28 / 04 / 2024

Seha İnşaat Konya arsası

Seha İnşaat Konya arsası

İttifak Holding'in bağlı ortaklığı olan Seha İnşaat Konya'da 42 bin 557,89 metrekare büyüklüğündeki imarlı arsayı 43 milyon 855 bin TL + KDV bedelle Adese A.Ş.'ye sattı. Söz konusu arsada 300 konut ve 15 bağımsız ticari bölümden oluşacak proje geliştirilecek.

Seha İnşaat Konya'da 38.4 milyon TL'ye arsa aldı!

Seha İnşaat, Konya Selçuklu Belediye Başkanlığı tarafından Yazır Mahallesi'nde yer alan 42 bin 558 metrekare alana sahip 3 adet arsa ihalesini 38 milyon 419 bin 760 TL bedelle kazandı.

Zermeram Elmas Evler'in lansmanı Eylül'de! 214 konutluk yeni proje!

Adese Gayrimenkul Seha İnşaat Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi tarafından hayata geçirilen Zermeram Projesi'nin 1. etabı olan Elmas Evler'in lansmanı Eylül ayında gerçekleştirilecek.

Adese Gayrimenkul, Zermeram projesi için Zermeram Adi Ortaklığı'nı kurdu!

Adese Gayrimenkul ile Seha İnşaat arasında Konya Meram'daki Zermeram projesinin satışı yapılmayan bölümlerinin yapımı ve satış amacıyla Zermeram Adi Ortaklığı kuruldu. 

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Konya Beyşehir Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Adese Gayrimenkul'ün şirketlerinin sermayesi yükseldi!

Adese Gayrimenkul'ün Asaf 3 İstanbul Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi'nin sermayesindeki payı yüzde 1'den yüzde 24'e yükselirken; Seha İnşaat Mühendislik Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin şirket sermayesindeki mevcut yüzde 24'lük payı yüzde 1 olacak.

TOKİ Konya Beyşehir 106 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Konya ili, Akşehir İlçesi, Adsız Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Çakıllar Mahallesi 4 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Konya ili, Akşehir İlçesi, İstasyon Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Yeni Mahalle 16 Derslikli Eğitim Binası; Ortaköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Karatay 637 dükkan ihalesi yarın!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Karatay 589 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 4.Etap 26 Adet Sanayi Yapısı (568 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan), İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 637 dükkan! İhalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Karatay 637 dükkan ihalesi yarın!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Seha İnşaat Konya arsası Haberi

Seha İnşaat Konya arsası

İttifak Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) grupiçi şirketlerinin arsa satış ve alımı hakkında açıklama yaptı.


İttifak Holding'in yüzde 99,97 oranında bağlı ortaklığı olan Seha İnşaat yönetimi tarafından Konya'da 42 bin 557,89 metrekare büyüklüğündeki imarlı arsanın, 43 milyon 855 bin TL + KDV bedelle Adese A.Ş.'ye satılmasına karar verildi. Seha İnşaat'ın devam eden mevcut projeleri, finansal durum ve kredi imkanları sebebiyle, ilk ihale bedeli ile oluşan finansman giderleri ve diğer yasal işlem bedelleri dikkate alınarak bu karar verildi. 


Konya'nın gelişme aksında bulunması, kar potansiyelinin yüksek olması sebepleriyle, alınan bu arsa üzerinde imar durumuna göre 48 bin 941 metkare emsal alanına sahip konut ve ticari alandan oluşan tahmini hasılatı 180 milyon TL olan proje yapılmasına, avam projesinin 300 konut ve...