17 / 05 / 2024

Seferihisar Teos Ormancı Tatil Köyü

Seferihisar Teos Ormancı Tatil Köyü

Ege’de kalıcı barış için düzenlenen ’Yerel İnisiyatif Geliştirme Toplantısı’, Türk ve Yunan belediye başkanları ile bürokratların katılımıyla İzmir’in Seferihisar İlçesi’nde başladı.

Teos Vita satışta! Yeni proje! 

Teos Vita projesinde villa satışları başladı. İzmir Seferihisar'da yükselen projede ikiz ve müstakil villalar yer alıyor. Peki Teos Vita'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Ask Ormancılık Mühendislik Peyzaj İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ask Ormancılık Mühendislik Peyzaj İnşaat Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karaman tarafından kuruldu.

Seferihisar'daki belediyeden onaylı kaçak bina yıkıldı!

Eski Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in işletme ruhsatı verdiği kaçak bina 2.5 yılın ardından yıkıldı. Şikayette bulunan Muzaffer Ulusoy, “Geç de olsa yıkım nihayet gerçekleşti” diye konuştu.

Fatih Portakal'ın Seferihisar'daki kaçak yapısı için yıkım kararı!

FOX TV sunucusu Fatih Portakal'ın İzmir Seferihisar'da bulunan 8.3 dönümlük çiftliğinde ağaç kolonlar üzerinde inşa edilen kaçak eviyle ilgili yıkım kararı alındı.

Fatih Portakal'ın Seferihisar'daki çiftlik evine kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal’ın Seferihisar’daki 8.3 dönümlük çiftlik evine, yasalara aykırı şekilde 3 kaçak yapı inşa ettiği öğrenildi. Portakal’ın zamanında eleştirdiği İmar Barışı’ndan da yararlandığı ortaya çıktı...

Seferihisar Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne onay!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yapılması planlanan ve tartışmalara yol açan Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne Cumhurbaşkanlığı'nca onay verildi.

Pars Ormancılık Mühendislik Endüstri Danışmanlık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Tic.Ve San.Ltd.Şti. kuruldu!

Pars Ormancılık Mühendislik Endüstri Danışmanlık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Tic.Ve San.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Aydın tarafından kuruldu.

Seferihisar'da 'yıkım' isyanı!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde vatandaşlar, Seferihisar merkezde düzenlenen bina yıkımının tehlikeli olduğundan bahsederek, isyan etti.

TOKİ İzmir Seferihisar 2020 kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan İzmir Seferihisar projesinin kura çekilişi yapıldı. 

Seferihisar 100 bin yeni konut kura çekimi sonucu 2020!

Seferihisar 100 bin yeni konut kura çekimi sonucu 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Seferihisar 100 bin yeni konut kura sonucu isimleri 2020 ve Seferihisar kura sonuçları 25 Şubat öğrenme...

TOKİ Seferihisar 100 bin konut kura sonucu listesi!

TOKİ Seferihisar 100 bin konut kura sonucu listesi haberimizde yer alıyor. TOKİ Seferihisar 100 bin konut kura sonuçları isim listesi ve Seferihisar 2020 kura sonuçları kazananları...

Seferihisar kura sonuçları 2+1 kazananlar listesi öğrenme!

Seferihisar kura sonuçları 2+1 kazananlar listesi öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seferihisar kura sonuçları 2+1 listesi ve TOKİ Seferihisar 2020 kura sonucu...

TOKİ İzmir Seferihisar 2020 kura çekilişi bugün!

TOKİ İzmir Seferihisar 2020 kura çekilişi bugün yapılacak. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

Seferihisar Teos Ormancı Tatil Köyü Haberi

Seferihisar Teos Ormancı Tatil Köyü

Yunanistan Kuzey Ege Bölge Valisi Nasos Yakalis, Yunan adalarına vizesiz geçişle ilgili yaptığı açıklamada, “Midilli, Sakız, Sisam, Rodos, Kos adalarına geçiş için Türkler vize almak için uğraşmayacak. Vizeler adalarda verilecek. 


Kısa sürede sağlıklı bir çözüme ulaştıracağız” dedi. Teos Ormancı Tatil Köyü’nde düzenlenen toplantıda konuşan Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık “Bu hazırlık toplantısı halklarımız arasındaki dostluk duygusunu geliştiren en etkili organlar olarak yerel yönetimlerin işbirliğini yeni koşullar altında daha güçlendirip daha geliştirmek ve bölgemizde barışı kalıcı kılmak için düzenlenmiştir. Halklarımızın ortak problemlerine yerel yönetimlerce geliştirilecek ortak programlar ile çareler aramak amacındadır”...