHT) birleştirmek için bir deniz altı tünel inşa edileceğini açıkladı...

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne tünel!

Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşımı rahatlatmak için yapılan 33 kilometrelik yol çalışmasını hızlandırdıklarını söyleyen Başkan Mustafa Tuna, Etlik Şehir Hastanesi için de tünel projesi üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin trafik yoğunluğunu çözme adına hayata geçirdiği Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Çukurova Tünel Kavşak çalışması hızla ilerliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin trafik yoğunluğunu çözme adına başlattığı Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nde çalışmalar devam ediyor.. 

Konya Beyşehir'de ikinci tünel yapımı başladı!

Yeni Konya-Antalya Karayolu yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında yapımı tamamlanan Demirkapı Tüneli'nden sonra ikinci tünel yapım çalışmaları da başladı.

Antalya Tonguç Caddesi'nde altyapı çalışmaları hızlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Şarampol Caddesi'nin yenilenmesi çalışmaları kapsamında Tonguç Caddesi'nde başlattığı hemzemin geçiş, alt yapı ve tünel imalatı çalışması hızlı bir şekilde ilerliyor.

Saruhan Hünel Haberi

Saruhan Hünel

Türk yıldızlar, mülk edinmenin önündeki engellerin kalktığını duyuracak, Türkiye'nin güzelliklerini anlatacak. Hâlâ Arap dünyasında fenomen olan Gümüş dizisinin iki yıldızı Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden ile yine Ortadoğu'da en sevilen yıldızlar Tuğba Büyüküstün ve Saruhan Hünel gibi isimler Arapları komşu olmaya davet edecek. Ünlü isimlerle yürütülecek kampanyayla Mütekabiliyet Yasası sonrası gelirin orta vadede 40 milyar doları bulması bekleniyor. Meclis gündeminde bulunan Mütekabiliyet Yasası çıkar çıkmaz Suudi Arabistan, Katar, Dubai, Kuveyt gibi petrodolar milyarderlerinin çok olduğu Arap ülkelerinde özel Türkiye tanıtım programları, fuarlar ve paneller düzenlenecek. Tüm bu organizasyonlarda Türkiye'nin tüm güzellikleri anlatılacak. Ayrıca fuarlarda Türk inşaat firmaları projelerini anlatacak ve tanıtım panelleri yapılacak. Ayrıca bu bölgelerde oynatılmak üzere reklam filmleri hazırlanacak. Türkiye'nin doğal güzellikleri, tarihi zenginliği ve hoşgörü ortamı...