02 / 05 / 2024

Seha Yapı Dünya Konut Günü kutlaması son durum ne

Seha Yapı Dünya Konut Günü kutlaması son durum ne

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun 1985’te aldığı bir kararla oluşturulan ve her yıl Ekim ayının ikinci haftası olarak netleştirilen ‘Dünya Konut Günü’, Seha Yapı tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Dünya genelinde 2 trilyon dolarlık mega projenin yapım aşaması devam ediyor!

Dünya genelinde inşası devam eden mega projelerin toplam maliyeti 2 trilyon doların üzerinde.  Bu projelerin büyük bir kısmı Körfez ülkelerinde inşa ediliyor. 

Dünya Bankası açıkladı! Depreme dayanıklı bina maliyeti ne kadar?

Türkiye'nin yapı stoğunun yenilenmemiş olması önüne geçilemez sorunlara sebep olduğu ortaya çıktı. Dünya Bankası'na göre  Türkiye'de evleri emniyetli duruma sokmanın bedeli 465 milyar dolar yani yaklaşık 8,7 trilyon TL.

Dünya Bankası açıkladı! 50 yılın en kötü senaryosu! Altını olanlar derin nefes alın! Kritik seviye resmen belli oldu

Altın fiyatları son 7 aydır düşüş eğiliminde hareket ediyor. Analistlere göre altının ''50 yılın en kötü senaryosu'' yorumları yapılmaya başlarken Dünya Bankası'ndan altın için derin nefes aldıracak kritik seviye açıklandı. 

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı yapıldı! Adalar manzaralı 752 konut geliyor!

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı gerçekleştirildi. İşte lansmanı yapılan Dünya Şehir Maltepe projesine ilişkin tüm detaylar... 

Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Gamze İlgezdi'den AKM'nin dünya standartlarına göre yapılmadığı iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, yeni yapılan AKM'deki opera çukurunun dünya standartlarına göre yapılmadığını iddia etti. 

Trabzon Dünya Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Trabzon'da yapılan Dünya Ticaret Merkezi inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında 9. sırada!

Türkiye İMSAD, tarafından hazırlanan ‘Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu 2020’de yer alan bilgilere göre, Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında 9. sırada yer aldı.

Dünya Çevre Günü'nde 10 millet bahçesinin açılışı yapıldı!

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında 10 millet bahçesinin daha açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

DünyaŞehir Kartal geliyor! Yeni proje!

14 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen DünyaŞehir Kartal projesi, Kartal'da inşa ediliyor. Projede konut teslimlerinin Aralık 2022'de yapılması planlanıyor.

Dünya genelinde konut fiyatları en çok hangi kentlerde arttı?

Uluslararası emlak şirketi Knight Frank tarafından yapılan araştırmaya göre, dünya genelinde konut fiyatlarının en çok arttığı kentler arasında Ankara, İzmir ve İstanbul zirvede...

Seha Yapı Dünya Konut Günü kutlaması son durum ne Haberi

Seha Yapı Dünya Konut Günü kutlaması son durum ne

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun 1985’te aldığı bir kararla oluşturulan ve her yıl Ekim ayının ikinci haftası olarak netleştirilen ‘Dünya Konut Günü’, Seha Yapı tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bugüne kadar 12 bin 733 aileye mutluluğun anahtarını sunan Seha Yapı, ‘Dünya Konut Günü’ne dikkat çekmek için sosyal medyada eğlenceli bir takım etkinlikler de düzenledi.


İttifak Holding gücü ve güvencesiyle bugüne kadar toplam 120 projeyi hayata geçiren ve Anadolu’nun en çok proje üreten şirketi Seha Yapı, ‘Dünya Konut Günü’nü Konya bölgesinde yaptığı bir takım etkinliklerle kutladı. Faaliyete başladığı günden bu yana toplam 12 bin 733 aileyi konut sahibi yapan Seha Yapı, sosyal medya üzerinden sorduğu ‘Seha Yapı bugüne kadar kaç aileyi konut sahibi yaptı?’ sorusuna en yakın yanıtı veren şanslı ailelere Kule Sini...