28 / 04 / 2024

seçim sonuçlarının gayrimenkule etkisi

seçim sonuçlarının gayrimenkule etkisi

Uğur Dumankaya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 12. Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi ile sonuçlanan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi. Dumankaya ' Ekonomide daha çok güçlenerek yolumuza devam etmeliyiz' dedi.

Ünlü ekonomistten seçim sonrası dolar tahmini! Yatırımcılar pür dikkat bakın! Bu pozisyonu alanlar kârlı çıkmayacak!

Ülke genelinde seçim sonrası doların yükseleceği söylenirken vatandaş döviz bürolarının yolunu tuttu. Peki seçim sonrası dolar yükselecek mi? 

KYK burslarına zam gelecek mi? KYK burs başvuru sonuçlarını ne zaman açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvurularının sona ermesinin ardından, binlerce öğrenci merakla KYK burs sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Bu sene ilk defa üniversiteye gidecek veya ara sınıf öğrencileri KYK burs sonuçların açıklanacağı tarihi bekliyor.

2023 bursluluk sınavı sonuçları Yayınlandı! MEB İOKBS sınav sonuçlarını meb.gov.tr adresinden sorgulayabilirsiniz!

Milli Eğitim Bakanlığı, 5. ila 11. sınıf öğrencileri için düzenlenen İOKBS Bursluluk Sınavı sonuçlarını 'meb.gov.tr' üzerinden yayınladı. Bu sene sınavda 1 milyon 44 bin 846 öğrenci ter döktü. Sınav sonuçlarına Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi web sitesinden erişim sağlanmaktadır.

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Projeye başvuranlar hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Bankalar kredi vermeyince sektör olumsuz etkileniyor! Merkez Bankası'nın kararı ne olacak?

Reel sektör hala ticari krediye erişim konusunda zorluk çekmekte. Bankalar, daha önce durumun seçim sonuçlarına bağlı olduğunu ifade etmişlerdi, ancak seçimler geride kaldıktan sonra bile kredi imkanlarını genişletmede tereddüt ediyorlar.

Altın alımı için tek şans geliyor! İslam Memiş o tarihi işaret etti

Seçim sonrası gelişmelerle ilgili olarak, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş önemli bir tahminde bulundu. Memiş, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak piyasaların geleceği hakkında önemli bilgiler verdi. İşte tüm detaylar...

Seçim sonuçlarının ardından piyasalarda hareketli saatler! Dolar ve altın fiyatları yükselişte!

Cumhurbaşkanlığı seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla piyasalar ilk tepkilerini vermeye başladı. Dolar, euro ve altında sınırlı da olsa yükseliş hareketi gözleniyor. Peki piyasalar bu hafta kendisine nasıl bir yön çizecek? Dolarda ani sıçramalar olacak mı? İşte uzmanlarından ilk yorumlar…

Seçim sonrası altın gaza bastı! Elinde 1 gramı bile olan bu rakamları konuşuyor! 29 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları seçim sonrasında yükselişe geçti. Ons altın 1946 dolar olurken gram altın 1.400 TL'yi geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Elinde 1 gramı bile olan bu rakamları konuşuyor! 29 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Seçim yasakları başladı! Hemen buraya bakın!

Seçim yasakları çerçevesinde, 28 Mayıs tarihinde saat 18.00'den itibaren, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili propaganda yasağı başladı. Bu yasak kapsamında, tüm yayın organları 24 saat boyunca seçim, seçim sonuçları, tahminler ve yorumlar hakkında haber yapamayacak.

Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları

Seçime son bir gün kalırken seçim öncesinde altın fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları bu hafta son dört ayın en büyük kaybını  yaşadı. Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları.

İslam Memiş seçim öncesi kendinizi soydurmayın diyerek isyan etti! Bunu yapan zarar etti! Altın almadan çabuk bakın!

Altının efendisi İslam Memiş, seçim öncesi altın alanları ''kendinizi soydurmayın'' diyerek isyan etti. Bunu yapan zarar etti. Altın almadan çabuk bakın.

Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin işçi alımı sonuçları açıklandı mı? Aman kura tarihini kaçırmayın! 

KGM 3 bin işçi alımı başvuru sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Peki KGM 3 bin işçi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Kura çekimi ne zaman? İşte merak edilen ayrıntılar...

Seçim öncesi altın tahmini! İslam Memiş olacakları sıraladı

Seçim öncesi gram altınla ilgili öngörülerini paylaşan İslam Memiş, yatırımcılar için altın fiyatlarına yönelik öngörü ve uyarılarını açıkladı. İşte tüm detaylar...

seçim sonuçlarının gayrimenkule etkisi Haberi

seçim sonuçlarının gayrimenkule etkisi

Dumankaya yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Demokrasinin eksiksiz olarak işlemesi ve toplumun çeşitli kesimlerinin temsili bakımından cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde farklı adayların yarışta bulunması ülkemizin siyasi olgunluğu açısından oldukça önemli bir gelişmeydi. Ülkemizin istikrarı, toplumun refahı ve demokratik bir sürecin işlemesi bağlamında seçimler her zaman kilit bir rol oynamıştır. Bu bağlamda, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığının ülkemizin toplumsal refahına ve demokrasisinin güçlenmesine önemli katkılar yapacağı kanaatindeyim.”


“Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihinde dün bir ilk yaşandı. Cumhurbaşkanı seçimi ilk kez doğrudan halkın oyları ile gerçekleştirildi. Bu noktada seçimin ve çıkan sonucun, halkın iradesini yansıtması bakımından son derece önemli olduğu düşüncesindeyim. Seçim sonuçları açıkça ortaya koymuştur ki; halkımız, elde ettiğimiz istikrar ortamının devamı yönünde, bir kez daha, net bir tavır göstermiştir.”


 “Dileğimiz, Sayın Recep...