03 / 05 / 2024

şef Rüzgar Sünbül

şef Rüzgar Sünbül

‘Hayatı çok sevme yeri’ sloganıyla geleneksel AVM anlayışından farklı yeme içme konsepti üzerine hizmet veren Bulvar 216’da 29 Mart Pazar günü Danimarka mutfağının lezzetleri tadılacak.

Konutta rüzgar tersine mi döndü? İlan sayısı arttı, satışlar durgunlaştı! 

Konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ederken, ilan sayısında da yükseliş başladı. Konutta rüzgar tersine mi döndü? İşte sektörle ilgili son dakika gelişmeler...

Dolarda rüzgar tersine döndü! Dolar bugün ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi Dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın başından itibaren sınırlı yükselişe devam ederken bugün rüzgar terisne döndü. Dolar/TL kuru hafta sonunun ilk gününde düşüşe geçti. Dolar bugün ne kadar oldu? 30 Eylül 2023 dolar/TL kuru.

Altında rüzgar tersine döndü! Fiyatlar bir anda fırladı! Hemen bakın! 15 Eylül Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak konusu. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altında rüzgar tersine döndü, fiyatlar bir anda yükseldi. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma altın fiyatları kaç lira? Güncel canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar çabuk baksın! 8 Eylül 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatlarında rüzgar bugün tersine dönerken, güncel gram, çeyrek, yarım altın fiyatları araştırılıyor. Haftanın son işlem günü altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 8 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Rüzgar tersine döndü! 2 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası yükselişe geçti. Düşüşe geçen altın fiyatlarında bugün sürpriz gelişme yaşandı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 2 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Yenilenebilir enerjinin payı artıyor! Güneş ve rüzgar elektrik üretiminde nükleeri geçti!

Enerji Enstitüsü’nün raporuna göre yenilenebilir enerjinin payı tüm dünyada güçlü biçimde artmaya devam ediyor. Solar kaynaklı enerji üretimi geçen yıl yüzde 25, rüzgar kaynaklı üretim yüzde 13 oranında artış gösterdi.

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklana Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın değer kaybetti. Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Bugün gram altın ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Bu rakamları görenler bir daha bakıyor! 24 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Ons altın 1976 dolar olurken altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Bu rakamlara bakan bir daha bakıyor. Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 24 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın bugün yükseldi! Altını olanlar acil baksın! 19 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Haftanın başından itibaren düşüşe geçen altınfiyatlarında bugünn rüzgar tersine döndü. Altını olanlar acilen baksın! 19 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Sıfır km Audi A8 L kaç TL oldu? İşte Audi A8 L'nin 22 Mart 2023 fiyat listesi

Sıfır km Audi A8 L'nin fiyatı mart ayında ne kadar oldu? 2023 model Audi A8 L kaç TL? İşte Audi A8 L'nin 22 Mart 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Audi A8 L kaç TL oldu? İşte Audi A8 L 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Audi A8 L'nin Şubat 2023 fiyatı açıklandı. Peki 2023 model Audi A8 L kaç TL oldu? işte Audi A8 L, 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Borsada bankacılık rüzgarı bitti mi, bu sene BIST’te hangi sektörler ön plana çıkacak?

Bugünlerde borsadan pek iyi haberler gelmiyor. Ancak şunu unutmamak gerek ki, hiç bir yatırım aracı sürekli kazandırmaz. İşte bu nedenle hem “Rüzgar tersine döndü!” düşüncesiyle borsadan adeta arkasına bakmadan kaçan hem de yeni girecek olan on binlerce yatırımcıya çok önemli bir tavsiye geldi.

Otomobil fiyatlarına ÖTV rüzgarı! Sıfır araba fiyatlarına ÖTV matrah etkisi! İşte Hyundai, Citroen ve Fiat Egea fiyatlar

Otomobil almak isteyenler, ÖTV matrahın nasıl bir etki uyandıracağı araştırılıyor. Sıfır araba almak isteyenler marka marka otomobil fiyatlarını sorguluyor. İşte Hyundai, Citroen ve Fiat Egea fiyatları!

şef Rüzgar Sünbül Haberi

şef Rüzgar Sünbül

 

Farklı kültürleri tanıtma amacıyla organize edilen etkinlikte şef Rüzgar Sünbül de Danimarka’ya özgü ekmek ve sandviçlerin en lezzetli nasıl yapılacağının tüyolarını verecek.

Ataşehir’in buluşma noktası Bulvar 216’da geleneksel hale gelen ülke mutfaklarıyla ilgili etkinliklere bir yenisi daha ekleniyor. Danimarka mutfağının ele alınacağı etkinlikte yine bu ülkeye özgü müzikler ve yöresel kıyafetli hostesler kültürel tanıtım yapacak. 29 Mart Pazar günü gerçekleşecek etkinlikte Danimarka’ya özgü lezzetler tadılabilecek, ayrıca ekmek ve sandviç yapımının teknikleri öğretilecek.

Geleneksel AVM anlayışından farklı, ‘Hayatı çok sevme yeri’ sloganıyla Ataşehir’de yeme içme konsepti üzerine hizmet veren Bulvar 216, dünya mutfağıyla ilgili kültürlerin tanıtılması amacıyla sürdürdüğü etkinliklerinde mart ayını Danimarka mutfağına ayırdı. 29 Mart Pazar günü 13:00-15:00 saatleri arasında Danimarka’ya özgü lezzetler çok özel sunumlarla tadılabilecek.

Ekmeğini kendin pişir, kendin ye…

Tadımların...