19 / 05 / 2024

SASA hisse

SASA hisse

Yatırımlara hızla devam eden SASA, geçtiğimiz eylülde günlük bin 50 ton kapasiteli elyaf tesisini devreye aldı. Bu alandaki ikinci yatırımı için çalışmalara başlayan 350 milyon dolarlık yatırım planlanan tesisle, tekstil sektörünün dışa bağımlılığı düşecek.

Sasa’dan hisse geri alım kararı! Ne kadarlık hisse alıyor?

Dün duyurulan yeni kararların ardından, Borsa İstanbul’un en çok takip edilen şirketlerinden Sasa, azami fon tutarı 500 milyon TL olan hisse geri alım programı açıkladı.

SASA'nın patronundan bomba açıklamalar! 'SASA hissesi çok yüksek alınmaz diyorum'

Borsa İstanbul'un en tartışmalı iki hissesinden biri olan SASA'nın patronu da hisse fiyatının geldiği seviye konusunda şaşkın. İşte SASA'nın patronu İbrahim Erdemoğlu'nun ilginç açıklamaları...

SASA’nın şu anki piyasa değeri patronu bile rahatsız etti!

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Sasa'ya ilişkin önemli mesajlar verdi. Fiyat 80 liraya çıktığında, küçük yatırımcı zarar görmesin diye hisse sattıklarını dile getiren Erdemoğlu; “O satıştan bu yana SASA hissesi alınmaz diyorum" dedi.

Borsaya girmek tehlikeli mi? Hisse senedi almak mantıklı mı?

Borsa her gün yeni bir rekora imza atıyor. Uzmanlar KKM ve döviz hesaplarından çözülmeler olduğu ve yatırımcının da borsaya yöneldiğini söylüyor. Peki hisse senedi almak mantıklı mı? Borsa kimler için neden tehlikeli? İşte SASA ve Hektaş örnekleriyle borsanın dikenli yanları...

SASA'ya kredili işlem ve açığa satış yasağı getirildi

Sosyal medyanın en fazla konuştuğu hisse senetlerinden SASA Polyestere bir aylık süreyle kredili işlem  yasağı getirildi.

Fenerbahçe Koleji için alınan arsanın hisse satışı gerçekleşti!

Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsaya ait banka kredisinin ödenmesi amacıyla Sarı-Lacivert kulüp hisse satışı gerçekleştirdi.

Marmara Forum AVM'den, İBB'ye hisse ve arsa teklifi!

Belediyeye terk etmesi gereken alanları vermediği gerekçesi ile mayısta otoparkı mühürlenen Marmara Forum, İBB'ye hisse ve arsa teklif etti.

Gedik Yatırım hisse alım satım bildirimini yayınladı!

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş hisse alım satım bildirimini yayınladı.

Hisseli dükkanda hisse devri nasıl yapılır?

Taşınmaz malların mülkiyet hakkı tamamen devredilebildiği gibi hisseli olarak da devredilebiliyor. Peki, hisseli dükkanda hisse devri nasıl yapılır? Hisse devri için gerekli olan belgeler nelerdir?

Özak GYO hisse geri alım programı SPK tarafından onaylandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Hisse geri alım başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onayı hakkında bilgilerini yayınladı.

Özak GYO hisse geri alımı için onay aldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., hisse geri alım başvurularına Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onay verildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama...

Paylı mülkiyet hisse satışı!

Paydaşların paylı mülkiyeti devam ettirme yükümlülüğü bulunmadıkça paydaşlardan her biri malın paylaşılmasını isteyebiliyor. İşte, paylı mülkiyet hisse satışı!

Tapuda hisse devri masrafları 2015!

Hisseli tapularda devir işlemleri gerçekleşebiliyor. Hisse devrinde, eğer devir yapılacak kişi bir başka hissedarsa, diğer paydaşların önalım hakkı olmuyor. İşte, tapuda hisse devri masrafları 2015!

SASA hisse Haberi

SASA hisse

Adana merkezli SASA, son zamanlarda hayata geçirdiği birçok projeyle dikkat çeken, yeni projeleriyle önemli vizyon oluşturan şirketlerden biri haline geldi. Dünya'da yer alan habere göre; 2017 yılında bir yatırım programı belirleyen şirket, 4 yıl boyunca devam eden yatırım açıklıyor, yeni tesisleri devreye alıyor. Son olarak geçtiğimiz eylül ayında biri elyaf üretimi olmak üzere iki dev yatırıma başlayan şirket, geçen hafta yeni bir elyaf tesisi için daha yatırım kararı verdi. KAP’a yaptığı açıklamaya göre, yıllık 367 bin 500 ton kapasiteli yeni bir elyaf tesisi daha kurulacak. Bu yatırımın tutarı da 350 milyon dolar olacak. Yatırım, 935 milyon dolarlık PTA tesisiyle aynı anda, 2023'te devrey alınacak. Şu anda yaklaşık 4 bin 250 kişi istihdam eden SASA, iki tesisin devreye girmesiyle çalışan sayısını 6 binin...