28 / 04 / 2024

saya grup danışmanı

saya grup danışmanı

Ünal Ersözlü, Pharmactive İlaç, Volt Motor, Voltsan Kalıp, Livamine Madencilik ve Folkart'ın da dahil olduğu Saya Grnp'un "Kurumsal İletişim Direktörlüğü" görevine getirildi.

135 bin emlak danışmanı dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını bekliyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkan Hakan Akçam, Emlak Danışmanlığının yasalaşması için TBMM’ye sunulan kanun teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu. Akçam 135 bin emlak danışmanının dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını beklediğini belirtti.

Naci Görür, Murat Kurum'un danışmanı olacağı iddiasına yanıt: Bana rozet takamazsınız!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'ün danışmanı olacağına yönelik gelen iddialara Görür'den ''Bana rozet takamazsınız'' açıklaması geldi.

Nasıl emlak danışmanı olunur? 2023 emlak danışmanı ücretleri ne kadar?

Emlakçılık yeni bir meslek olmasa da emlak danışmanlığı kendini güncelleyebilen yeni bir iş alanı oldu. Peki, Nasıl emlak danışmanı olunur? 2023 yılında emlak danışmanı ücretleri ne kadar?

Gayrimenkul danışmanından kötü haber: ‘Konutta eski fiyatları aramayın!’

Türkiye'de son zamanlarda artan kredi faizleri, emlak ve otomobil piyasasında belirgin bir durgunluğa neden oldu. Gayrimenkul Danışmanı Samet Hızalan ise fiyatların esnemek ve geri çekilmek zorunda olduğu belirterek, "Şaşalı günler eskide kaldı. Artık önceki fiyatları aramayın" dedi.

Ahb Grup Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahb Grup Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Bozkuş tarafından kuruldu.

Emlak danışmanı nedir? Emlak danışmanın sorumlulukları nelerdir?

Yıllardan beri süregelen mesleklerden olan emlak danışmanlığı, günümüzde de rağbet görüyor. Gayrimenkul sektörünün önde gelen mesleklerinden olan emlak danışmanı olmak için bazı prensipler vardır. Peki emlak danışmanı nedir ve sorumlulukları nelerdir?  İşte emlak danışmanlığı ile ilgili merak edilen

Prımepaths Grup Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Prımepaths Grup Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile A.Quadrı Awere tarafından kuruldu.

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

İstasyon Grup Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstasyon Grup Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Civelek ve Samet Çengel ortaklığında kuruldu.

Rzgr Grup Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rzgr Grup Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yağmur Kırca tarafından kuruldu.

Live Grup Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Live Grup Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Pendik'te Aslan Özer tarafından kuruldu.

Muhsin Danışman, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat'ın ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Özlem Nazlı Arıkan'ın 3 Ocak 2022 taraihinde görevinden ayrılması sebebiyle yerine Muhsin Danışman'ın atanmasına karar verildi. 

Gzl Grup Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gzl Grup Danışmanlık Turizm Ticaret Şirketi bugün Fatih’te 30 bin TL sermaye bedeli ile Gazal Güneş tarafından kuruldu.

saya grup danışmanı Haberi

saya grup danışmanı

GAZETECİ yazar şair Ünal Ersözlü, Pharmactive İlaç, Volt Motor, Voltsan Kalıp, Livamine Madencilik ve Folkart'ın da dahil olduğu Saya Grnp'un "Kurumsal İletişim Direktörlüğü" görevine getirildi. 


Ersözlü, Folkart öncülüğündeki üçlü konsorsiyumun 80 milyon dolarlık teklifiyle TMSF'den aldığı alanda gerçekleştirilecek projenin konsorsiyum adına medya-iletişim danışmanlığını da üstlenecek. 


Yeni...