19 / 05 / 2024

Saruhanlı itfaiyesi ne zaman tamamlanacak

Saruhanlı itfaiyesi ne zaman tamamlanacak

Saruhanlı’daki İtfaiye Amirliği Binası, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor. Bina; Fransa, Amerika ve İngiltere gibi ülkelerdeki itfaiye binalarında kullanılan yapı malzemesine eş değer malzemeyle inşa ediliyor.

Manisa Saruhanlı Belediyesi’nin gayrimenkul satışlarında usulsüzlük iddiası!

Hurda vurgunu ile gündem olan Manisa Saruhanlı Belediyesi’nde şimdi de arsa ve gayrimenkul vurgunu patladı. İçişleri Bakanlığı, mülkiyeti Saruhanlı Belediyesi’ne ait olan pek çok arsa ve taşınmazın satışında usulsüzlük yapıldığını tespit etti.

Kocaeli İtfaiyesi'ne yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kentin birçok yerine hizmet veren Kocaeli İtfaiyesi büyümeye devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu kez Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na idari bina kazandırıyor.

Eskişehir Alpu İtfaiyesi'ne yeni bina!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Alpu’da yer alan ve kırsalda çıkan yangınlara erken müdahale edebilen İlçe İtfaiye Grubu için yeni hizmet binasını hizmete açtı.açtı.

Manisa Saruhanlı'ya depolama alanı inşa edildi!

Saruhanlı’da hizmet veren 19 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne bağlı toplu ulaşım araçlarının depolama alanı sorununa Manisa Büyükşehir Belediyesi son veriyor.

Manisa Saruhanlı kavşak projeleriyle nefes alacak!

Manisa’nın il genelinde yatırımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ‘da kavşak projesi için harekete geçti. Bölgede yaşanan trafik sorunlarına neşter vuracak olan dev yatırımda Manisa Büyükşehir Belediyesi zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Maski'den Saruhanlı'ya yağmur suyu hattı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı Cengiz Topel Mahallesi’nde yağışlı havalarda sokaklarda meydana gelen su taşkınlarının önüne geçmek için yağmur suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

Adiloba yoluna Manisa Büyükşehir'den neşter!

Ağır kış şartlarından dolayı bozulmalar olan ve yıllardır bakımsız olması nedeniyle bölge sakinlerini canından bezdiren Saruhanlı ilçesi Adiloba yoluna, Manisa Büyükşehir Belediyesi neşter vurdu.

Manisa Saruhanlı sağlıklı alt yapıya kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Saruhanlı’nın Hacırahmanlı mahallesinde 40 yıldır kanalizasyon hattı olmayan 3 sokakta çalışma yaparak mahalleyi sağlıklı alt yapıya kavuşturdu.

Bozatlı Grubu Saruhanlı'da aşevi açıyor!

Merkezi İstanbul'da bulunan ve bünyesindeki 6 şirket ile tarımdan enerjiye, turizmden inşaat sektörüne kadar birçok alanda faaliyet gösteren Bozatlı grubu, Saruhanlı'da ücretsiz çorba ikramının yapılacağı aşevi açıyor.

Manisa Saruhanlı'daki evlerin dış cepheleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesinde evlerin dış cephelerinde başlattığı boyama hizmetlerine hız kazandırdı. Hatıplar Mahallesi, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin eliyle yeni yüzüne kavuşurken, Şatırlar Mahallesi’nde de çalışmalar başladı.

Manisa Saruhanlı'da binaların dış cepheleri boyanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesinde evlerin dış cephelerinde başlattığı boyama hizmetlerine hız kazandırdı. Hatıplar Mahallesi, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin eliyle yeni yüzüne kavuşurken, Şatırlar Mahallesinde de çalışmalar başladı.

Manisa Saruhanlı'ya AFAD'a bağlı bölgesel lojistik depoları kuruluyor!

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Saruhanlı'da İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) bağlı bölgesel lojistik depoları kurulacağını söyledi. Bölgedeki arazinin TOKİ tarafından ihalesi yakın zamanda yapılacak..

Güneş Park Evleri'nde 255 bin TL'ye! Hemen teslim!

Halkalı'da hayata geçirilen Güneş Park Evleri'nde fiyatlar 255 bin TL'den başlıyor

Saruhanlı itfaiyesi ne zaman tamamlanacak Haberi

Saruhanlı itfaiyesi ne zaman tamamlanacak


Saruhanlı’da bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına ait İtfaiye Amirliği Binası, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor. Bina; Fransa, Amerika ve İngiltere gibi ülkelerdeki itfaiye binalarında kullanılan yapı malzemesine eş değer malzemeyle inşa ediliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhanlı’da bulunan İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na ait bina yenileniyor. İlçede bulunan eski hizmet binasının yanına yapılacak olan yeni binanın bir ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. İnşaat ile ilgili incelemelerde bulunan ve bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Ramazan Hakan Ulak, “Kompozit, taşyün, ve kompozit karosu ile Avrupa standartlarına uygun en iyi modernizasyonla inşa edilen bina, beş araçlık itfaiye garajı ve personel hizmet binasıyla Saruhanlı halkının hizmetine sunulacak. Yaklaşık bir ay içerisinde tamamlanacak olan binamız yapılan araştırmalara göre Fransa, Amerika ve İngiltere gibi ülkelerde...