05 / 05 / 2024

Şefik Yaman ne zaman vefat etti

Şefik Yaman ne zaman vefat etti

Kuşadası ve Ege Bölgesi'nin ünlü turizmcilerinden ve İzmirli Kürk Sarayı'nın sahibi işadamı Şefik Yaman hayatını kaybetti. Şefik Yaman, oğlu Kasım Yaman'ın 2001 yılında hayatını kaybetmesiyle Adakule Oteli'nin işletmeciliğini kendisi sürdürmüştü...

Adakule Oteli'nin sahibi Şefik Yaman vefat etti!

Kuşadası ve Ege Bölgesi'nin ünlü turizmcilerinden ve İzmirli Kürk Sarayı'nın sahibi işadamı Şefik Yaman hayatını kaybetti. Şefik Yaman, oğlu Kasım Yaman'ın 2001 yılında hayatını kaybetmesiyle Adakule Oteli'nin işletmeciliğini kendisi sürdürmüştü...

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Yaman Törüner kimdir? Hangi yıllarda Merkez Bankası Başkanı olarak görev yaptı?

Yaman Törüner ne zaman milletvekili ve bakan oldu? Hangi yıllarda İMKB Başkanı olarak görev aldı? Akbank’ta ne zamandan beri Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışıyor? İşte Yaman Törüner’ün hayatı...

Özkan Yaman hangi üniversiteden mezun oldu? Reysaş GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Özkan Yaman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede aldı? Çeşitli projelerde hangi görevi yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Yaman hakkında merak edilenler...

Yerinde Dönüşüm Projesi'ne o ilden 15 bin başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından depremden etkilenen iller için başlatılan "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne Adıyaman'dan şu ana kadar 15 bin başvuru yapıldı.

Şefik Çerçioğlu Kimdir? Şefik Çerçioğlu ne iş yapıyor?

Şefik Çerçioğlu kimdir? Şefik Çerçioğlu’nun mesleği nedir? Şefik Çerçioğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

TOKİ Adıyaman Tut'a 100 konut inşa edecek!

Türkiye’nin büyük heyecanla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Tut projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Tut 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman Gölbaşı'da 270 konut yapacak!

Türkiye’nin büyük merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşti. Peki, TOKİ Adıyaman Gölbaşı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gölbaşı 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman Gerger'de 2 bin 280 TL taksitle ucuz konut!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Gerger projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gerger 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman Çelikhan taksit tutarı kaç TL! 6 soruda TOKİ Çelikhan...

Türkiye’nin sabırsızlıkla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Çelikhan projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Çelikhan 2022 fiyatı ne kadar?

Adıyaman Besni TOKİ'ye kavuşuyor! 6 soruda TOKİ Besni...

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki, TOKİ Adıyaman Besni projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Besni 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar? Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022!

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ve Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022 merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte detaylar...

Adıyaman'da hayırsever iş insanları cami için arsasını bağışladı!

Adıyaman'da iki hayırsever Mülkiyeti Vakfılar Bölge Müdürlüğüne ait olan Sıratut Camisine arsa bağışladı. 

Adıyaman Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Temmuz ayında hizmete alınması hedeflenen 150 yataklı Adıyaman Devlet Hastanesi hâlâ açılamadı. Yeniden inşa edilmek üzere yıkılan Adıyaman Devlet Hastanesi’nin bir türlü başlamayan yeniden yapım çalışmaları vatandaşı mağdur etti.

Şefik Yaman ne zaman vefat etti Haberi

Şefik Yaman ne zaman vefat etti


Kuşadası'nda 5 yıldızlı Adakule Oteli'nin sahibi olan 91 yaşındaki Şefik Yaman, oğlu Kasım Yaman'ın 2001 yılında kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesiyle Adakule Oteli'nin işletmeciliği kendi sürdürmek zorunda kalmıştı. Bir dönem Öğer Tour'a, son olarak da Alkoçlar'a kiralanan Adakule Otel'in yanı sıra, torunu ile birlikte inşaat işleriyle de uğraşan Şefik Yaman, ismini moda sektörünün ünlü firması İzmirli Kürk Sarayı ile duyurmuştu. Şefik Yaman ayrıca, İzmir'de 19 Mayıs mağazalarını kurmuş, bu mağazaları daha sonra Ankara ve İstanbul' a açmıştı.


Mualla Yaman ile evli olan ve 2 çocuğu bulunan Kuşadası'nın yetiştirdiği en önemli işadamlarının başında geliyor. Şefik Yaman, küçük oğlu Rıfat'ı 1990, Adakule Oteli'ni işleten büyük oğlu Kasım Yaman'ı da 2001 yılında kaybetmişti. Ölümü Kuşadası'nda, turizm ve iş camiasında büyük üzüntü yaratan Şefik...