28 / 04 / 2024

sayılarla fikirtepe

sayılarla fikirtepe

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi içinde yer alan Dumlupınar, Eğitim ve Merdivenköy Mahalleleri’ni kapsayan alan toplam kaç metrekare? Fikirtepe kentsel dönüşüm inşaat alanı ne kadar? Fikirtepe’ye kaç TL’lik bir yatırım yapılıyor? İşte sayılarla Fikirtepe

Emeklilikte prim gün sayısı düşürülecek mi?

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, emeklilik için gerekli prim gün sayısının yüksek olduğunu söyleyerek emekli olamayan esnaf ve sanatkarların, prim gün sayısının SSK'lılarla aynı olması için yapılan çalışmalara değindi ve Meclis'in açılacağı tarihe

Yüzbinlerce Bağ-Kur’luya müjde! Prim gün sayısında hayaller gerçek oluyor! Bakan Bilgin madde madde açıkladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bağ-Kur'lu çalışan çok sayıda tüccar, esnafa işverenin sağladıkları istihdama göre emeklilik prim gün sayısını düşürecekleri söyledi. Buna göre, küçük esnafın, tüccarın emekliliği kapsamında gerekli prim gün sayısı SGK'lılarla eşitlenmiş olacak.

Yeni Fikirtepe için geri sayım başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sezayi Köse, Fikirtepe için hazırlanan yeni imar planının askıya çıktığını dile getirerek, bir aylık süreç sonrasında uygulamaya geçileceğini belirtti.

Sefer Durak: Korsan emlakçılarla mücadele şart!

Son dönemde kayıt dışı çalışan emlakçı sayısının hızla arttığını söyleyen Tuse Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Durak, ''Korsan emlakçılarla mücadele şart'' diye konuştu.

Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi hizmete açıldı!

Kar Group, 2019 yılı yatırımları çerçevesinde Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi'nin yenileme çalışmalarını bitirerek hizmete sundu. Son yatırımıyla birlikte şirket toplam 2 bin 910 metreküp/saat kapasiteye ulaşarak tesislerinin sayısı da 12'ye yükseltmiş oldu.

AFAD'ın sayılarla Türkiye felaket raporu!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca (AFAD),"Türkiye'de Afet Yönetimi ve Doğa Kaynaklı Afet İstatistikleri" raporunu hazırlandı. Rapora göre,Türkiye'de 1900-2017 yılları arasındaki 210 depremde 86 bin 802 kişi yaşamını yitirdi, 597 bin 865 konut ağır hasar gördü.

Sign of the City Awards için geri sayım başladı!

Türkiye’nin heyecanla beklediği Sign of the City Awards geri sayım başladı. Sektörün önde gelen profesyonellerinden ve konusunda uzman akademisyenlerden oluşan jüri, 2 tam gün boyunca gerçekleşen toplantılarla finale kalan Premium projeleri belirledi. 

Tapu.com iş birliği yaptığı finansal kurum sayısını 14’e çıkarttı!

Ekspertiz raporlu gayrimenkulleri ciddi alıcılarla buluşturan Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.com, yeni anlaşmalarla beraber iş birliği yaptığı finansal kurum sayısını 14’e çıkarttı.

Tekzen 109 mağaza sayısına ulaştı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, ocak ayında Elazığ’da ve Ankara Armada AVM’de gerçekleştireceği açılışlarla mağaza sayısını 109’a çıkaracak.

Fikirtepe'deki acele kamulaştırmada yargısal süreç!

Bilindiği gibi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Fikirtepe ve çevresinde bir süredir 6306 sayılı Kanun gereği ACELE KAMULAŞTIRMA işlemlerine başlamış bulunmaktadır. Peki Fikirtepe'deki acele kamulaştırmada yargısal süre. nasıl ilerliyor?

Brooklyn Dream Fikirtepe fiyat!

Daire alanlarının 55 metrekareden başlangıç gösterdiği projede daireler sınırlı sayıda ön satışa sunuluyor. Brooklyn Dream Fikirtepe fiyat listesi kapsamında metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Öztürk İnşaat Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm projesi yapacak!

Afrika’da yaptığı yatırımlarla ‘Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi’ listesine 18’inci sıradan giren Öztürk İnşaat, İstanbul yatırımları için gün sayıyor. 10 yıldır Afrika’yı merkez üssü seçen şirket, Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüme girecek.

Selka NSK Fikirtepe'de yıkıma başladı!

Fikirtepe'de imza sayısını yüzde 100 tamamlayan Selka NSK boşaltılan binaların diğer komşulara zarar vermemesi için seri bir şekilde yıkıma başladı, Selka NSK yaz aylarında hafriyat çalışmalarını bitirmeyi hedefliyor...

sayılarla fikirtepe Haberi

sayılarla fikirtepe


Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde son durum herkesin merakı. Ama en çok merak edilen, Fikirtepe’de kaç milyar TL’lik bir yatırım yapılacağı, kaç metrekare inşaat alanı olacağı, Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinin kaç metrekare alan üzerinde hayata geçirileceği…


Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi son haberleriyle şöyle;


Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinin konumu nedir?


Fikirtepe gelişim alanı yaklaşık 134 hektarlık bir alana yayılmıştır. Kuzeyde E-5 karayolu, batıda Kurbağalıdere, doğuda Göztepe Kavşağı, güneyinde ise Mandıra Caddesi ve Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile tanımlanmaktadır.



Fikirtepe’de kaç metrekare alan dönüşecek? 


Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında toplam 134 hektar, yani 1 milyon 340 bin metrekare arazide kentsel dönüşüm uygulanacak.



Fikirtepe Mahallesi’nde şu anki durum nedir? 


Fikirtepe’de kentsel dönüşüm öncesinde 6 bin 341 bina, 16 bin hane, 10 bin 835 dolu hane ve 50 bin nüfus bulunuyor.


Fikirtepe’de...