03 / 05 / 2024

Sebahattin Karaca

Sebahattin Karaca

Sebahattin Karaca, turizmde hak ettiği seviyede olmadığı gerekçesiyle kamuoyunda sık sık eleştiri konusu olan Foça'nın atağa geçip, yeniden eski parlak günlerine kavuşması için yapılması gerekenleri dile getirdi...

İsmet Karaca'dan Bursa'da termal alanına ev ve dükkan inşa edilmesine tepki!

Bursa'nın Sıcaksu bölgesinde termal sağlık turizmine hizmet verilmesi için kamulaştırılan alanda 690 adet konut ve 92 dükkan inşa edilecek. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, konuya ilişkin tepkisini dile getirdi.

Karaca Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Karaca tarafından kuruldu.

Gökova Körfezi'ndeki Karaca Adası'nın fiyatı 225 milyon TL'ye çıktı!

Muğla Gökova Körfezi'nde yer alan 316 bin metrekarelik Karaca Adası'nın fiyatı 50 milyon TL artırıldı ve 225 milyon TL'ye çıkarıldı.

2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız!

Ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız'' dedi.

Sebahattin Girgin: Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık beni dolandırdı!

Son zamanlarda yaşadığı mağduriyetle gündeme gelen İş insanı Sebahattin Girgin yaptığı açıklamada, Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından dolandırıldığını iddia ederek, “4.5 milyon TL’ye bana ev sattılar. Tapuyu bir türlü alamadım. Ev daha sonra başkasına satıldı.” dedi.

Ayşegül Dursun Karaca kimdir?

Utopya Turizm İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Dursun Karaca kimdir? Ayşegül Dursun Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşegül Dursun Karaca'nın biyografisi...

Mükremin Karaca kimdir?

Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mükremin Karaca kimdir? Mükremin Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mükremin Karaca'nın biyografisi...

Karaca Adası'nın fiyatında 35 milyon TL'lik indirim!

Muğla Marmaris Gökova Körfezi'nde bulunan, 2019 yılı Eylül ayında 210 milyon TL'den satışa çıkarılan 316 bin metrekare büyüklükteki Karaca Adası'nın satış fiyatı güncellenerek, 175 milyon TL'ye indirildi.

Alim Karaca: Fethiye'nin bütüncül imar planı sorunu çözülmeli!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçeye ziyarete gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya tersanenin taşınması, bütüncül imar planı ve körfezin temizlenmesi problemlerini anlattığını ve çözüm için destek istediğini belirtti.

Gülizar Biçer Karaca’dan Denizli'deki deprem çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Denizli art arda depremlere sahne olurken CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’dan kamuoyunun beklediği sorulara ilişkin cevaplar geldi.

Demiryolu hat uzunluğumuzu 17 bin 527 kilometreye çıkaracağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Demiryolu hat uzunluğumuzu 17 bin 527 kilometreye çıkaracağız" dedi.

Gülizar Biçer Karaca'dan deprem vergisi önergesi!

TBMM’de 5 partinin ortak deprem araştırma önergesi hakkında söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, 1999 depreminde zaman aşımı uygulanan ya da cezaların ertelendiği davaların peşini bırakmayacaklarını belirtti.

Mk Karaca Turizm İnşaat Sağlık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Karaca Turizm İnşaat Sağlık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karaca tarafından kuruldu.

Sebahattin Karaca Haberi

Sebahattin Karaca


Foça 'da yaklaşık yarım asırdır turizm işletmeciliği yapan duayen turizmci Sebahattin Karaca, Turizmde hak ettiği seviyede olmadığı gerekçesiyle kamuoyunda sık sık eleştiri konusu olan Foça'nın atağa geçip, yeniden eski parlak günlerine kavuşması için yapılması gerekenleri dile getirdi. Foça'nın turizmdeki geleceğine yönelik geçmişte uygulama ve planlama noktasında yapılan idari hatalara dikkat çeken Karaca, kendisine ait bir tanımla Foça'nın 'İlçe Turizmini Geliştirme ve Koruma İmar Planı'na ihtiyacı olduğunu söyledi. 


Tecrübeli turizmci Karaca, 1970'li yıllarda yapılan Foça İmar Planı'nda Komando Okulu mevkiinden eski Fransız Tatil Köyü'ne kadar uzanan sahil bandının Turizm Alanı olarak ayrıldığını, ancak söz konusu alanda birkaç nokta ve istisna hariç olmak üzere İmar planı uygulaması sırasındaki yasa ve boşluktan faydalananların turizm alanlarına 2. konut ve siteler yaptığına dikkat çekti.

Foça İmar...