04 / 05 / 2024

sçeimler arsa fiyatlarını etkiler mi

sçeimler arsa fiyatlarını etkiler mi

Türkiye’nin yaklaşık 6 aylık süre zarfında 2 önemli seçim sürecini yaşaması, ekonomik ve siyasi olarak bazı belirsizliklerin ortaya çıkması ve ekonomik göstergelerin aşağı yönlü olmasından dolayı 1 Kasım’da yapılan genel seçim sonuçlarını etkiledi.

Konutta orantısız artan fiyatlar geri çekiliyor! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek!  

Konut fiyatları geçtiğimiz 4 yılın ardından ilk kez, enflasyon altında kaldığını belirten Gayrimenkul PR, konutta orantısız artan fiyatların geri çekilmeye başladığını aktardı.

Uzmanı açıkladı: Ev, araba ve arsa fiyatları altın bazında çakıldı! 

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram altın 2 bin 500 lira seviyelerini geçti. Altın fiyatlarındai yükseliş devam ederken gözler konut, arsa ve araba fiyatlarına çevrildi. Konut ve arsa fiyatlarının ne olacağı erak edilirken uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. 

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

Bu ilde ev ve arsa fiyatları resmen 10 katına çıktı! Emlakçılar talep artışına yanıtsız kalıyor!

Türkiye'de plaj ve doğal güzellikleriyle ünlü olan Ege ve Akdeniz bölgelerinde ev ve arsa fiyatları hayrete düşürüyor. Yılda binlerce yabancı turist ağırlayan bu bölgelerde nüfus artışının ev ve arsa fiyatlarını artırdığı biliniyor.

Kumtel ısıtıcı fiyatları ne kadar? İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte pek çok kişi ısıtıcı fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, Kumtel ısıtıcıların fiyatları ne kadar? Özellikleri nelerdir? Kumtel ısıtıcılar Aralık ayında kaç TL'den satılıyor? İşte detaylar...

Arsalar yükseldi mi? Arsa fiyatları artacak mı?

Arsa fiyatlarının düşüp düşmeyeceği pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Bu konuda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıklama yaptı. İşte detaylar!

Miele elektrikli süpürge fiyatları ne kadar? Miele elektrikli süpürgeler kaç TL? 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Miele elektrikli süpürge fiyatlarını merak edenler için, Miele’nin ürettiği elektrikli kablolu süpürgeleri inceledik. Miele’nin ürettiği toz torbaları elektrikli süpürgelerin yanı sıra yeni ürettiği toz torbasız modelleri de oldukça talep görüyor. Miele elektrikli süpürge 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Tarla traktörü alacak çiftçiler dikkat! Hattat Traktör fiyatlarını güncelledi! İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi

Çiftçilerin merakla takip ettiği Hattat Traktör'ün 266 G / 275 S / 285 S tarla modellerinin fiyatlarını haberimizde derledik. Peki, Hattat tarla traktör fiyatları ne kadar? İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi...

Vestel Toz Torbasız Süpürge fiyatları ne kadar? İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Anneler Günü için hediye arayışları devam ediyor. Annesinin ev işlerinde hayatını kolaylaştırmak isteyenler elektrikli süpürge fiyatlarını araştırıyorlar. Vestel'in Toz Torbasız Süpürgelerinde indirimli fiyatlarla satışlar devam ediyor. İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bosch şarjlı dik süpürge fiyatları ne kadar? İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Anneler Günü için geri sayımın başladığı şu günlerde hediye arayışları da devam ediyor. Annesinin ev işlerinde işini kolaylaştırmak isteyenler şarjlı dik süpürge fiyatlarını araştırıyorlar. Peki, Bosch şarjlı dik süpürge fiyatları ne kadar? İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yatırımcılar dikkat almayan pişman olacak! Arsa fiyatları 4 ayda 2 kat yükseldi!

Son günlerde sık sık gündeme gelen arsa fiyatları dur durak bilmiyor. Arsa fiyatlarının yaza doğru daha da yükselmesi bekleniyor.

Dolardaki artış konut fiyatlarını etkiledi mi?

Arsa fiyatlarının artması ve TL'de yaşanan değer kaybıyla beraber malzeme fiyatlarının yükselmesi, inşaat sektöründe tedirginlik yarattı. Dolardaki artışın konut fiyatlarını doğrudan etkilediğini belirten sektör temsilcileri fiyat artışlarının karşılığının gelecek sene görüleceğini aktardı.

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını katladı!

Koronavirüs salgını sürecinde arsa alımları yükselirken, Çanakkale Köprüsü’nün inşa edildiği Lapseki ve çevresi arsa yatırımında gözde oldu. Bölgede deniz manzaralı arazilerde hızla el değiştirilirken, fiyatlar metrekarede 100 TL'ye kadar yükseldi.

sçeimler arsa fiyatlarını etkiler mi Haberi

sçeimler arsa fiyatlarını etkiler mi

3. Havalimanı, 3 Köprü bağlantı yolları, Kanal İstanbul ve Sağlık şehri projelerinin kurulacağı Arnavutköy ilçesinde emlak piyasasının hareketlenmesi bekleniyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Erpay İnşaat yönetim Kurulu Başkanı Ali Er “ Son birkaç aydır malum siyasi belirsizliklerden dolayı piyasalar çok durgundu, Yatırım yapmayı düşünen insanlar beklemeyi tercih ediyordu , bölgede arsa yatırımı yapanlarda da büyük bir endişe vardı açıkçası. Bu endişelerin anlaşılır nedenlerden kaynaklandığını, çünkü yatırımcılar artık büyük projelerin yapımının yavaşlayacağını veya durdurulabileceğini öngörüyordu”


Sözlerine şöyle devam eden Ali Er” 1 Kasım tarihinde yapılan seçimde bir partinin tek başına iktidara gelmesinden dolayı istikrarın devam etmesi ve yatırım için önümüzde 4 yıllık gibi uzun bir sürenin olması yatırım yapmak isteyen vatandaşlarda büyük bir iyimserlik oluşturmuş durumda. Artık yurt içi ve...