14 / 05 / 2024

seçim sonrası yatırım

seçim sonrası yatırım

Başbakan Davutoğlu'nun Ekonomi Başdanışmanı Prof. Dr. Günay, yılın ikinci yarısında gerçekleşecek yeni yatırımların istihdam yaratacağını belirtti. Günay, "Yabancı yatırımcının seçim sonrası için algısı pozitif" dedi.

Seçim sonrası boş konut vergisi geliyor mu? Konutların gerçek değerini ev sahipleri ve müteahhitler belirlememeli!

Seçimlerden sonra en çok değişimin vergilerde olması bekleniyor. Bu vergilerden birinin de boş konut vergisi olabileceği gündeme geldi. İşte konut sektörünün seçim sonrası beklentileri...

2004 ve sonrası doğumlu gençler 'Konut yatırım aracı değil' diyor! Peki neden?

Son zamanlarda konut yatırımı ile ilgili analizler ve açıklamalar yakından takip ediliyor. 23,8 bin takipçili İnşaat Mühendisleri isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından "2004 ve sonrası doğumlu gençler 'Konut yatırım aracı değil' diyor" açıklamasında bulundu ve nedenini anlattı. İşte o paylaşım

Ünlü ekonomistten seçim sonrası dolar tahmini! Yatırımcılar pür dikkat bakın! Bu pozisyonu alanlar kârlı çıkmayacak!

Ülke genelinde seçim sonrası doların yükseleceği söylenirken vatandaş döviz bürolarının yolunu tuttu. Peki seçim sonrası dolar yükselecek mi? 

Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı? Gayrimenkul İktisatçısı piyasayı değerlendirdi!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, 'Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı?' sorusunu yanıtladı ve konut fiyatları ile ilgili de konuştu. İşte Ahmet Büyükduman'ın sektör ile ilgili önemli açıklamaları...

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon 780 bin TL sermaye bedeli ile Davut Özdemir, Gülizar Halis Salıcı, Fikret Özdemir ve Baran Halis ortaklığında kuruldu.

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Bakan Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi! Yabancı yatırım için tarih verdi!

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 2,5 yılın en düşük seviyesine düşerken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi, yabancı yatırım için tarih verdi. İşte detaylar...

Borsada gözler ikinci yarıda! Nasıl bir yatırım pozisyonu almalı? İşte uzmanlardan portföy önerileri…

Seçim sürecinin atlatılmasıyla yatırımcılar yılın ikinci yarısına odaklandı. Borsa yükseliş trendini sürdürürken, yılın ikinci yarısına ilişkin nasıl bir yatırım stratejisi izlenmesi gerektiği en fazla merak edilen konulardan biri. İşte uzmanların portföy önerileri…

Piyasalarda Mehmet Şimşek rüzgarı! Amerikan yatırım bankası Goldman Sachs dolar tahminini güncelledi!

Amerikan yatırım bankası Goldman Sachs, seçimin ardından Türk lirasına ilişkin tahminlerini güncelledi. Banka Dolar/TL kurunun 12 ay sonra 28 liraya yükseleceği tahmininde bulundu.

Dolar aldı başını gidiyor! Seçim sonrası yatırımcı panikledi

 28 mayıs seçimlerinin bitmesinin ardından dolar da meydana gelen hareketlenme yatırımcının kafasını karıştırdı. Yatırımcılar dolar hususunda ne yapacaklarını şaşırdılar. Doların son durumu ile alakalı son dakika bilgileri haberimizde. İşte ayrıntılar.

Seçim sonrası yetkililere çağrı ‘Yapısal reformlar gündeme alınmalı’

İnşaat sektöründen seçim sonrası çağrı geldi. Sektör temsilcileri, 28 Mayıs’ta yapılan ikinci tur seçimleri sonrası üretim ve satışları artırıcı politikaların hızla devreye alınmasını talep ediyor.

İnşaat sektöründen seçim sonrası üretim ve satışları artırıcı politika çağrısı!

İnşaat sektörü temsilcileri seçim sonrasında yaptıkları açıklamalarda kredi faizlerinin düzenlenmesi ve yapısal reformların devreye alınması şeklinde isteklerini dile getirdi. Sektörde yabancıya konut satışlarında artış  öngörülüyor. 

Euro 8 TL birden yükselecek! Tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce  şaşkına dönecek!

Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Seçim öncesi euro kurundaki artışlar devam ederken yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euronun 8 TL birden yükseleceği tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce şaşkına dönecek!

seçim sonrası yatırım Haberi

seçim sonrası yatırım

Başbakan Davutoğlu'nun Ekonomi Başdanışmanı Prof. Dr. Günay, yılın ikinci yarısında gerçekleşecek yeni yatırımların istihdam yaratacağını belirtti.


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nunEkonomi Başdanışmanı ve AK Parti Eskişehir milletvekili adayı Prof. Dr. Emine Nur Günay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti'nin ekonomik hedeflerini "Ekonomik istikrar tamam, şimdi refah zamanı" sözleriyle tanımladı. 


Günay, bu yılın ilk yarısında önemli bir seçim süreci yaşandığını, ancak bunun bir algı yönetimi şekline de dönüştürüldüğünü ve ne yazık ki bazı yatırımcıların olumsuz etkilendiğini söyledi.


"Çok net olarak tek başına iktidar korunacak" diyen Günay, belirsizliğin yatırımcılar tarafından da ortadan kalkacağını, yılın ikinci yarısıyla beraber yeni yatırımların geleceğini ve bunların da istihdam yaratacağını vurguladı. Günay, "Yabancı yatırımcının seçim sonrası için algısı pozitif" dedi.


Prof. Dr. Günay, çok derin bir küresel krizin yaşandığı dönemde Türkiye'nin büyümeyi...