15 / 05 / 2024

Savaş Ercan

Savaş Ercan

OPM Enerji Yatırımları ve Bayındırlık Müteahhitliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Savaş Ercan, Ahmet Yılmaz, İsmet Tayfun Demirel, Süleyman Ercan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Golden Dream İstanbul Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Dream İstanbul Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Ercan ve Selim Bağcı tarafından kuruldu.

Ercan Topaca Ankara'da inşaatları inceledi!

Ankara Valisi Ercan Topaca, yapımı devam eden Botanik Park alanı ve Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu (MYO) inşaatında incelemede bulundu.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu halkın görüşüne açıldı!

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün yer aldığı Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu, görüş ve öneriler için 10 gün boyunca halkın görüşüne açıldı...

10 soruda Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu!

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün yer aldığı Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu'nun ÇED raporu komisyonda 21 Ekim tarihinde onaylanarak 10 gün boyunca görüşe çıktı. Sözcü gazetesi ÇED raporunu inceleyerek otoyol projesini 10 soruda özetledi.

KKTC Ercan Havalimanı terminal binası 20 ayda açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, temelini attıkları KKTC Ercan Havalimanı’nın yeni terminal binasının 20 ayda hizmete açılmasının planlandığını söyledi.

Kıbrıs Ercan Havalimanı'nın terminal binası 2018'de açılacak!

T&T Ercan Havalimanı İşletmeciliği Şirketi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) vergi şampiyonu oldu. Taşyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, yeni pist ve terminal binasının 2018’in sonunda hizmete açılacağını söyledi.

Lütfü Savaş: 55 milyonluk gayrimenkul satın aldık!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Meclisi, 2016 yılı Eylül Ayı Olağanüstü Toplantısı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş başkanlığında yapıldı.

Kıbrıs Ercan Havalimanı'nın yeni terminal binası yapılıyor!

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Ercan Havalimanı ile ilgili uzun süredir bir olumsuzluğun kamuoyunu meşgul etmediğini belirterek, “Yeni terminal binası yapılıyor” dedi.

Lütfü Savaş: Yeni Suriye'yi inşa edeceğiz!

Suriye’deki iç savaştan Türkiye’de en fazla etkilenen şehir kuşkusuz komşusu Hatay oldu. Hem ticari hem akrabalık ilişkileri yoğun olan iki taraf da, kanlı savaştan maddi manevi yara aldı.

Ercan Çavdar İnşaat Gaziantep'te konut ihtiyacını azaltıyor!

Gaziantep'in farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan Ercan Çavdar İnşaat, üstün kalitede konutlar ile fark yaratıp binalara ve bulunduğu semte değer katıyor.

Ankara Altındağ'da Hasköy Savaştepe Camii açıldı!

ALTINDAĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçedeki pek çok açılışa katılarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Tiryaki son olarak, Gülpınar Mahallesi'ne yapılan Hasköy Savaştepe Camii'nin açılışına katıldı.

Ahmet Ercan: İstanbul'da yapılaşma güçlendirilmeli!

Ahmet Ercan, “İstanbul ve yakın çevresi için öncelikli beklentim; 6,4-6,7’dir. Ancak tüm dönemler için beklediğim 7,5’tir. O nedenle yapılaşma ile güçlendirmeler 7,5’a göre yapılmalıdır” diyor.

Ayşen Savaş kimdir?

Halen Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde kuram ve tasarım dersleri veren Ayşen Savaş kimdir? Ayşen Savaş hangi işlere imza attı? İşte Ayşen Savaş..

Savaş Ercan Haberi

Savaş Ercan

OPM Enerji Yatırımları ve Bayındırlık Müteahhitliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Savaş Ercan, Ahmet Yılmaz, İsmet Tayfun Demirel, Süleyman Ercan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da kuruldu. 


OPM Enerji Yatırımları ve Bayındırlık Müteahhitliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Enerji santralleri inşaatı (hidroelektrik santrali, termik santral, nükleer enerji üretim santralleri vb.) 

OPM Enerji Yatırımları ve Bayındırlık Müteahhitliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Esentepe Mahallesi, Anayurt Caddesi, Elmadağ Sokak, No:2...