20 / 07 / 2024

sed hizmeti ne demek

sed hizmeti ne demek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ile ekim ayında ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları için 170 milyon TL yardım yapacağız" dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı! Çocuklu ailelere yardım müjdesi...

Türkiye’de, çocukların aileleri ile beraber olmalarını sağlayarak gelişimlerine destek olmak amacı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) hizmeti, çocukların sağlıklı bir çevrede büyümelerini ve ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamayı amaçlıyor.

Haziran 2024 SED yardımını bekleyenler dikkat! 2024'ün 6. SED yardımı ne zaman yatırılacak? 

Pek çok kişi Haziran 2024 SED yardımı ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Haziran 2024 SED yardımı ne zaman verilecek? 

Hesaplara tam 878 milyon TL yattı! SED desteği alanlar hemen hesaplarınızı kontrol edin! Bakan açıkladı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için bu ay 878 milyon TL SED ödemesi yapıldığını açıkladı. Peki SED ödemesi ne kadar? İşte detaylar...

SED yardımı ne zaman yatacak? Mayıs ayı SED ödemeleri yattı mı?

İhtiyaç sahibi ailelere, çocuklarının masraflarının karşılanması amacı ile verilen SED yardımı ödemeleri, her ay hesaplara yatırılmaya devam etmektedir. Bu süreçte, ay SED yardımı ne zaman yatacak? Mayıs ayı SED ödemeleri yattı mı? Merak edilen detaylar...

Nisan 2024 SED ödemelerini bekleyenlere bayram müjdesi! Az önce açıklandı, paralar hesaplara yatırılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı açıklamada Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerini öne çektiklerini belirterek, bugün itibarıyla hesaplara yatıracaklarını dile getirdi.

Mart 2024 SED ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? 

Mart ayının girmesi ile beraber, Türkiye genelinde çocukları olan ihtiyaç sahibi aileler ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan Sosyal Ekonomik Destek (SED) ödemelerini beklemeye devam etmektedirler.

SED ödemeleri zamlı olarak güncellendi! SED yardımları ne zaman yatacak? 

2024 Şubat ayına yönelik olarak gerçekleştirilecek olan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımı ödeme detayları, vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Sosyal ve Ekonomik Destek yardımı, ailelere çocuklarının bakımı ve desteklenmesi amacı ile belli tarihlerde hesaplara yatırılmaktadır.

2023 yılı miras avukatı ücreti ne kadar?

Miras hukuku anlaşmazlıklarına hukuki danışmanlık, miras hukukundan doğan davalarda vekillik hizmeti sağlamak amacıyla mesleğini icra eden miras avukat ücretleri merak ediliyor. Peki, 2023 yılı miras avukatı ücreti ne kadar?

Getir ve İş Bankası’ndan dev iş birliği! Getir, GetirFinans ile bankacılık sektörüne adım atıyor!

Mobil uygulama aracılığıyla yemek ve market siparişleri teslimat hizmeti sunan Getir, İş Bankası iş birliğiyle hizmete girecek GetirFinans ile bankacılık sektörüne giriyor. İş birliği kapsamında İş Bankası, GetirFinans’a yüzde 20 ortak olurken, GetirFinans, yasal izin ve onayların ardından hizmete b

Sosyal ve ekonomik destek (SED) ekim ayı ödeme takvimi: Zamlı SED ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına destek sağlıyor. Peki, Zamlı SED ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman? Sağlık çalışanları aman kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 623'ü hekim ve 297'si yan dal uzmanı bin 812 uzman hekim olacak şekilde, 13 bin 435 hekimin görev yeri belirlenecek. Peki Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman?

Çocuk desteği ve SED ödemesi alan hemen baksın! Kimin hesabına kaç TL yatıyor? Çocuk desteği, SED ödemesinde son dakika!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ihtiyaç sahibi aileler için yapılan çocuk desteği ve SED ödemesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki çocuk desteği ve SED ödemesi 2023 Eylül ne kadar? 

Sosyal destek ödemesine okkalı zam! Memur maaş oranı kadar arttı! İşte güncel ödeme rakamları...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına sağlanan destek ödemelerine memur zammı oranında artış yapıldı. Peki, SED ödemeleri ne kadar oldu? İşte detaylar...

sed hizmeti ne demek Haberi

sed hizmeti ne demek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yazılı açıklamasında çocukların korunmasına yönelik hizmetlere önem verdiklerini ve bu amaçla sosyal hizmet modellerinin bulunduğunu belirtere, "SED hizmetimiz de çocuklarımızın korunması ve desteklenmesine yönelik uygulamalarımızdan biri. Çocuklarımızın ekonomik nedenlerden dolayı ailelerinden uzak kalmaları yerine aile bütünlüğünü koruyacak, onların eğitimlerini aksatmayacak destekler sağlıyoruz. Çocuklarımızın toplumsal hayata en sağlıklı şekilde katılması her zaman önceliklerimiz arasında geliyor. Bu çerçevede SED, her ay ailelerimizin hesaplarına düzenli yatırılıyor. İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları için ekim ayında 170 milyon 596 bin TL ödeme yapacağız" dedi.

A Haber'de yer alan habere göre; Bakan Yanık, SED kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere her çocuğu için ortalama 1259 lira destek verildiğini ve SED ödemelerinin 15 Ekim'e kadar tamamlanacağını kaydetti.

Binlerce vatandaşı ilgilendiriyor! Rekor destek...