27 / 04 / 2024

Satılık Apart Otel Marmaris

Satılık Apart Otel Marmaris

Marmaris 1. İcra Müdürlüğü, Muğla ili Marmaris ilçesi Kemeraltı mahallesi Dergahcivarı mevkiindeki apart otelin J ve H bloklarını toplam 4 milyon 75 bin 260 TL muhammen bedel ile ayrı ayrı satışa çıkardı

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Çanakkale Çan'da 13 milyon TL'ye satılık termal otel!

Çan Belediyesi'ne ait 4 yıldızlı Termal Otel & SPA İşyeri mevcut olan bütün ekipmanları ve arsası satılıyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Kütahya'da 5.7 milyon TL'ye satılık termal otel, tesis ve apart!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde termal otel, tesis ve apartı ihale usulü ile satılıyor..

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık!

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık dairelerin fiyatları 2 milyon dolardan başlıyor. Bakırköy sahil hattında yer alan Pruva 34 projesinde rezidans, otel, apart otel alanları bulunuyor...

Kağıthane DKY On Rezidans satılık daire!

Kağıthane DKY On Rezidans satılık daire fiyatları 482 bin liradan başlıyor. DKY On Rezidans projesinde 206 rezidans daire, ofis, otel ve ticari birimler yer alıyor...

Kağıthane Ferko Line Ofisleri satılık!

Daire teslimlerinin Ocak ayı 2019 yılında yapılması planlanan projede 231 adet ofis, 48 adet dükkan ve 173 odalı otel bulunuyor. Kağıthane Ferko Line Ofisleri satılık ofisler 95 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev!

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması öngörülen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan bulunuyor. Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Afyonkarahisar Yayla Termal'de satılık devremülk!

Yayla Termal Tesisleri, Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal bölgesinde hayata geçiyor. Proje 6 adet 3+1 dublex villa ve 150 adet 1+1 apart satılık devremülk daireden meydana geliyor.

Sone İstanbul Residence Basın Ekspres satılık!

Sone İstanbul Residence Basın Ekspres satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 lira ile 6 bin 500 lira arasında belirlendi. Projede 1.067 daire, otel ve ticari birimler olacak...

Satılık Apart Otel Marmaris Haberi

Satılık Apart Otel Marmaris

Verilen ilan şöyle;


MARMARİS 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI 


Dosya No : 2007/1808 ESAS

Bir borçtan dolayı satılmasına karar verilen taşınmazın;

SATILMASINA KARAR VERİLEN T. TAŞINMAZ:

TAPU KAYDI : Muğla İli Marmaris ilçesi Kemeraltı Mah. Dergahcivarı mevkii, 185 Ada, 565 Parsel (J Blok) 1.249,00 m2 yüzölçümlü arsa niteliğindeki taşınmazın 1/2 hissesi borçlu adına kayıtlıdır.

ÖZELLİKLERİ : J Blok bodrum kat,zemin kat, 1. kat,2.kat, çatı katından oluşan betonarme karkas inşaat tarzında inşa edilmiş binadır. Toplam 40 Apart otel odasından oluşmuştur. Apart otel odalarda salon açık mutfak,yatak odası,banyo wc ve bolkan bulunmaktadır. Tüm zemin kaplamaları seramik iç ve dış doğramalar ahşaptır. Apart otel odalarda mermer tezgahlı alt ve üst dolapları ahşap mutfak dolabı bulunmaktadır, iç ve dış cepheler sıvalı ve boyalıdır. Merpen ve balkon korkulukları...