08 / 05 / 2024

Sefaköy Boulevard değeri

Sefaköy Boulevard değeri

Servet GYO tarafından Sefaköy Boulevard projesine ilişkin 2021 yılsonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Peki Sefaköy Boulevard'ın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de 120 ay vade fırsatıyla!

Sinpaş tarafından Sefaköy'de inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde 120 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy'de hangi konut tipleri bulunuyor?

Bir evin değeri nasıl hesaplanır? Uzman isim konut piyasasındaki gerçeği gün yüzüne çıkardı!

Konut ve kira fiyatları yükselmeye devam ediyor. Konut satışları düşüşe geçerken, vatandaşlar evlerini satmakta zorlanıyor. Kimileri ise evinin değerinin altında satış gerçekleştiriyor. Peki bir evin değeri nasıl hesaplanır?

Florya'ya komşu Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri!

Sinpaş tarafından istanbul Sefaköy'de inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri sunuluyor. 5 blok olarak inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde toplam 390 konut bulunuyor.

Torun Center'ın değeri 1 yılda 6 milyar 555 milyon TL arttı!

Torun Center'ın 2023 yıl sonu değeri resmen dudak uçuklattı. Peki Torun Center'ın arsası dahil toplam pazar değeri kaç TL oldu? İşte o rakam ve proje ile ilgili merak edilenler...

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort devre mülk projesinin değeri 1 yılda 3.2 milyar TL arttı!

Kızılbük GYO'nun Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin halihazırdaki ve tamamlanmış halindeki değerleri tek tek açıklandı. İşte dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Sinpaş Boulevard Finansşehir'in değeri 1.3 milyar TL'yi aştı!

Sinpaş GYO Boulevard Finansşehir'in 2023 yıl sonu değeri açıkladı. İşte Ümraniye'deki o projenin pazar değeri...

Son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketler!

BIST 100 endeksi, haftanın son işlem gününe yüzde 0,53 düşüşle başladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketleri açıkladı.

Fuzul GYO'nun portföy değeri 9 milyar TL'ye koşuyor!

Fuzul GYO'nun portföy değerinde yüzde 68,28 yükseliş yaşandı. Peki 2023 yıl sonu itibarıyla Fuzul GYO'nun portföy değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakamlar... 

Kiler GYO'nun portföy değeri 2023'te 22 milyar 125 milyon TL'ye yükseldi!

Kiler GYO'nun portföy değeri 2023'te 22 milyar 125 milyon Türk Lirası'na ulaştı. İşte detaylar...

Borsa İstanbul’da piyasa değeri en yüksek 10 şirket!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 2,12 kazançla 7.628,73 puandan tamamladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Borsa İstanbul’da piyasa değeri en yüksek 10 şirketi açıkladı.

Büyükyalı İstanbul'un değeri 12 milyar TL'ye dayandı!

Özak GYO Büyükyalı İstanbul'un değeri 6 ayda 2 milyar 506 milyon 360 bin 330 TL arttı. İşte proje ile ilgili detaylar ve 2023 yıl sonu pazar değeri...

İŞ GYO'nun Levent'teki arsaların yıl sonu değeri 19 Milyon 981 bin 500 TL!

İş GYO'nun Levent Arsalar 2023 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. İş GYO Levent Arsalar 2023 değeri KDV dahil 19 Milyon 981 bin 500 TL oldu.

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri 340 milyon TL'ye yaklaştı!

Ziraat GYO tarafından İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, 1405 ada 193 parsel üzerinde konumlu 3 adet dükkan ve 45 adet konut nitelikli toplam 48 adet bağımsız bölümden oluşan projenin değeri 340 milyon TL'ye yaklaştı.

Sefaköy Boulevard değeri Haberi

Sefaköy Boulevard değeri

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Sefaköy Boulevard Projesine ait 2021 Yıl Sonu Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı. 

Değerlemeye konu taşınmazlar, İStanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Gültepe (Safra) Mahallesi, Halkalı Sokak üzerinde, 13222-13223 parsel numaralı arsalardan meydana geliyor. Taşınmazların yakın çevresinde mesken olarak kullanılan 5-6 katlı konut yapılaşması, özel okulları ve resmi kurum binaları yer alıyor. İstanbul Arel Üniversitesi Sefaköy Yerleşkesi'nin güneyinde, E-5 Karayolu'nun kuzeyinde yer alan arsalar Sefaköy Metrobüs İstasyonu'na yakın mesafede konumlanıyor. Yakın çevresinde, İBB Metin And Kütüphanesi, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Ortaokulu, Küçükçekmece Kaymakamlığı, Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü, Torkam E-5 projesi ve İstanbul Atatürk Havaalanı gibi noktalar bulunuyor. Taşınmazlara ulaşım E-5 Karayolu Sefaköy Kavşağı üzerinden sağlanabiliyor. Taşınmazlar E-5 Karayolu'na 130 metre, Basın Eskspres Bağlantısı'na 1 kilometre,...