21 / 05 / 2024

satılık gayrimenkul bakırköy istanbul

satılık gayrimenkul bakırköy istanbul

İstanbul'da yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı 2 Eylül 2013 tarihinde gerçekleşecek...

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek olan Cadde Bakırköy projesinin temeli çok yakında atılacak.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini satışa çıkardı. Cadde Bakırköy projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Satılık konut fiyatları 1 yılda yüzde 191,4 yükseldi! O iller İstanbul'u bile geride bıraktı!

BETAM verilerine göre, satılık konut fiyatları Ekim ayında, 2021'in aynı dönemine göre yüzde 191,4 arttı. Küresel konut fiyatlarında gerileme yaşanırken, Türkiye'deki konutların reel fiyatlarındaki yükseliş ön plana çıktı. İşte ayrıntılar...

Tatilin yeni gözdesi karavanlar oldu! Satılık karavan ilanları bu yıl yüzde 68 arttı!

Karavan tatili çeşitli rotalarla farklı yerleri keşfetme imkânı sağlarken, doğada özgür bir şekilde dilediğince tatil yapmak isteyenin de karavanlara olan ilgileri artıyor. Satılık karavan ilanları da yüzde 68 arttı...

İstanbul'da kiralık ve satılık ev fiyatları neden yükseliyor?

İstanbul genelinde satılık ve kiralık ev fiyatları zirveye tırmanmaya devam ediyor. Peki konut fiyatları neden yükseliyor. İşte sektörde son durum.

Bakırköy'de 10 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bakırköy ilçesi, Şenlik Mahallesi, Florya Çiftliği Mevkii, 949 ada 182 parselde yer alan 5 katlı binanın 1/3 hissesini 9 milyon 981 bin TL'ye satıyor...

Satılık dairelerin fiyatları yüzde 29 arttı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "Türkiye’de gerek satılıkta gerekse kiralıkta konut fiyatları artmaya devam ediyor. Son bir yılda satılık dairelerin fiyatları ortalama yüzde 29 artarken kira artışlarının ortalaması yüzde 17 seviyesinde oldu" şeklinde konuştu.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

satılık gayrimenkul bakırköy istanbul Haberi

satılık gayrimenkul bakırköy istanbul


İstanbul Bakırköy'de bulunan gayrimenkulün bedeli 1 milyon 100 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkul açık artırma usulüyle 2 Eylül 2013'te satışa çıkacak.


İlan detayı için